Waar overnachten in Münster 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Münster 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

29 november 2023 in Noordrijn-Westfalen0 reacties

Tijdens je vakantie in Münster natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Münster.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Factory Hotel

Factory Hotel is gevestigd in een voormalige brouwerij, op slechts 5 minuten wandelen van de wijk Kreuzviertel in Münster. Het hotel beschikt over elegante kamers, twee gezellige restaurants en gratis toegang tot de naastgelegen fitnessclub. Meer info en boeken.

  1. Hotel Busche am Dom

Hotel Busche am Dom heeft een vriendelijke sfeer en een centrale ligging (op wandelafstand van de Domplatz met de kathedraal en de Prinzipalmarkt). Het biedt moderne kamers met een aangename mix van nieuwe en oudere elementen, een klein dakterras met uitzicht op de Lambertikirche. Meer info en boeken.

  1. Hotel Schloss Wilkinghege

Hotel Schloss Wilkinghege ligt net buiten Münster (op 5km) en biedt unieke accommodatie in een historisch waterkasteel. Het hotel is omgeven door een rustig park en beschikt over luxueus ingerichte kamers, een zonnig terras en een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Stadthotel Münster

Stadthotel Münster is een superior driesterrenhotel in het historische centrum van Münster, op 5 minuten wandelen van de kathedraal. Geniet van een mooie stadswandeling door Münster, een gezellig diner in het restaurant en een heerlijke nachtrust in een van de modern ingerichte kamers.

's Ochtends begin je de dag met een gevarieerd ontbijtbuffet (eventueel op het zomerterras) en kan je nog even ontspannen in de sauna of stoom afblazen in de fitnessruimte. Wil je de omgeving graag verkennen? Dan kan je eventueel fietsen huren bij de receptie en de auto achter laten. Meer info en boeken.

  1. Mauritzhof Hotel Münster

Op zoek naar een toevluchtsoord midden in Münster? Mauritzhof Hotel Münster ligt op een rustige locatie aan de promenade rondom het centrum van Münster, op wandelafstand van het treinstation, theater, kathedraal en winkelstraten. Dit designhotel stijlvolle, individueel ingerichte kamers, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Ontspan op het terras in de tuin met een heerlijk kopje koffie, terwijl je uitkijkt op de groene promenade. Meer info en boeken.

  1. Alexianer Hotel am Wasserturm

Het Alexianer Hotel am Wasserturm behoorde ooit tot het naastgelegen ziekenhuiscomplex waar de woonruimtes gebruikt werden door mindervalide mensen. Vandaag de dag is het een charmant hotel op wandelafstand van de topbezienswaardigheden van Münster. ‘s Morgens geniet je van vers gebakken broodjes uit de eigen bakkerij met koffie uit de branderij van Stift Tilbeck, 's middags een gebakje met stevige Althaus-thee, en 's avonds lichte snacks of een heerlijk diner met een afsluiter in de bar. Meer info en boeken.

  1. Stylische Citywohnung im Herzen Münsters

Eerder op zoek naar een gezellig modern appartementje in de stad? Stylische Citywohnung im Herzen Münsters is geschikt voor een groep van 7 personen, beschikt over één slaapkamer en 4 slaapbanken in de woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een ruime badkamer. Verder is het appartement ideaal gelegen in de havenwijk met diverse bars, clubs en restaurants. Meer info en boeken.

  1. H.ostel Münster

Liever een budgetvriendelijk verblijf? Dan is H.ostel Münster in het zuiden van de oude binnenstad misschien wel iets voor jou. Het hostel ligt direct aan de groene Marienplatz en beschikt over een breed scala aan stijlvolle kamers met airconditioning. Meer info en boeken.

  1. Hotel Haus vom Guten Hirten

Hotel Haus vom Guten Hirten ligt in een rustige woonwijk in Münster, op 10 minuten fietsen of met de bus (zonder overstappen) van de oude binnenstad. Iedere kamer is voorzien van moderne voorzieningen en in de nabije omgeving zijn vele winkels en restaurants te vinden. Het omliggende Münsterland is ideaal voor wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. Meer info en boeken.

  1. Landhaus Eggert

Landhaus Eggert ligt te midden van het groene landschap in de wijk Eggert, op 8 kilometer van het stadscentrum van Münster. Het biedt stijlvolle accommodatie en uitstekende spafaciliteiten (met sauna, Turks stoombad, een solarium, en massagediensten) zodat je na je stadsverkenning even volledig kan ontspannen. De kamers van het Landhaus Eggert hebben elk een unieke, smaakvolle inrichting met meubilair van hoge kwaliteit. Sommige kamers hebben een balkon of een terras met uitzicht op de prachtige tuinen.

Tijdens de zomermaanden kan je dineren op het mooie terras en het prachtige uitzicht bewonderen. Binnen 10 minuten rijd je naar het stadscentrum van Münster met beroemde bezienswaardigheden zoals de Dom van Münster en de historische Altstadt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Ruhrgebied en Urbanana

Gratis reisgids Ruhrgebied & Urbanana downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?