Waar overnachten in Pamplona? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Pamplona? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

19 februari 2023 in Noord-Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan Pamplona heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Pamplona. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Pamplona Plaza

Tijdens een verblijf in Hotel Pamplona Plaza overnacht je in prachtige kamers met een warm interieur, airconditioning, een moderne badkamer en comfortabele bedden. Het hotel ligt bovendien op wandelafstand van de historische binnenstad.

Ook kan je van hieruit makkelijk andere omliggende steden bereiken aangezien het hotel naast het treinstation gelegen is. Na een lange vermoeiende dag kan je in de cafetaria proeven van heerlijke drankjes en hapjes. Meer info en boeken.

  1. Albergue Plaza Catedral

Ben je op zoek naar een low-budget overnachting in het centrum van de stad? In Albergue Plaza Catedral kan je overnachtingen boeken in gemengde slaapzalen tegen een betaalbare prijs. De hostel heeft bovendien ook een bijzondere ligging, recht tegenover de kathedraal. Hierdoor kan je vanop het balkon genieten van een indrukwekkend uitzicht op de oude stad. Sociale reizigers kunnen tot rust komen in de gemeenschappelijke lounge en gebruik maken van de gedeelde keuken om zo ook andere gasten te leren kennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pompaelo Plaza del Ayuntamiento & Spa

Voor reizigers die tijdens hun vakantie volledig willen ontspannen is Hotel Pompaelo Plaza del Ayuntamiento & Spa een echte aanrader! Gasten kunnen er namelijk tot rust komen in het spacentrum, genieten van een relaxerende massage of schoonheidsbehandeling, cocktails drinken in de elegante bar en tapas proeven in de gastronomische pub.

Bovendien zal je hier volledig onder de indruk zijn van de mooie kamers die gevestigd zijn in een oud pand met middeleeuwse toren en die uitzicht bieden op de oude binnenstad. Het hotel heeft een centrale ligging, vlakbij de kathedraal, het Ciudadela park en de Pamplona Bull Ring. Meer info en boeken.

  1. Pamplona Catedral Hotel

Pamplona Catedral Hotel biedt luxueuze kamers aan die gekenmerkt worden door een stijlvol en modern interieur. Verder beschikt het hotel ook over een restaurant, waar je dagelijks kan ontbijten en kan proeven van heerlijke gerechten, een bar en een gezellige gemeenschappelijke lounge.

Wil je graag de stad verkennen? Het hotel ligt vlakbij de kathedraal van Pamplona, het stadhuis en het Plaza del Castillo. Meer info en boeken.

  1. Appartement Trave – Bayona

Op een steenworp van het Ciudadela-park en het Plaza del Castillo tref je Trave-Bayona aan. Dit gezellige hedendaags appartement is geschikt voor 5 personen en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eethoek en een perfect uitgerust keuken. Bovendien kan je vanop het balkon genieten van een geweldig uitzicht op de stad. Het volledige appartement werd knus ingericht met oog voor detail waardoor je je er direct thuis voelt. Meer info en boeken.

  1. Ronces Hostel

Ronces Hostel is een moderne hostel waarin kamers worden aangeboden voor 1 tot 3 personen. Elke kamer heeft een helder interieur en is uitgerust met een privébadkamer.

Je verblijft er op een geweldige locatie van waaruit je mooie stadswandelingen kan maken richting de stierenarena, het stadhuis en de kathedraal. Weet je nog niet goed wat je allemaal kan bezoeken? Het vriendelijke personeel helpt je maar al te graag met het uitstippelen van een fantastische route. Meer info en boeken.

  1. Alma Pamplona

Wil je graag luxueus overnachten? In vijfsterrenhotel Alma Pamplona geniet je van een echte sterrenbehandeling. In het hotel krijg je namelijk toegang tot een spa met zwembad, sauna en hottub. Sportievelingen kunnen daarnaast gebruik maken van de gym en na een vermoeiende dag kan je genieten van een verfrissend drankje in de bar en een gastronomische maaltijd in het stijlvolle restaurant.

In de moderne kamers heb je een fantastisch uitzicht op de bergen of de stad. Vanuit het hotel kan je te voet naar de belangrijkste bezienswaardigheden en wie dat wenst kan er ook fietsen huren om zo de wijdere natuurrijke omgeving te gaan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Appartement ANAMAR

Anamar is een charmant appartement in het centrum van de stad, waar je kan overnachten met een groep van 5 personen. Het gebouw waarin het appartement gevestigd is dateert uit de 18de eeuw en ook in het interieur vind je verschillende authentieke elementen terug.

Bovendien geniet je er van een schitterend uitzicht op de stad. De kathedraal, het stadhuis en de stierenvechtersarena liggen allemaal binnen een straal van 1 kilometer en zijn van hieruit dus zeker een bezoekje waard! Meer info en boeken.

  1. Hotel Tres Reyes Pamplona

Hotel Tres Reyes Pamplona is een modern hotel gelegen in het Taconera-park in het centrum van Pamplona. Het hotel beschikt naast ruime kamers voorzien van alle moderne faciliteiten, ook over een zwembad en een aangename tuin. Je hebt als gast van het hotel ook toegang tot de golfclub Ulzama.

's Avonds kan je terecht voor een lekker diner in het gastronomische restaurant waar je kan genieten van heerlijk, traditioneel Frans-Baskische gerechten. Meer info en boeken.

  1. Soul Apartmet

Soul Apartmet is een ander hedendaags ingericht appartement dat we kunnen aanraden tijdens je verblijf in Pamplona. De charmante appartementen liggen op wandelafstand van de topbezienswaardigheden in de stad. Na een heerlijke nachtrust kan je een lekker ontbijtje maken en meteen de stad in trekken. Meer info en boeken.

  1. Wil je niets missen tijdens je vakantie in Noord-Spanje?

Herkenbaar: Bij je bezoek aan dit prachtige stukje Spanje wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Spanje met een uitgewerkte autoroute, 2 stadswandelingen, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Noord-Spanje om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Spanje

Gratis reisgids Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?