FB

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

Beieren autoroute in Oberbayern downloaden + kaart

810 x gedownload30 ervaringen
  • Startpunt: München
  • Eindpunt: Garmisch-Partenkirchen
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 163 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Uitgestippelde autoroute Beieren: langs meren en sprookjeskastelen

Deze autoroute brengt je naar het zuidelijkste deel van Beieren met de hoogste bergtoppen en mooiste kastelen van Duitsland. Dit deel van Beieren dat officieel Oberbayern heet laat je genieten van prachtige panorama's over diepe valleien en idyllische meren.

Top van de Zugspitze & Neuschwanstein kasteel

We brengen je naar de top van de Zugspitze, naar het sprookjeskasteel Neuschwanstein en de kastelen van Hohenschwangau en Linderhof.
De prachtige Wieskirche wissel je af met de abdij van Ettal en het mooie stadje Oberammergau met het Festspielhaus. De rijkdom van de voormalige vorsten van Beieren zorgen voor heel wat mooie bouwwerken en oogverblindende kunstverzamelingen. Om even op adem te komen zijn er nog de talrijke meren en bergen waar je prachtige wandelingen kan maken.

Beieren

Gratis rondreis Beieren downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Zuid-Beieren: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden. Bevat ook een stadswandeling in München. Naast een wandeling in het centrum van de stad München geven we je extra informatie over musea (met de 3 Pinakotheken) en de bezienswaardigheden langs de ring met o.m. de Nymphenburg.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

30 ervaringen

- 16 augustus 2018 - Ria Rutten

Ik heb de route gedownload om volgende vakantie te gebruiken. De route ziet er prachtig uit en stond al op onze bucketlijst. Gaan we zeker doen!

- 31 juli 2018 - Cynthia

Super gids. Wij wisten nog niet waar we heen zouden gaan dit jaar met de camper. Maar door deze gids weten we het nu wel!

- 26 juli 2018 - Theo Krijnen

Zeer duidelijke kaart met veel mooie tips

- 8 maart 2018 - Maas Pierre

Heb nog niet de gelegenheid gehad om deze regio grondig te bezoeken. Maar ben overtuigd van de nuttige info die ook voor dit gebied in de gids voorhanden is. Alleszins bedankt.

- 6 maart 2018 - Fons

Ik heb deze route al eens voor 75% gedaan. Prachtig gewoon, wanneer het weer wat zachter wordt staat deze route terug op het programma. Groeten, Fons

Gratis rondreis Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?