Waar overnachten in Malmö 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Malmö 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

7 april 2022 in Zweden0 reacties

Tijdens je bezoek aan Malmö heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Malmö.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Grand Circus Hotel

Origineel overnachten? Verblijf dan in het Grand Circus Hotel. Slaap in de gezellige en hippe pipowagens. Ontdek je talenten tijdens je verblijf in de circustent waar je je volledige mag uitleven. De wagens beschikken allemaal over een eigen uitzonderlijke stijl. De meeste faciliteiten denk maar aan douches en keuken moet je delen met de andere gasten. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Hotel Malmö

Verblijf in het Radisson Blu Hotel Malmö dat op een steenworp gelegen is van de belangrijkste winkelstraten. Smul van een heerlijk ontbijt in thott’s, het restaurant van het hotel. Je kan er ook verrukkelijke Zweedse specialiteiten proeven. Het hotel is gelegen in de buurt van vakwerkhuizen en grote pleinen, omgeven door een oud kanaal. Meer info en boeken.

  1. Hotel Duxiana Malmö

Een hotel vlak aan het strand? Hotel Duxiana Malmö is een chic designhotel. De kamers beschikken over superieure bedden en meubilair van topklasse. Het design in de kamers bestaat uit klassiek Scandinavisch met een touch of historisch interieur. Je kan je dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt dat bestaat uit biologische en lokale producten. Meer info en boeken.

  1. Duxiana Malmö

Hotel Duxiana Malmö is een rustig designhotel op 100 meter van het centraal station van Malmö en het plein Lilla Torg. Hotel Duxiana Malmö werkt samen met het Zweedse topmerk Dux, dat voor elke kamer eersteklas bedden en meubels levert. En vooral die eersteklas bedden vinden we leuk natuurlijk! Alle kamers bieden een mix van modern Scandinavisch design en historische interieurdetails. Daarnaast heb je een ontbijtbuffet om U tegen te zeggen: biologisch en lokaal geproduceerd voedsel, een lekker roerei, spek en worst. En je kan ook je eigen wafels maken! Mmmm heerlijk. Meer info en boeken.

  1. Elite Hotel Esplanade

Elite Hotel Esplanade is gelegen in het centrum van Malmö naast het Lilla Torg-plein. Je verblijft in stijlvol ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort. Houd je van Aziatische gerechten? Bij Quan kan je terecht voor typische heerlijke Aziatische gerechten. Het restaurant zorgt daarnaast ook voor het rijkelijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Quality Hotel The Mill

Op zoek naar een hotel vlak bij de wijk Möllevången van Malmö? Vanuit het Quality Hotel The Mill heb je een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel is op een steenworp gelegen van tal van gezellige winkeltjes, restaurant en hippe bars. Geniet elke ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijt geserveerd in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Story Hotel Studio Malmö

Overnachten in een hotel met een waanzinnig uitzicht op de stad? Story Hotel Studio Malmö is een viersterrenhotel dat een panoramisch uitzicht heeft vanop Kasai in the Sky. Je verblijft in moderne ingerichte kamers met zicht op de omgeving. Het restaurant waar je heerlijk kan dineren is gelegen op de 14e verdieping van het gebouw. Je hebt ook de mogelijkheid om je maaltijden buiten op het terras te consumeren. Meer info en boeken.

  1. Mayfair Hotel Tunneln

Mayfair Hotel Tunneln is een historisch hotel dat aan het Stortoget plein gelegen is. Het gebouw waarin het hotel zich gevestigd is een 14e-eeuws gebouw dat vroeger nog door de Zweedse koninklijke familie gebruikt werd. Geniet in Snapphane, het bistrorestaurant van het hotel van verse traditionele gerechten na het verkennen van de stad. Meer info en boeken.

  1. Ohboy Hotell

Liever overnachten in een appartement zodat je zelf kan kiezen waar je gaat en staat? Ohboy Hotell beschikt over gezellige accommodatie die volledig uitgerust zijn met modern meubilair. Daarnaast verblijf je op wandelafstand van het strand. Neem je je viervoeter graag mee op vakantie? Ook hij is welkom in de residentie. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd gebruik maken van de fietsen die ter beschikking staan. Meer info en boeken.

  1. Havshotellet

Het Havshotellet met een maritiem thema ligt op een steenworp van de zee. In een wereld die steeds meer geautomatiseerd en gedigitaliseerd wordt, wilt het hotel een plek zijn waar menselijk contact essentieel is. Als je in Havshotellet verblijft, zal je genieten van een unieke mix van ontworpen kamers, luxe bedden en hoog comfort.

De inrichting van de kamers is namelijk geïnspireerd op historische en eigentijdse schepen. De jachthaven van Limhamn ligt dan ook recht tegenover Havshotellet en vanuit sommige kamers kan je de Öresund-brug zien die Kopenhagen met Malmö verbindt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets van Zweden met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zweden? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuid-Zweden met een volledige uitgestippelde rondreis door Zweden, en meer dan 130 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zweden.

Zuid-Zweden

Gratis reisgids Zweden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?