Waar overnachten in Noord-Macedonië? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Noord-Macedonië? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

25 januari 2024 in Noord-Macedonië0 reacties

Tijdens je vakantie in Noord-Macedonië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Noord-Macedonië.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Vakantiehuis Paradise Nest (Ohrid)

Vakantiehuis Paradise Nest heeft een adembenemend uitzicht op het meer van Orid, en is ingericht met aandacht voor detail. De kamers zijn netjes en zeer comfortabel. Er is een buitenkeuken, deze deel je met andere gasten. De grote tuin met hangmatten biedt een oase van rust, met een subliem uitzicht over het Ohrid meer, vooral bij zonsondergang.

De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, en de algehele ervaring is als een paradijs. Een perfecte plek voor een ontspannen verblijf, waarbij de kwaliteit van het eten en de attentie van de gastheer bijdragen aan de charme. Dit verblijf is een aanrader, perfecte locatie dicht bij het centrum voor een onvergetelijke ervaring in Noord-Macedonië. Meer info en boeken

  1. Tino Hotel & SPA (Ohrid)

Tino Hotel & SPA is een 4*hotel dat uit kijkt uit over het prachtige meer. Het hotel biedt comfortabele accommodatie voorzien van alle comfort en luxe. Als gast kan je gebruikmaken van het spacentrum dat bestaat uit een hot tub, een sauna en een thermaal bad. Nadien kan je genieten van een authentieke Italiaanse en andere internationale gerechten in het restaurant. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je bij het hotel ook auto's en fietsen huren. Meer info en boeken.

  1. Vila Bisera (Lagadin)

Vila Bisera ligt in de rustige wijk Lagadin bij Ohrid. De ruime villa wordt omgeven door een prachtige tuin met bloemen en biedt moderne accommodatie. Verder biedt de villa ook twee seizoensgebonden buitenzwembaden en ligt het op wandelafstand van het meer. Meer info en boeken.

  1. Hotel Gold (Skopje)

Hotel Gold is een 4*hotel op wandelafstand van de historische binnenstad van Skopje. Deze accommodatie biedt elegant ingerichte kamers voorzien van zorgvuldig geselecteerde kunstwerken. Verder biedt het hotel gratis parkeergelegenheid, een à-la-carterestaurant en 's ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tim's (Skopje)

Hotel Tim's ligt in het centrum van Skopje, dicht bij vele restaurants en pubs. Het modern designhotel biedt ruime kamers met een gezellig terrasje. Sommige accommodaties zijn ook voorzie van een zithoek en een kitchenette. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een ontbijt met Macedonische specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Lirak (Tetovo)

Hotel Lirak bevindt zich aan het centrale plein Illyria van Tetovo. Dit 4* hotel is het oudste hotel van de stad en biedt eenvoudig ingerichte kamers met airconditioning. 's Avonds kan je genieten van Macedonische en internationale gerechten dat geserveerd worden in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Gardenia Hotel & Spa (Veles)

Op zoek naar luxe? Dan ben je bij het Gardenia Hotel & Spa in Veles aan het juiste adres. Het 5* hotel biedt modern ingerichte kamers die uitzicht bieden op de tuin. Na een dagje verkennen van de omgeving kan je genieten in het spacentrum van het hotel met infraroodsauna een verwarmd binnenbad.

Liever genieten van een goed boek met een lekker kopje koffie? Dan kan je altijd terecht op het zonneterras in de tuin. Verder beschikt het hotel ook nog over een fitnesscentrum en tafeltennistafels. Meer info en boeken.

De leukste verblijven in Noord-Macedonië?
Op zoek naar een aangenaam verblijf voor je vakantie of rondreis door Noord-Macedonië? Boek een overnachting in een hotel, ga gezellig kamperen, of verblijf in een vakantiehuis op een vakantiepark. Of wat dacht je van een camper huren zodat je zelf kan rond trekken? Hieronder vind je alvast onze aanbevelingen.

GoBoonyHuur een camper en verken Noord-Macedonië
BookingBoek je hotel bij BOOKING.com
TUITUI vakanties in Noord-Macedonië
CorendonCorendon vakanties in Noord-Macedonië
Vermijd roaming → Koop je eSIM online

  1. MariaApartments (Bitola)

MariaApartments bevindt zich in het centrum van Bitola. De appartementen zijn ruim en voorzien van alle luxe die je maar kan wensen. Zo zijn de units voorzien van een parketvloer, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met eethoek, een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer met douche. Meer info en boeken.

  1. Apollonia Hotel (Gevgelija)

Apollonia Hotel Gevgelija ligt in het centrum van Gevgelija en biedt ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort. Verder beschikt het luxe 5* hotel ook over een gezellige bar, een tuin en een eigen casino. Meer info en boeken.

  1. OASIS Apartments (Gevgelija)

OASIS Apartments beschikt over volledig ingerichte appartementen in het centrum van Gevgelija, op 5 minuten rijden van de grens tussen Noord-Macedonië en Griekenland. Ideaal voor een uitstapje te maken over de grens!

Alle appartementen zijn modern ingericht en bieden uitzicht op de stad. Sommige appartementen beschikken over een eigen terrasje. Beneden in het pand is er een gezellige Fresh Bar gevestigd waar je terecht kan voor vers bereide en veganistische maaltijden en drankjes. Meer info en boeken.

  1. Mis niets in Noord-Macedonië met onze reigsids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Noord-Macedonië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Noord-Macedonië met een volledige uitgestippelde rondreis Noord-Macedonië, en meer dan 79 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Noord-Macedonië.

Noord-Macedonië

Gratis reisgids Noord-Macedonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?