Waar overnachten in Zaragoza 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Zaragoza 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

25 november 2022 in Noord-Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan Zaragoza heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zaragoza. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Avenida

Op slechts enkele minuten wandelen van het indrukwekkende Basílica del Pilar vind je Hotel Avenida. Het hotel heeft een zeer warm en stijlvol interieur met houten vloeren, stenen muren, eenvoudige meubels en moderne faciliteiten. Elke kamer is er uitgerust met een eigen badkamer en sommige kamers beschikken over een terras dat een uniek uitzicht geeft op de basiliek.

Als gast kan je iedere ochtend genieten van een heerlijk ontbijt en vlakbij het hotel vind je ook meerdere gezellige bars en restaurants waar je onder andere traditionele Spaanse tapas kan uitproberen. Ook cultuurliefhebbers zullen hier gelukkig worden aangezien de belangrijkste bezienswaardigheden op loopafstand gelegen zijn. Meer info en boeken.

  1. Apartamentos Sabinas El Pilar

Bij Apartamentos Sabinas El Pilar boek je perfect uitgeruste en lichtrijke appartementen in het centrum van de stad. Je ontwaakt er elke ochtend met een wondermooi uitzicht op de befaamde nabijgelegen Basilica del Pilar. Elk appartement heeft een eigen badkamer en een perfect uitgeruste keuken.

Wie zich liever eens laat bedienen kan er ook voor kiezen om Spaanse specialiteiten te proeven in de beroemde tapasstraat El Tubo. Dankzij de centrale ligging van deze appartementen en de nabijheid van verschillende openbaarvervoersmogelijkheden kan je van hieruit makkelijk de stad en de omgeving gaan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Inca

Hotel Inca is gelegen vlakbij de EIbro rivier, de Seo Kathedraal, het Romaans Theater en het Macanaz Park. Vanuit dit gezellige boetiekhotel zal je dus makkelijk de belangrijkste culturele bezienswaardigheden kunnen bezoeken. Ideaal voor wie echt alles uit zijn citytrip wilt halen! Het hotel is modern ingericht met oog voor detail. In de kamer geniet je als gast van veel natuurlijk lichtinval, airconditioning en een goed uitgeruste badkamer. Bovendien kan je er elke dag genieten van een vers ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Alfonso

Voor wie op zoek is naar een luxueuze overnachting in het historisch centrum van de stad, is Hotel Alfonso zeker een aanrader! De kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten waaronder een luxueus losstaand bad en voldoende ruimte. Bovendien bevind je je er ook op een geweldige locatie vlakbij de kathedraal, de basiliek en het Romaans Forum.

Wie zich na een lange dag wilt verfrissen kan tenslotte ook terecht in het indrukwekkende rooftopzwembad met zomerterras van waarop je van een fenomenaal uitzicht op de stad geniet. Meer info en boeken.

  1. AZ The Botanic Hostel

Ben je op zoek naar een low-budget-overnachting in het centrum van de stad? In AZ the Botanic Hostel overnacht je tegen een betaalbare prijs in slaapzalen of tweepersoonskamers vlakbij de El Ebro rivier. De hostel is ingericht in een hippe bohostijl waardoor je er onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt! Bovendien is deze hostel ook de ideale verblijfplaats voor sociale reizigers die graag anderen willen leren kennen. Er is namelijk een gezellige gemeenschappelijke lounge en een gedeelde keuken voorzien. Meer info en boeken.

  1. Hotel Reina Petronila

Wie echt volledig tot rust wilt komen kan zich laten verwennen in vijfsterrenhotel Reina Petronila. In dit luxueuze hotel, gelegen naast het winkelcentrum Aragonia, kan je ontspannen in de spa, genieten van een verfrissende duik in het overdekte zwembad, je uitleven in de fitness of een drankje drinken in de stijlvolle bar.

De kamers van dit hotel zijn zeer modern en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Verder heeft ook de omgeving rond het hotel heel wat te bieden aangezien het voetbalstadion, het concertgebouw en verschillende eetgelegen vlakbij gelegen zijn. Meer info en boeken.

  1. Apartamentos El Mirador de Zaragoza

In Apartamentos El Mirado de Zaragoza ga je een zorgeloze vakantie tegemoet. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden gekenmerkt door veel natuurlijk lichtinval, een stijlvol en fris interieur en een magnifiek uitzicht op de omgeving.

In elk appartement zijn een moderne badkamer, een perfect uitgeruste keuzen en zitruimte aanwezig. Deze appartementen vormen ook een uitstekende uitvalbasis voor een verkennende wandeling langs het Forum Romanum, het Agustina Aragón monument en de rest van de historische binnenstad. Meer info en boeken.

  1. ibis Budget Zaragoza

In Ibis Buget Zaragoza kan je tegen een betaalbare prijs overnachten in gezellige familiekamers. Het hotel ligt net buiten het centrum van de stad vlakbij het treinstation van Norte. Toch ligt het ook nog steeds op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over kleurrijke kamers waarin je alles vindt wat je nodig hebt en gasten kunnen er dagelijks de dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pilar Plaza

Altijd al eens willen overnachten op een unieke locatie? In Hotel Pilar Plaza kan dat! Je kan er namelijk kamers boeken in een monumentaal 19de -eeuws gebouw dat gelegen is op het beroemde Plaza del Pilar. Vanuit het hotel geniet je dan ook van een prachtig uitzicht op de kathedraal El Pilar en de oude binnenstad.

Ook het interieur van de perfect uitgeruste kamers straalt bovendien elegantie uit. Elke ochtend serveert het vriendelijke hotelpersoneel een overheerlijk ontbijtbuffet en voor lunch en diners kan je terecht in een van de vele nabijgelegen restaurants. Meer info en boeken.

  1. AZ El Balcón a la Basílica II

Wie liever een volledige accommodatie voor zichzelf heeft maar toch op het bijzondere El Pilar plein wilt overnachten, kan dat bij AZ El Balcón a la Basílica II. Het appartement is modern ingericht en uitgerust met airconditioning, 3 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en 2 badkamers. Hierdoor vormt het een ideale verblijfplaats voor het hele gezin of voor een groepsreis.

Je logeert er bovendien middenin het historische centrum van de stad en kan dus echt de cultuur en de rijke geschiedenis leren kennen en de traditionele Spaanse sfeer opsnuiven. Meer info en boeken.

  1. Wil je niets missen tijdens je vakantie in Noord-Spanje?

Herkenbaar: Bij je bezoek aan dit prachtige stukje Spanje wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Spanje met een uitgewerkte autoroute, 2 stadswandelingen, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Noord-Spanje om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Spanje

Gratis reisgids Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?