10 x unieke hotels & vakantiehuis in Palermo - Onze favorieten 2024!

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x unieke hotels & vakantiehuis in Palermo - Onze favorieten 2024!

14 maart 2024 in Sicilië0 reacties

Als je op vakantie bent op Sicilië en in Palermo overnacht wil je natuurlijk in een bijzonder hotel overnachten. Daarom gingen wij speciaal voor jou op zoek naar de beste hotels in Palermo. We hopen dat jij er alvast jouw volgende slaapplaats voor Palermo kan vinden.

Inhoud artikel

  1. Grand Hotel Villa Igiea

Vanuit het Grand Hotel Villa Igiea heb je fantastische uitzichten over de Baai van Palermo. Dit hotel is gelegen net buiten het stadscentrum van Palermo wat er voor zorgt dat je net wat meer rust hebt. De ruime kamers hebben elk een unieke inrichting wat er voor zorgt dat geen enkele kamer er hetzelfde uitziet. Ontspannen kan je doen in het hotel aan het buitenzwembad, op het tennisveld, in de massageruimtes of je helemaal laten gaan in de fitnesszaal. Naast het ontbijt kan je in het restaurant van het hotel terecht voor heerlijke Siciliaanse specialiteiten. Meer info en prijzen

  1. Dimora Bellini

Dimora Bellini is gelegen in een gerenoveerd 18de eeuws gebouw in het centrum van Palermo. De kamers zijn authentiek ingericht maar zijn toch met moderne voorzieningen als airco ingericht. 's Ochtends kan je genieten van een heel lekker en uitgebreid ontbijt in Dimora Bellini. Meer info en prijzen

  1. Family Affair B&B Palermo

Family Affair B&B Palermo biedt elegante kamers in het centrum van Palermo, op 450 meter van het Teatro Politeama en op 1,5 km van de kathedraal van Palermo. WiFi is gratis beschikbaar. De ruime en nette kamers zorgen ervoor dat je hier helemaal tot rust kan komen en in de warme zomer kan je gebruik maken van de aanwezige airco. Meer info en prijzen

  1. 29 Venti Luxury

29 Venti Luxury is gelegen in het hart van Palermo wat het de ideale uitvalsbasis maakt als je Palermo grondig wil verkennen. Deze accommodatie staat gekend voor zijn ruime en nette kamers. Met al jouw vragen over Palermo kan je altijd terecht bij de vriendelijke staff van 29 Venti Luxury. Meer info en prijzen

  1. Vakantiehuis Loft92

Loft92 in Palermo biedt accommodatie met gratis WiFi, op 1,7 km van het Palazzo dei Normanni. Dit vakantiehuis heeft een volledig uitgeruste keuken. Het vakantiehuis bestaat uit 1 aparte slaapkamer, 2 badkamers en een woonkamer. U kunt fietsen huren bij de accommodatie. De kathedraal van Palermo ligt op 2,2 km van het vakantiehuis. De dichtstbijzijnde luchthaven is Falcone-Borsellino, op 32 km van de accommodatie. Meer info en prijzen

  1. Casa Nostra Luxury Suites

Casa Nostra Luxury Suites zal je ongetwijfeld een onvergetelijk verblijf garanderen. Hier overnacht je in elegante kamers voorzien van alle comfort en luxe en geniet je van een heerlijk ontbijtje in de ochtend. Je kan ook even ontspannen in de hot tub of wat energie kwijt in de fitness. Of neem een verfrissend duikje in het buitenzwembad! Graag nog een borreltje voor het slapen gaan? Dan kan je altijd terecht in de sfeervolle bar! Meer info en boeken.

  1. Il Giardino di Ballarò Boutique B&B

l Giardino di Ballarò Boutique B&B ligt in het hart van het historische centrum van Palermo en beschikt over charmante accommodatie in de stad. Deze gezellige B&B biedt stijlvolle kamers met een balkon en uitzicht over de ruime binnenplaats en de grote tuin. Iedere dag geniet je van een continentaal ontbijtbuffet met typisch Siciliaanse gerechten. In de gemeenschappelijke keuken kan je ook altijd je eigen maaltijden bereiden als je dat liever hebt. Meer info en boeken.

  1. NH Palermo

Het NH Palermo ligt aan de zee, vlak naast de botanische tuinen. Het hotel kijkt uit over de prachtige Golf van Palermo en biedt moderne accommodatie. 's Avonds kan je genieten van heerlijke gerechtjes in het restaurant met uitzicht op het seizoensgebonden buitenbad.

Je verblijft in ruime, elegante kamers die uitzicht bieden op zee of op de tuin. En in de omgeving vindt u tal van cafés, restaurants en winkels. Meer info en boeken.

  1. Palazzo Natoli Boutique Hotel

Het Palazzo Natoli Boutique Hotel heeft een aantrekkelijke ligging in de wijk Albergaria van Palermo, op wandelafstand van de Fontana Pretoria en de kathedraal van Palermo. Dit 4-sterrenhotel biedt ruime, moderne kamers met een elegante inrichting. Verder is de kamer voorzien van alle moderne faciliteiten die je maar kan wensen. Daarnaast kan je biedt het boetiekhotel dagelijks een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. B&B Petrosino

Of verblijf in deze gezellige B&B Petrosino. Het gebouw van deze bed and breakfast maakt deel uit van de paleizen van de achttiende eeuw. De voorgevel van de B&B bevindt zich op het prachtige Marina-plein en geniet van het uitzicht op de Garraffo-fontein en de Garibaldi-tuin. Het appartement is volledig gerestaureerd met oog voor elk detail. Het kreeg een moderne stijl zonder zijn authentieke elementen te verliezen. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Sicilië en mis niets!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Sicilië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Sicilië met een kant-en-klare rondreis langs 93 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Sicilië met een gratis stadswandeling Palermo.

Sicilië

Gratis reisgids Sicilië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?