Waar overnachten in Breda? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Breda? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

28 maart 2021 in Noord-Brabant0 reacties

Tijdens je citytrip of bezoek aan Breda heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Breda.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

Op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Breda is het Onderwijshotel De Rooi Pannen gevestigd. Een uniek concept! Onder leiding van verschillende praktijkdocenten brengen de studenten hun kennis en ervaring hier in de praktijk. Het hotel is gevestigd in een voormalige Kazerne die is omgetoverd tot een onderwijshotel. Het bijzondere hotel biedt 3 verschillende kamertypes die prachtig zijn gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Meer info en boeken.

  1. Apollo Hotel Breda City Centre

Apollo Hotel Breda, dat is Brabantse gezelligheid op een centrumlocatie!

Dit voormalige postkantoor van Breda biedt aangename accommodatie en een heerlijk ontbijt in de ochtend, zo kan je relaxed aan jouw dag in Breda beginnen. En na een dagje heerlijk vertoeven in de stad, kan je genieten in het elegante Restaurant Puur dat moderne internationale en Nederlandse gerechten serveert, waaronder veel maaltijden met seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Nassau Breda, Autograph Collection

Het Nassau Breda Hotel is gevestigd in een elegant, historisch gebouw in het centrum van Breda. Het hotel heeft een grote diversiteit aan kamers, onderverdeeld in 4 kamertypen waar je helemaal tot rust kan komen. Alle karakteristieke kamers en suites zijn luxe uitgerust en bijzonder ingericht met luxueuze bedden en een stijlvolle badkamer.

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. 's Avonds kan je dan ook genieten van heerlijk bereide gerechten in het Liefdegesticht, een restaurant dat gevestigd is in een voormalig klooster. Je kan van het ontbijt genieten boven het koor van de kerk, met uitzicht op de kapel en de gebrandschilderde ramen. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie! Meer info en boeken.

  1. Bliss Boutique Hotel

Met maar liefst negen verschillende themasuites is het Bliss Boutique Hotel één van de leukste hotels in Breda om te logeren. Voor het ontbijt hoef je de deur niet uit, de roomservice verzorgt een heerlijk ontbijt op bed! En voor een dinertje kan dat in een van de beste restaurants van Breda dat het huis deelt met het Bliss Boutique Hotel. In Restaurant Chocolat laat je u verrassen door internationale gerechten met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol versus creatief en eigentijds! Geniet daarbij van een heerlijk glaasje champagne, wijn of sterke drank met de Grote Kerk van Breda of de binnentuin aan 't Sas als achtergrond. Meer info en boeken.

  1. Golden Tulip Keyser Breda Centre

Het Golden Tulip Keyser Breda Centre bevindt zich in het levendige stadscentrum van Breda, en was winnaar van de prijs Best Inner City 2017-2019! Zonder enige twijfel een goede keuze! In welke kamer je ook verblijft, een comfort, superior kamer of een luxe suite, het voelt altijd als thuiskomen. Alle kamers zijn een combinatie van stijlvol zakelijk en ontspannen huiselijk. In het elegante Restaurant Orange met geïntegreerde bar worden je smaakpapillen verwent met eerlijke en lokale producten tot spannende wereldse gerechten. Alles is vers en vernieuwend bereid. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Het Scheepshuys

Boutique Hotel Het Scheepshuys is gevestigd in een fraaie villa, in het Brabantpark van Breda. De kamers van Het Scheepshuys hebben een stijlvolle inrichting, comfortabele bedden, een eigen badkamer die van alle gemakken voorzien zijn. Sommige kamers beschikken ook over een eigen terras. In de ochtend kan je genieten van een heerlijk continentaal ontbijt. De omgeving is ideaal voor het maken van een wandeling en een gezellige fietstocht of je kan ook altijd even tijd doorbrengen in de tuin met terras van het boetiekhotel. Meer info en boeken.

  1. Stadshotel De Klok

Stadshotel De Klok bevindt zich in het hart van Breda. Het knusse hotel ligt vlak naast de Grote Markt en rondom vind je tal van populaire bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. De kamers van Stadshotel De Klok zijn fraai ingericht met zachte bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je je dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. In het restaurant van het hotel worden in de avond moderne en authentieke Nederlandse gerechten geserveerd. Meer info en boeken.

  1. A-Hotel Oosterhout

A-Hotel Oosterhout is een modern en sfeervol hotel in het centrum van Oosterhout, een klein plaatsje in de buurt van Breda. Het hotel biedt ruim ingerichte kamers met comfortabele bedden en zijn voorzien van alle nodige moderne faciliteiten. In de ochtend kan je heerlijk ontbijten en als je graag even wil ontspannen kan je gebruikmaken van de sauna. Meer info en boeken.

  1. Boutique Nouveau Van Ham

Nouveau Van Ham wordt beheer door een familie in het centrum van de stad, en was de winnaar van de Verkiezing Beste Binnenstad 2017 - 2019. Je overnacht in ruime kamers die modern zijn ingericht en voorzien zijn van alle gemakken. 'S Morgens kan je van een heerlijk ontbijt genieten. Dit gaat van heerlijke wentelteefjes tot een verse ontbijt bowl met verse yoghurt en fruit. Mmm heerlijk wakker worden is dat! Meer info en boeken.

  1. Van der Valk Hotel Princeville Breda

Het Van der Valk Hotel Princeville Breda, is een viersterrenhotel dat comfortkamers en luxe suites aanbiedt. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden met boxspringmatrassen, klimaatbeheersing en een grote badkamer met een bad en/of douche. 's Morgens geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijt waar je zeker niets te kort zal komen! En tijdens je verblijf ben je van alle gemakken voorzien: kom tot rust in de sauna of het zwembad of geniet van een massage.

Het hotel ligt aan de rand van een bos in Breda, direct aan de A16, met een gemakkelijke verbinding tot Rotterdam, Antwerpen en Zeeland. De ideale uitvalbasis! Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Noord-Brabant

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Nederland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Brabant met een uitgewerkte autoroute, 5 stadswandelingen, 2 fietsroutes, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Brabant

Gratis reisgids Noord-Brabant downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?