Waar overnachten in Skopje? 10 x hotels en appartementen van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Skopje? 10 x hotels en appartementen van goedkoop tot luxe

28 december 2023 in Noord-Macedonië0 reacties

Tijdens je vakantie in Skopje je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Skopje.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Gold

Hotel Gold is een 4*hotel op wandelafstand van de historische binnenstad van Skopje. Deze accommodatie biedt elegant ingerichte kamers voorzien van zorgvuldig geselecteerde kunstwerken. Verder biedt het hotel gratis parkeergelegenheid, een à-la-carterestaurant en 's ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Moodeight Apartments

Ben je eerder op zoek naar een leuk appartement zodat je kan gaan en staan waar en wanneer je wilt? Dan is Moodeight Apartments in het hart van Skopje misschien iets voor jou. De ruime appartementen zijn modern ingericht en voorzien van een gezellige zithoek met een televisie en een eigen balkon. Je kan zelf een heerlijk diner klaarmaken of je kan lekker gaan eten in de buurt van de accommodatie waar zich tal van traditionele restaurants bevinden. Bij de accommodatie kan je ook gratis fietsen huren. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tim's

Hotel Tim's ligt in het centrum van Skopje, dicht bij vele restaurants en pubs. Het modern designhotel biedt ruime kamers met een gezellig terrasje. Sommige accommodaties zijn ook voorzie van een zithoek en een kitchenette. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een ontbijt met Macedonische specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. DoubleTree by Hilton Skopje

Graag wat meer luxe tijdens je verblijf in Skopje? Verblijf dan in het 5* DoubleTree by Hilton Skopje. Het elegante hotel is gelegen aan de rivier de Vardar en biedt 5-sterrenaccommodatie met luxe kamers en suites. Op zonnige dagen kan je een verfrissende duik nemen in het grote overdekte zwembad.

Na het verkennen van de stad Skopje, kan je in de elegante bar op het dak met rustgevend uitzicht, nog genieten van een heerlijke cocktail. Nadien kan je je laten verwennen met een culinair gerecht door de chef-kok. Verder biedt het hotel ook een fitness en een spa waar je helemaal kan ontspannen. Meer info en boeken.

  1. Colors Apartment

In de levendige, pittoreske wijk Debar Maalo kan je verblijven in de moderne appartementen van het Colors Apartment. Het appartement is ruim, modern ingericht en voorzien van een gezellige zithoek, eigen kookgelegenheid en gratis WiFi. Verder kan je 's ochtends vanop het terras genieten van de opkomende zon en de fluitende vogels met een koffietje in de hand. Bij de accommodatie kan je ook fietsen huren zodat je makkelijk het centrum en de omgeving kan verkennen. Meer info en boeken.

  1. PentLux - SPA Penthouse in the heart of Skopje

Het PentLux is een penthouse-appartement met een uniek ontwerp in het centrum van Skopje. De appartementen worden gekenmerkt door een adembenemend design en zijn voorzien van sauna's en bubbelbaden. Verder beschikken de appartementen ook over andere voorzieningen als spraakgestuurde huisverlichting en projectorschermen voor een ontspannend bioscoopavondje. Vanuit het appartement geniet je bovendien ook van een fantastisch uitzicht over de stad en omgeving. Je hebt ook de mogelijkheid om een auto te huren bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Hotel London B&B

Hotel London B&B is gelegen in het centrum van Skopje, gevestigd in een historisch gebouw uit 1937. Het 3* hotel biedt moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort, een sfeervol restaurant en een traditionele Engelse pub waar je 's avonds kan nagenieten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mirror

Op zoek naar een hotel dichtbij de luchthaven? Hotel Mirror Skopje ligt op 5 minuten rijden van de luchthaven en op 20 minuten rijden van het stadscentrum. Ideaal voor als je de drukte van de stad wilt vermijden. Beschik je niet over een eigen wagen? Dan kan je altijd gebruikmaken van de airport shuttle en een auto huren bij het hotel zodat je makkelijk het stadscentrum kan bereiken.

Het 4* hotel biedt moderne designkamers voorzien van alle luxe en comfort. Verder biedt het hotel ook een heerlijk uitgebreid ontbijt, een gezellige bar en een sfeervol restaurant. Op mooie zomerdagen is het pas echt genieten aan de poolbar en het buitenzwembad omringd door planten en pijnbomen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Panoramika Design & Spa

Hotel Panoramika Design & Spa biedt moderne accommodatie op wandelafstand van het indrukwekkende Macedonië plein. Het 4* hotel is voorzien van ruime, moderne kamers met een eigen badkamer en zithoek. Sommige kamers bieden ook uitzicht op de bergen. Iedere ochtend kan je de dag goed beginnen met een heerlijk continentaal ontbijt en 's avonds kan je proeven van typische streekgerechten in het à-la-carterestaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Super 8

Of verblijf in het 4* Hotel Super 8 die moderne en comfortabele accommodatie biedt op wandelafstand van de oude bazaar en de historische binnenstad. De kamers zijn ruim en beschikken over moderne faciliteiten zoals wifi en een televisie. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Vanuit de cafetaria geniet je bovendien van een panoramisch uitzicht op het oude centrum.

Wil je graag de omgeving van Skopje verkennen? Hotel Super 8 kan ook vervoer regelen naar alle plaatsen in Noord-Macedonië en aangrenzende landen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets in Noord-Macedonië met onze reigsids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Noord-Macedonië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Noord-Macedonië met een volledige uitgestippelde rondreis Noord-Macedonië, en meer dan 79 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Noord-Macedonië.

Noord-Macedonië

Gratis reisgids Noord-Macedonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?