FB

Ervaringen "Route door Frans-Vlaanderen? Langs estaminets & bijzondere stadjes"

- 13 oktober 2018 - Jan Jongenelen

We hebben de route gereden vanuit ons vakantieadres in Nieuwpoort Belgie. Daarom hadden we de route in twee delen gesplitst, het eerste deel Gravelines en Duinkerke en het tweede deel de rest van de route. Wat ons de eerste dag opviel dat beide stadswandelingen van ongeveer 5 km niet te doen zijn in een dag. Als je de route wilt wandelen en een museum bezoeken is dit v.w.b. de tijd bijna onmogelijk op je moet inderdaad alleen maar doorstappen. Laat staan als je de gehele route in een dag wilt afleggen. Maar ………. , met een beetje extra tijd (een dagje extra) lukten het ons. Na beide steden bezocht te hebben zijn we de dag daarop gestart met het overige deel van de autoroute. Een eyeopener was voor ons de plaats Cassel, nooit geweten dat deze plaats op een "berg" ligt. Al met al een prachtige route om te maken als je er voldoende tijd voor uit wilt trekken. We hebben van deze route genoten.

- 6 oktober 2018 - jan Hennin

Een heel leuke gids. Wij wilden in de toekomst een weekend in frans vlaanderen doorbrengen en jullie gids zal zeker een uitstekende handleiding zijn bij onze tocht.

- 6 oktober 2018 - Patsy

wij deden de rondrit inclusief de wandelingen van Steenwerck tot Hondschoote op het gemak in 2 dagen. Zeer tof! Kleine en grotere dorpjes ontdekken, landelijke weggetjes, prachtige vergezichten, lekker eten en veel goedkoper dan in België, afwisseling van cultuur en natuur. Een pluim voor de beschrijvingen en de tips!

- 3 oktober 2018 - MAENHOUT PATRICK

Een verrassende en boeiende gids. We maken er binnenkort gebruik van tijdens onze trip !

- 3 oktober 2018 - Ronny De Ro

Zeer leuke weetjes op jullie site, prettig wandelen en fietsen in de regio van het mooie dorpje Steenwerck waar we van Deinze naar toe gefietst zijn en dit vooral langs de Leie, zeer mooie rit.

- 2 oktober 2018 - Carlo BULLYNCK

Prima gids ! Wij gaan regelmatig voor een daguitstap naar Frans-Vlaanderen (bij de deur vanuit Oostende), maar dank zij jullie gids ontdekken wij toch altijd nog iets nieuws. Leuke tips !

- 2 oktober 2018 - Raïce Devoldere

Zoals altijd een heel toffe en duidelijke beschrijving van de mooiste plaatsen, op je eigen zou je er lang over kijken, ik hoop dat jullie nog hêél lang doorgaan...

- 2 oktober 2018 - Jan PARMENTIER

Prima zoals altijd

- 21 september 2018 - Bert Quaghebeur

Een zeer interessante gids, voor zij die Frans-Vlaanderen verder willen ontdekken.

Saint-Omer 3 dagen in kasteelhotel *** in half pension

Saint-Omer 3 dagen in kasteelhotel *** in half pension

Hotel Château Tilques*** nabij Saint-Omer, Noord-Frankrijk, biedt romantische kamers in een 19de-eeuws kasteelgebouw. Verblijf inclusief half pension en gebruik van overdekt zwembad.

Gratis rondreis Frans-Vlaanderen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?