Waar overnachten in Saalbach-Hinterglemm? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Saalbach-Hinterglemm? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

5 september 2022 in Oostenrijk0 reacties

Tijdens je bezoek aan Saalbach-Hinterglemm heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Saalbach-Hinterglemm. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Landal Rehrenberg

Landal Rehrenberg is gelegen in het Oostenrijkse Salzburgerland, vlakbij Saalbach Hinterglemm. Vanaf je appartement in het vakantiepark geniet je van een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. Je kijkt uit op de prachtige natuur van Viehhofen. De appartementen zelf zijn voorzien van moderne faciliteiten en een balkon.

Vervelen zal je hier ook zeker niet. Neem een verfrissende duik in het verwarmde openluchtzwembad of ga samen bubbelen in de whirlpool, kom tot rust in het saunalandschap of daag elkaar uit voor een potje minigolf in het mooie en rustige berglandschap.

In Salzburgerland kom je ook aan je sportieve trekken. De omgeving van het vakantiepark is namelijk een waar mountainbike- en Nordic walkingparadijs. Je kan natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan Kaprun en het mondaine vakantieplaatsje Zell am See. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel ANYBODY

Boutique Hotel ANYBODY ligt op wandelafstand van Saalbach Hinterglemm (400 meter) en biedt accommodatie in boetiekstijl. Je kan zowel overnachten in tweepersoonskamers als familiekamers. Sommige kamers beschikken over een eigen balkonnetje vanwaar je zicht hebt op de omgeving. Na een heerlijke nachtrust kan je hier genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet of nog even ontspannen in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Apartments Niederseer

Apartments Niederseer ligt op wandelafstand van het centrum van Saalbach en beschikken over moderne appartementen met terras, een grote tuin met barbecuefaciliteiten en kinderspeelplaats. Na een vermoeiende, maar leuke dag, kan je tot rust komen in de spa met Finse sauna, een stoombad en een infraroodsauna.

Wil je graag de omgeving wat beter verkennen? De Zeller See ligt op 25 minuten rijden en de Tauern Spa ligt op 27 km afstand. Er is ook een gratis skibus die voor het appartement stopt en je vindt er een mountainbikeroute in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Mulk Hotel

Het Mulk Hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Saalbach en op 800 meter van de dichtstbijzijnde skipistes. Je overnacht in een van de rustieke kamers voorzien van moderne faciliteiten als Wifi en een flatscreen-tv. Ontspannen kan je in de spa met 2 Finse sauna's, een stoombad en een infraroodcabine of in de sfeervolle bar.

Pal naast het hotel beginnen er verschillende wandelpaden om de omgeving te verkennen. Voor afkoeling kan je terecht in het buitenbad in het centrum van het dorp. Meer info en boeken.

  1. Hotel VIEW

Hotel VIEW ligt op een aantrekkelijke locatie in de wijk Hinterglemm. Het 3* hotel biedt modern ingerichte kamers met balkon vanwaar je prachtig uitzicht hebt op de bergen. Geniet van een rustgevende avond in de spa op het dakterras. Vanuit de sauna's heb je een fantastisch zicht op de schilderachtige bergen. Het hotel heet niet voor niet 'The View'.

Verder beschikt het hotel ook nog over een panoramarestaurant, gezellig terras, directe toegang tot skipistes, een skiopslag en privéparkeergelegenheid. Meer info en boeken.

  1. Goldstück - Adults Only

Trek je erop uit met z'n tweetjes en ben je op zoek naar een adults-only hotel? Dan is Goldstück - Adults Only een absolute aanrader. Het hotel ligt op 4 km afstand van Saalbach-Hinterglemm en biedt moderne accommodatie middenin de natuur. Je overnacht in een van de units voorzien van alle comfort en luxe. 's Ochtends geniet je van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

Na het verkennen van de omgeving kan je samen een duik nemen in het buitenzwembad, genieten van heerlijke cocktails in de bar en je dag afsluiten met een lekker diner in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. B&B Pension Gabi

Pension Gabi is een gezellige B&B die beheerd wordt door een familie. De accommodatie ligt op 10 minuten wandelen van het centrum van Saalbach. Het pension biedt naast kamers en appartementen met balkon in alpine stijl ook een sauna, tuin met barbecue faciliteiten en een kinderspeelplaats. Vanuit de tuin heb je bovendien prachtig zicht op de omliggende bergen. Meer info en boeken.

  1. Wellnesshotel Alpin Juwel

Mag het al eens wat meer zijn? Dan is een verblijf in Wellnesshotel Alpin Juwel zeker aan te raden. Het hotel wordt beheerd door een familie en wordt omgeven door een prachtig berglandschap. Je overnacht in moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort. Sommige kamers beschikken over een eigen balkon vanwaar je een adembenemend zicht hebt over de bergen.

Je kan als gast gebruikmaken van een uitgebreid fitness- en activiteitenprogramma en deelnemen aan yogalessen en massagebehandelingen. Ook kinderen zullen zich weten te vermaken in de kinderbioscoop en de grote speelwereld. Verder beschikt het hotel ook over een exclusief wellnesscentrum en een schoonheidssalon waar je jezelf eens lekker kan verwennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Almrausch

Het Hotel Almrausch biedt ruime kamers met moderne meubels en zicht op de bergen. Ontspannen kan je in een van de sauna's, de infraroodcabine, het stoombad of de fitness- en ontspanningsruimte. 's Avonds geniet je van regionale en internationale gerechten die je eventueel kan nuttigen op het gezellige terras van het hotel. Iedere ochtend geniet je ook van een heerlijk ontbijtbuffet.

Van plan om een hele dag te wandelen? Bij het hotel kan je ook lunchpakketten verkrijgen. Het hotel ligt op slechts 2 minuten wandelen van de skilift Bergfriedlift, die verbindingen biedt met de skigebieden Saalbach en Hinterglemm. Meer info en boeken.

  1. Rosentalerhof Hotel & Appartements

Het Rosentalerhof in Hinterglemm ligt op een rustige locatie, op wandelafstand van de Bergfried-skilift. Het 3*hotel biedt kamers en appartementen met balkon en moderne faciliteiten als kabel-tv en gratis WiFi. Neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, kom tot rust in de spa en geniet van een lekker diner in het sfeervolle restaurant.

In de zomer kan je lekker ontspannen op de grote ligweide naast het zwembad of jezelf vermaken op de midgetgolfbaan naast het hotel. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Oostenrijk?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Oostenrijk? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Oostenrijk met meer dan 100 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en uitgewerkte stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Oostenrijk.

Oostenrijk

Gratis reisgids Oostenrijk downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?