Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute Luxemburgse wijngaarden langs de Moezel + kaart"

46 ervaringen

- 26 juli 2021 - Roger Van Hooydonck

Schitterende streek ! Reisroutes is een uitstekende gids !

- 2 juli 2021 - Luc Vandekerckhove

Perfecte gids als voorbereiding van elke reis. Je kan op voorhand bepalen wat je zeker wil gezien hebben tijdens je vakantie. Top!

- 30 juni 2021 - Marianne

Goed en heel overzichtelijk met leuke wandelroutes…

- 24 mei 2021 - Jan Gerris

Het GH Luxemburg in de lente - zelfs met nogal buiïg weer - is een onvermoede parel en verdient zeker een rustig bezoek. Ik heb de hele wereld gezien en was nu verplicht door Corona om "thuis" te blijven - een echte beproeving. Maar deze enkele dagen in Belgisch Luxemburg en in het Groot-Hertogdom waren een zeer aangename ervaring. Mede dank zij deze uitstekende gids, waarvoor veel dank. Ik ga er - ook zonder Corona - zeker terug!

- 31 juli 2020 - Daniel

Heel goede gids om zeker de moezel in Luxemburg mee te verkennen en de streek produkten te proeven!

- 2 maart 2020 - C.C.M. Siep-Wissink

Het ziet er allemaal perfect verzorgd uit ! Wij hebben er nu al helemaal zin in om Luxemburg hiermee te gaan ontdekken.

- 26 januari 2020 - Van Orshagen Marianne

Wij hebben de autoroute Luxemburgse wijngaarden alvast goed bestudeert en zijn van plan deze in het voorjaar te rijden. Je hebt zeker geen dikke en dure reisgidsen nodig, reisroutes.be zorgt ervoor dat je zei het beknopt toch heel wat belangrijke informatie krijgt.

- 4 november 2019 - Francis CEULEMANS

Bondige duidelijke ,bruikbare gids

- 23 juni 2019 - Luc

Zeer leuke autoroute langs de Moezel.

- 21 juni 2019 - sandy

Ideaal om de leuke Luxemburgse plekjes te ontdekken. We hebben oa genoten van een mooie wandeling door klein Zwitserland en van Larochette met bovenaan het mooie kasteel.

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Centraal gelegen tussen Echternach en Luxemburg-stad. Goede klantenscore 8,3/10. Prijzen inclusief ontbijt. Gratis WiFi en gratis parkeren. Hotel met restaurant. Personeel spreekt Nederlands.

Gratis preview reisgids GH Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?