Ervaringen "Autovakantie Noorwegen met je eigen wagen? Complete route + kaart"

139 ervaringen

- 28 februari 2023 - Jacoline Hoek

Wij rijden motorfiets en dit is een prima start om een route op te maken voor ons. Ziet er heel leuk en interessant uit.

- 28 februari 2023 - Jan

Handige gids met veel informatie.

- 21 februari 2023 - Robert Kortman

Duidelijke routekaart is onontbeerlijk voor een 4-weekse vakantie reis door Noorwegen. Dankzij Reisroutes gevonden!

- 18 februari 2023 - Lieve Lantsoght

Ben de reisgids aan het gebruiken om onze Noorwegen-trip van het najaar , voor te bereiden. Is heel nuttig, Vind het tof dat er veel illustraties bijstaan aan vooral stukken landkaart.

- 14 februari 2023 - Marcel Heijnders

Veel informatie. Scheelt een hoop opzoek werk in de voorbereiding.

- 12 februari 2023 - Marion vogtschmidt

Prima reisschema, gaan dit zeeer waarschijnlijk uitproberen deze zomer gr marion

- 2 februari 2023 - André Verhoog

De route is zeer duidelijk en geeft ruimschoots voldoende informatie. Wij zulle zeker gebruik van maken en deze zomer de complete route en kaart en de gegevens van hotels aanschaffen .

- 1 februari 2023 - bruno danhieux

De reisgids is heel nuttig en volledig. We zullen deze zeker gebruiken voor onze 3 weekse rondreis per kamper door Scandinavië. Hartelijk dank

- 12 januari 2023 - johan samaey

wij gaan deze zomer noorwegen en zweden aandoen

- 11 januari 2023 - Karin

Heel fijn om zelf een reis uit te stippelen. Goede tips en omschrijving.

Gratis preview reisgids Noorwegen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?