Waar overnachten in Göteborg 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Göteborg 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

2 mei 2022 in Zweden0 reacties

Tijdens je bezoek aan Göteborg heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Göteborg.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Poseidon

Hotel Poseidon ligt op 200 meter van de belangrijkste winkelstraat van Göteborg, Avenyn. Het gerenoveerde 19-eeuws gebouw heeft klassiek ingerichte kamers met veel lichtinval en sommige kamers hebben een eigen zithoekje. Een gezellig en vertrouwd hotel dat perfect is voor je verblijf in Zweden. Bij mooi weer kan je ook altijd ontbijten op de binnenplaats van het hotel. Meer info en boeken.

  1. B&B Olof Wijksgatan

Olof Wijksgatan ligt in het gezellige Göteborg en biedt een aangename accommodatie met een gemeenschappelijke lounge. Hier word je helemaal in de watten gelegd door de uitbaters van de B&B. Alle kamers zijn ingericht naargelang een eigen stijl. Je vindt populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn het Zweedse Expositie- en Congrescentrum, Scandinavium en Liseberg. Meer info en boeken.

  1. Hotel Royal

Hotel Royal dateert uit 1852 en heeft een rustige binnenplaats. De kamers zijn elegant ingericht en beschikken over een interieur met Perzische tapijten, moderne creatieve gordijnen en antiek meubilair. Droom weg of geniet van een goed boek in de sublieme lobby van het hotel met zachte zetels. De lobby is ingericht met een stenen vloer en marmeren trap in jungendstil stijl. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg is de perfecte combinatie tussen stads- en wellnessvakantie. Na het verkennen van de stad kan je genieten in de spa of aan yoga doen. Boek een heerlijke massage bij in de spa of kom helemaal tot rust in de sauna en neem een verfrissende duik in het zwembad. Nadien trek je terug in een van de modern ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort. Meer info en boeken.

  1. Hotel Eggers

Hotel Eggers is gevestigd in een geschiedkundig gebouw dat dateert uit de 19e eeuw. Het hotel ligt aan het Drottningtorget plein, tegenover het centraal station. Geniet vanuit je kamer van een panoramisch uitzicht op de stad of de binnenplaats van het hotel. 's Avonds kan je in het restaurant terecht voor verrukkelijke traditionele Zweedse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Le Mat B&B Göteborg City

Of verblijf in de eenvoudige Le Mat B&B Göteborg City op een steenworp gelegen van Avenyn, een bekende straat in Göteborg. Rondom het hotel vind je tal van boetiekjes en eetplaatsen waar je heerlijk kan dineren. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt, dat bestaat uit lokale ingrediënten, in de kleurrijke eetkamer. Meer info en boeken.

  1. Gothia Towers

Gothia Towers is een stijlvol viersterrenhotel in het centrum van Göteborg. Je verblijft in een moderne kamer voorzien van alle comfort. Na het verkennen van de stad, kan je nog even nagenieten in de skybar, op de 23ste verdieping, vanwaar je een panoramisch zicht hebt op de stad. Verder beschikt het hotel ook over een gratis fitnesscentrum en kan je gebruikmaken van de spafaciliteiten. Meer info en boeken.

  1. Hotel & Ristorante Bellora

Een boetiekhotel pal in het centrum van Göteborg? Dan moet je bij Hotel & Ristorante Bellora zijn. Dit hotel biedt uitzicht op de hoofdstraat Avenyn en is gelegen bij hoogtepunten van de stad, zoals Lounge en Götaplatsen. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt in de bar van het hotel en voor een heerlijke lunch of diner kan je bij Le Pain Francais Bistro Avenyn terecht dat op 5 minuten wandelen is van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vanilla

Hotel Vanilla is een absolute aanrader. Het hotel zit gevestigd in een charmant gebouw dat dateert uit de 19e eeuw. Het wordt gerund door een familie, je wordt hier dan ook onthaald in een familiale sfeer. Je hebt de mogelijkheid om te smullen van de heerlijke gerechten in de bistro, en bij mooi weer op de knusse binnenplaats. Meer info en boeken.

  1. Arken Hotel & Art Garden Spa

Liever overnachten net buiten het centrum? Arken Hotel & Art Garden Spa situeert zich in Arendal, het havengebied van de stad. Voor een kleine toegangsprijs kan je bovendien genieten van de Art Garden Spa van de binnen- en buitensauna’s, warmwaterbronnen en zwembaden. Uiteindelijk, kan je de dag afsluiten met verrukkelijke gastronomische gerechten in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Mis niets van Zweden met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zweden? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuid-Zweden met een volledige uitgestippelde rondreis door Zweden, en meer dan 130 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zweden.

Zuid-Zweden

Gratis reisgids Zweden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?