Waar overnachten in Poznań? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Poznań? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

14 april 2021 in Polen0 reacties

Tijdens je bezoek aan het charmante Poznań heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Poznań .

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Palazzo Rosso

Hotel Palazzo Rosso is een boetiekhotel, gevestigd in een gerenoveerd historisch pand in het oude stadscentrum van Poznań, op een steenworp afstand van alle bekende bezienswaardigheden. Het charmante, historische gebouw geeft karakter aan het interieur met originele historische accenten.

's Ochtends geniet je van een gevarieerd ontbijtbuffet en in de namiddag kan je genieten van een heerlijke lunch in het restaurant dat gespecialiseerd is in Italiaanse gerechten, en de sommelier kan je helpen met het kiezen van de perfecte wijn. Meer info en boeken.

  1. B&B Willa Sarbinowska

Of verblijf je liever in een gezellige B&B? Dan kan je altijd terecht in B&B Willa Sarbinowska! Een sfeervolle Bed & Breakfast in het centrum van de stad. Overnachten doe je in ruime en gezellig ingerichte kamers die voorzien zijn van al het nodige comfort. Verder zal je verwent worden met een heerlijk continentaal ontbijt! Meer info en boeken.

  1. PURO Poznań Stare Miasto

Het 4-sterrenhotel PURO Poznań Old Town ligt in het hart van Poznań, op 250 meter van het Oude Marktplein. Naast moderne kamers is biedt een restaurant met een buitenterras in de tuin en een fitnesscentrum. De moderne kamers hebben airconditioning, gratis WiFi en elke kamer is ook voorzien van een tablet die kan worden gebruikt als afstandsbediening voor de verlichting, tv en klimaatbeheersing.

Verder beschikt over een gratis sauna, een massageruimte en een zomerterras. En ja kan er ook een Playstation 4 spelcomputer huren, onder voorbehoud van beschikbaarheid! Meer info en boeken.

  1. Regatta Hotel Restauracja Spa

Regatta Hotel Restauracja Spa, gelegen in het schilderachtige landschap van het meer van Kierskie, is een geweldige plek om te overnachten tijdens je verblijf aan Poznan. De kamers hebben een exclusief interieur met een hoogwaardige afwerking en bieden een uniek uitzicht op het meer van Kierskie. Elke moderne en comfortabel ingerichte kamer heeft een balkon met uitzicht.

In het Blue Marina restaurant worden gezonde internationale gerechten serveert, bereid met seizoensgebonden, biologische producten. En als gast kan je gratis gebruikmaken van de bewaakte parkeerplaats en de wellnesszone met stoomsauna, binnenzwembad en bubbelbad en Hamam-bad, waar oosterse rituelen plaatsvinden. Meer info en boeken.

  1. Cinema Apartments

Het Cinema Hostel & Apartments is een ideale verblijfplaats als je los wilt staan van het hotelleven. Zo kan je 's avonds zelf een lekker dinertje maken met de Poolse specialiteiten. Wil je toch liever in de ochtend genieten van een heerlijk geserveerd ontbijtje? Het aparthotel serveert ook een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet in een nabijgelegen restaurant. Verder zijn de kamers zeer ruim en elegant ingericht. Het voelt meteen als thuiskomen. Meer info en boeken.

  1. Focus Hotel Poznań

Het Focus Hotel heeft een ideale ligging. Dit driesterrenhotel is dus zeker de moeite waard als je de omgeving van Poznań wilt verkennen. Je overnacht in een van de comfortabele kamers met moderne interieurs. Verder kan je ontspannen in de fitnessruimtes en lekker eten in de sfeervolle restaurants. Bij het Focus Hotel Poznań wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Meer info en boeken.

  1. City Solei Boutique Hotel

Het unieke City Solei Boutique Hotel ligt in de wijk Chwaliszewo van Poznań, op slechts 5 minuutjes wandelen van de Oude Markt. Het hotel beschikt over kamers met een licht interieur en een unieke inrichting, geïnspireerd op steden als New York, Kyoto en Havana. Ze zijn geluiddicht en bieden uitzicht over het oude centrum. Het restaurant van het hotel serveert 's ochtends een buffet- en een à-la-carte-ontbijt om de dag te beginnen. Meer info en boeken.

  1. Soda Hostel & Apartments

Het Soda Hostel & Apartments is gevestigd in een stijlvol, gerenoveerd gebouw en biedt comfortabele kamers, moderne interieurs en een magische sfeer tijdens je verblijf in het charmante centrum van Poznań. Deze budgetvriendelijke accommodatie serveert ook ontbijt indien je dit wenst of je kan zelf gebruikmaken van de goed uitgeruste, moderne keuken met een koffiezetapparaat. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Wodna

Aparthotel Wodna is gehuisvest in een gerenoveerd, historisch woonhuis in het hart van Poznań, op wandelafstand van het Oude Marktplein. Aparthotel Wodna dankt zijn uniekheid aan zijn interessante geschiedenis - in 1840 werd daar het oudste juwelenbedrijf W. Kruk gevestigd!

Je verblijf in een van de gezellig ingerichte appartementen met een volledig ingerichte kitchenette en een badkamer en 's ochtends wordt er een continentaal ontbijt verzorgd. Meer info en boeken.

  1. Hotel Forza

Rond de overblijfselen van een van de vestingwerken van Poznań, is het unieke gebouw van Hotel Forza gevestigd. Dit 3-sterrenhotel biedt kamers die elegant zijn ingericht in beige en bruine tinten en voorzien van fotobehang die verwijzen naar de historische roots van het gebouw. Het hotel heeft zelfs een gerenoveerde 19e-eeuwse bunker.

Je kan heerlijk dineren in het restaurant van het hotel, gelegen in het aangepaste interieur van de bunker, dat een selectie van Beierse en Italiaanse gerechten serveert. De pizza's worden bereid in een originele Italiaanse houtoven. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Polen met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Polen? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Polen met meer dan 195 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Polen.

Polen

Gratis reisgids Polen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?