Waar overnachten in Slowakije? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Slowakije? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

2 februari 2023 in Slowakije0 reacties

Tijdens je bezoek aan Slowakije heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Slowakije.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Vila Terrasse

Verblijf in pension Vila Terrasse! Villa Terrasse beschikt over stijlvolle kamers die zijn ingericht met antiek meubilair in vintage en boetiekstijl bieden uitzicht op het stadspark. Maar een van de mooiste plekjes in deze villa is het grote terras dat een adembenemend uitzicht over de stad en de omgeving biedt. De ideale plek om een glas wijn te drinken tijdens de warmere maanden. Vanaf € 62/nacht Meer info en boeken.

  1. LOFT Hotel Bratislava

Het LOFT Hotel Bratislava is een recent geopend 4-sterren hotel in het centrum van Bratislava, op loopafstand van de historische binnenstad. Het hotel biedt een mooi uitzicht op de tuin van het Presidentieel Paleis. Het restaurant van het hotel, het Fabrika The Beer Pub, biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunchmenu en een à-la-cartemenu.

En in de Coffee and Wine Lounge met zomerterras kan je terecht voor tapbier, Italiaanse koffie, lokale en internationale wijnen, cocktails, drankjes en een brede selectie whisky's. Heerlijk ontspannen is dat! Meer info en boeken.

  1. Downtown Bratislava B&B

Of verblijf in deze gezellige Bed & Breakfast. Downtown Bratislava B&B ligt in het centrum van Bratislava. Deze accommodatie biedt sfeervolle kamers die je een aangenaam verblijf garanderen. Na het verkennen van de Slowaakse hoofdstad kan je even ontspannen op het zonneterras. Meer info en boeken.

  1. Boutique HOTEL 11

Boutique Hotel 11 is gunstig gelegen in het historische centrum van Nitra en biedt een terras met uitzicht op de stad Nitra en uitzicht op het kasteel van Nitra. De kamers zijn elegant ingericht en zijn voorzien van alle luxe en comfort. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijtje voor je de dag begint. Meer info en boeken.


  1. Hotel Demänová

Verblijven in het skigebied van Jasná Nízke Tatry? Hotel Demänová biedt comfortabel ingerichte kamers op een steenworp afstand van Liptovská Mary. Na een goede nachtrust in je knusse kamer kan je genieten van een heerlijk ontbijt en een namiddagje spa met een privésauna, massagebehandelingen, zwembad, whirlpool en stoomsauna. Meer info en boeken.

  1. Boutique Penzion Slovakia

Penzion Slovakia is een onlangs gerenoveerd boetiekpension in het historische stadscentrum van Košice en is ook zeker een aanrader! De modern uitgeruste en themakamers creëren een aangename sfeer tijdens je verblijf. De gerechten van het restaurant van dit boetiekhotel zijn afgestemd op traditionele Slowaakse en Poolse specialiteiten.

Dankzij de gunstige ligging van het pension is het historische stadscentrum ook gemakkelijk te bereiken. Het historische centrum van Košice is het grootste monumentenreservaat in Slowakije. Meer info en boeken.

  1. Penzion Berg

Gelegen in een rustige omgeving in Bratislava-Petržalka, vind je het Penzion Berg. Hier kan je heerlijk overnachten in alle rust. De kamers zijn modern ingericht en hebben een warme sfeer. Ook zal het heerlijke ontbijt je zeker kunnen bekoren na een goede nachtrust in de comfortabele bedden van het pension. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mamut

Hotel Mamut is een gezellige accommodatie nabij het centrum van Poprad. Bij binnenkomst word je meteen betoverd door een moderne maar gezellige sfeer. Op het eerste zicht wekt het hotel aandacht op door zijn onopvallende design. Naast modern ingerichte kamers kan je in het hotel genieten van een adembenemend uitzicht op het panorama van de Hoge Tatra. Meer info en boeken.

  1. Pension Petit

Of verblijf in het Pension Petit. Een driesterrenhotel in het centrum van Bratislava. Met deze ideale ligging kan je de omgeving makkelijk te voet verkennen. Na een vermoeiende dag verkennen, kan je tot rust komen in je comfortkamer voorzien van alle luxe die je kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Penzión Meridiana

Het Meridiana resort is gelegen in een unieke en rustgevende omgeving. Naast een uitzonderlijke keuken en comfortabele accommodatie, biedt het resort ook stijlvolle kamers waar je heerlijk zal overnachten. In het restaurant van het pension kan je terecht voor een buffet of een à-la-carteontbijt maar ook voor een verrukkelijk dinertje. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Slowakije, zo mis je niets

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie naar Slowakije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Tsjechië-Slowakije 2 stadswandelingen, toeristische info, praktische info + alle daguitstappen. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Tsjechië-Slowakije en ga op pad!

Tsjechië & Slowakije

Gratis reisgids Tsjechië-Slowakije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?