Waar overnachten in Polen? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Polen? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

14 april 2021 in Polen0 reacties

Tijdens je bezoek aan Polen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Polen.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Sadova

Hotel Sadova is gelegen in het hart van het bruisende centrum in Gdansk. De ruime comfortkamers van het hotel zijn modern ingericht en hebben een huiselijke sfeer. Na een comfortabele nacht kan je genieten van knapperig ter plaatse gebakken brood, heerlijk vlees, exquise kazen, verse salades, fruit en groenten. Ook voor zoetekauwen voorzien ze de lekkerste desserts! Na het ontbijt kan je even ontspannen in de sauna, fitnessruimte of het binnenzwembad. Ook kan je tegen een toeslag gebruikmaken van de spa of de fietsen. Meer info en boeken.

  1. Liberum Residence

Ook Liberum Residence is ook een absolute topper in Gdansk! Deze moderne accommodatie ligt in het hart van de oude binnenstad van Gdańsk. Zowel het Artushof als de Neptunus-fontein zijn op 300 meter afstand te vinden. Een ideale ligging dus! Het aparthotel is gevestigd in een oude fabriek en biedt kamers die voorzien zijn van alle comfort dat je kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Vienna House Mokotow Warsaw

Verblijf in het viersterrenhotel Vienna House Mokotow Warsaw! Een echte aanrader. Kamerhoge ramen, beton en staal worden afgewisseld met natuurlijke materialen zoals hout en wol, in warme kleurtinten. De perfecte verlichting zorgt voor een gevoel van behaaglijk comfort! In de kamers kunnen alle tv's slim worden bediend en de badkamers zijn kleine spa-ruimtes. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt en wanneer je even wil ontspannen kan je de open lobbybar verkennen met ambachtelijke cocktails en Weense koffiespecialiteiten. Meer info en boeken.


  1. Moxy Warsaw Praga

Moxy Warsaw Praga is gelegen in de bruisende Zabkowska-straat van de oude wijk Praga. Moxy maakt deel uit van een gloednieuw complex dat van oudsher bekend staat als een 19e-eeuwse Poolse wodkadistilleerderij. In de levendige openbare ruimte van het hotel kan je ontspannen en genieten van de kenmerkende Moxy-cocktail.

De lichte en open indeling van de hotellobby is gecombineerd met modern en industrieel meubilair en de kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en alle comfort. En op elk moment van de dag kan je een hapje halen uit de Grab and Go. Meer info en boeken.

  1. Hotel Palazzo Rosso

Hotel Palazzo Rosso is een boetiekhotel, gevestigd in een gerenoveerd historisch pand in het oude stadscentrum van Poznań, op een steenworp afstand van alle bekende bezienswaardigheden. Het charmante, historische gebouw geeft karakter aan het interieur met originele historische accenten.

's Ochtends geniet je van een gevarieerd ontbijtbuffet en in de namiddag kan je genieten van een heerlijke lunch in het restaurant dat gespecialiseerd is in Italiaanse gerechten, en de sommelier kan je helpen met het kiezen van de perfecte wijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Forza

Rond de overblijfselen van een van de vestingwerken van Poznań, is het unieke gebouw van Hotel Forza gevestigd. Dit 3-sterrenhotel biedt kamers die elegant zijn ingericht in beige en bruine tinten en voorzien van fotobehang die verwijzen naar de historische roots van het gebouw. Het hotel heeft zelfs een gerenoveerde 19e-eeuwse bunker.

Je kan heerlijk dineren in het restaurant van het hotel, gelegen in het aangepaste interieur van de bunker, dat een selectie van Beierse en Italiaanse gerechten serveert. De pizza's worden bereid in een originele Italiaanse houtoven. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Stare Miasto

Aparthotel Stare Miasto ligt midden in het historische centrum van Krakau, op slechts 120 meter van de Grote Markt. Het Aparthotel Stare Miasto is gevestigd in een historisch gebouw en is uniek ingericht met baksteen in warme kleuren en houten elementen. Het aparthotel beschikt over ruime kamers met een unieke charme. Je kan heerlijk lunchen en dineren in het restaurant en 's ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.


  1. Hotel M29

In de unieke Kazimierz-wijk vind je het moderne Hotel M29 in een gerestaureerd woonhuis. Dit viersterrenhotel biedt totale rust en ontspanning in de geluiddichte, ruime kamers die voorzien zijn van alle comfort. Na een goede nachtrust kan je genieten van de een à-la-carte-ontbijt en het restaurant verwelkomt je met unieke geuren en smaken in de verfijnde Poolse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Spichrz

Het unieke Hotel Spichrz is gevestigd in een graanschuur uit de 18e eeuw, in het centrum van de oude stad van Toruń, bij de rivier de Wisła en de historische brugpoort. De elegante kamers van Hotel Spichrz hebben balken aan het plafond en houten meubilair, en de meeste bieden uitzicht op de rivier de Wisła.

Bij het hotel heb je gratis toegang tot een wellnessruimte met een sauna en fitnessruimte. En in het gezellige restaurant kan je terecht voor heerlijke traditionele Poolse gerechten, terwijl je op de achtergrond kan luisteren naar een folkband. Meer info en boeken.

  1. Lu Apartments

Staat Auschwitz ook op de planning? Dan raden we je aan om te verblijven in Lu Apartments. Een elegante en comfortabele accommodatie in het centrum van Auschwitz. Elk appartement is in een andere stijl ingericht en heeft zo zijn charme. Elk appartement heeft alles wat je maar kan wensen, een volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer, airconditioning, draadloos internet en een televisie. Lu Apartments biedt ook uitzicht op de tuin waar je kan ontspannen bij mooi weer. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Polen met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Polen? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Polen met meer dan 195 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Polen.

Polen

Gratis preview reisgids Polen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?