Waar overnachten in Eindhoven? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Eindhoven? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

28 maart 2021 in Noord-Brabant0 reacties

Tijdens je citytrip of bezoek aan Eindhoven heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Eindhoven.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Blue Collar Hotel

In de voormalige Philips-fabriek, die ook bekend staat als het Klokgebouw, is het Blue Collar Hotel gevestigd. Het hotel ligt in de hippe Strijp-S wijk, op zo'n kilometer van het centrum van Eindhoven. Blue Collar biedt ruime, robuuste accommodaties met een industriële inrichting. Tal van oude fabriekselementen zijn behouden gebleven en zijn verspreid over het hele hotel, waardoor het een eigentijds karakter heeft. Je overnacht in stijlvolle, ingerichte kamers met een unieke charme.

Blue Collar Hotel is niet zomaar een hotel, het is een rock-'n-rol-hotel dat feesten en muziekevenementen organiseert. Daarnaast heeft het een restaurant met tapas en lunchopties, evenals een à-la-carterestaurant met verfijnde gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel The Match

The Match Hotel is een totaal andere beleving van overnachten. Hier staat jouw belevenis centraal, niet het comfort van je overnachting (hoe vreemd dit misschien mag klinken). Hotel The Match biedt je wel alle faciliteiten die je in een hotel kunt wensen maar de kans is klein dat je ook maar één van die faciliteiten gaat gebruiken. Waarom supersnelle Wi-Fi? Real life is leuker! Waarom super deluxe bedden, als je niet vóór 4 uur ’s morgens kan ontglippen aan het Eindhovense nachtleven? Wil je toch graag een ontbijtje geregeld? Dan regelen ze dit voor jou. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Lumiere

Het Boutique Hotel Lumiere is een stijlvol stadshotel in het hart van Eindhoven en biedt ruime en moderne accommodatie aan. 's Morgens wacht je een heerlijk ontbijt op in de naastgelegen Brasserie Hooghuys. Een typisch stadsontbijt met verse broodjes, croissants, vleeswaren, ontbijtgranen met biologische yoghurt en een gekookt ei of je kan je ontbijt ook meenemen en de stad in trekken.

Het centraal station van Eindhoven en het winkelcentrum bevinden zich op wandelafstand van je hotel, ideaal om de omgeving te ontdekken! Meer info en boeken.

  1. Design Hotel Glow

Hotel Glow is een charmant en eigentijds hotel in het stralende hart van Eindhoven met compleet uitgeruste en moderne hotelkamers.Je wordt wakker met een lekker vers en heerlijk ontbijt op bed. Of je kan ook genieten van dit ontbijtje op het gezellige dakterras. Een rustige plek waar je even kan ontsnappen aan de drukte van de stad. Wil je graag de omgeving verkennen met de fiets? Dan kan je deze altijd huren bij de receptie. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mariënhage

Hotel Mariënhage, een paradijselijk hotel gevestigd in monumentaal erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen, waar ooit het oude klooster Mariënhage was gelegen. In de kamers komt dan ook de historie van het klooster meermaals terug. Gezellig ontbijten of een ontspannen lunch of diner kan in Brasserie Rita. De brasserie is gelegen aan de binnenplaats van het gebouw, met een prachtige serre. Bij mooi weer kunt u dus ook buiten op het terras genieten. Meer info en boeken.

  1. The Student Hotel Eindhoven

In de Lichthovenwijk, tegenover het centraal station, ligt het Student Hotel Eindhoven. De stijl en persoonlijkheid van de kamers en ruimtes onderscheiden hun van andere hotels. De kamers zijn ruim en hebben altijd wat je maar kan wensen. 's Morgends geniet je van een heerlijk ontbijt en daarna kan je bij de receptie een fiets huren om de omgeving te verkennen. Je kan ook tafeltennissen en biljarten in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. Meer info en boeken.

  1. B&B Eindhoven Inn

In een rustige buurt in het noorden van Eindhoven, vind je B&B Eindhoven Inn. De kamers van de knusse bed & breakfast zijn ruim en modern ingericht. Dagelijks wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd en ontspannen kan je op de sfeervolle overdekte patio. Een glaasje wijn en een goed boek, en je kan een ontspannende avond tegemoet gaan! Meer info en boeken.

  1. Inntel Hotels Art Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen middenin het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels is dit alles omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is!

Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel en elke kamer heeft zijn eigen charme. Sommige kamers hebben zelfs een bubbelbad middenin de kamer. 's Morgens geniet je van het live-cooking ontbijtbuffet met een glaasje bubbels, een lunch of een intiem diner voor 2 personen in het restaurant. En oh ja.. vergeet ook zeker niet even te stoppen in de bar van het hotel. Deze staat namelijk bekend om zijn uitgebreide aanbod whisky’s en bieren. Een hemelse ervaring. Meer info en boeken.

  1. Hotel Kazerne

Hotel Kazerne is een desgin hotel dat kamers en luxueuze lofts biedt met uitzicht op het stadscentrum en/of het binnenterras. De meeste kamers hebben een vrijstaand bad, een zithoek, een kitchenette en aparte eettafel. In Kazerne hotel ervaar je design 24/7. Als volwaardig onderdeel van de design expositie zal de moderne kunst en Dutch design van toptalenten in de hotelsuites regelmatig veranderen.

Graag lekker dineren? In het restaurant geniet je van een culinaire beleving met een nordic twist. Of je kan vertoeven in de gezellige bar dat een mooie selectie kwaliteitswijnen, gin&tonics en biologische bieren herbergt. Een bezoekje aan deze bar is de beste manier om een bourgondische High Wine te ervaren. Meer info en boeken.

  1. Van der Valk Hotel Eindhoven

Toch liever overnachten net buiten het centrum, weg van alle drukte? Dan is een verblijf bij Van der Valk Eindhoven een aanrader! Het viersterrenhotel ligt op vijf minuutjes rijden van het bruisende centrum en biedt gratis parkeermogelijkheden voor als jij de omgeving wilt verkennen met de fiets. De kamers van het hotel zijn modern ingericht en de meeste beschikken over grote ramen en een balkon of een patio. Sommige hebben zelfs een eigen bubbelbad.

Maak je ook niet druk om de vraag wat je 's avonds kan eten want het Van der Valk Hotel heeft maar liefst 3 restaurants! In het Martinus wordt een ambachtelijk à-la-cartemenu geserveerd en in de hotelbar OZZO Food & Drinks zijn er sushi en zelfgemaakte hamburgers te verkrijgen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Noord-Brabant

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Nederland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Brabant met een uitgewerkte autoroute, 5 stadswandelingen, 2 fietsroutes, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Brabant

Gratis reisgids Noord-Brabant downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?