Reacties op Keukenhof 2024 bezoeken (Lisse)? Tickets, openingsuren + tips!"

7 ervaringen

- 22 april 2024 - P.J.Stoop

12 april waren we bij jullie in het park. We hebben genoten van de mooie en goed onderhouden velden met bloemen. 75 jaar klasse.

- 6 april 2024 - Frank Bovijn

Prachtig Nederland!! Een bezoek meer dan waard.

- 21 maart 2024 - Marc

Zeer duidelijk, bruikbare tool, en goede overnachtingsmogelijkheden

- 2 mei 2022 - danny van gelder

Op de eerste plaats genoten wij ontzetten van het Keukenhof! Wat een bloemenpracht,verscheidenheid en kleur. De reisgids was welgekomen! Overzichtelijk en handig in het gebruik. Formaat ook ok!

- 22 maart 2022 - Mieke Willebrords

HEERLIJKE BLOEMENPRACHT VOL KLEUREN

- 28 april 2020 - M. Stokman

Wat een prachtige uitzending van de keukenhof. Heel erg van genoten. Ben u er allen heel dankbaar voor om via tv te kunnen genieten van de pracht van de keukenhof. Fantastisch. Heb het opgenomen en zal er nog vaak naar kijken.

- 20 maart 2020 - An van Norren

Als de Keukenhof door de corona virus niet door kan gaan, heb ik de volgende tip: Maak iedere dag een Keukenhofjournaal, gespresenteerd door een deskundige presentator, terwijl deze door de Keukenhof loopt en de kijker laat zien hoe mooi het daar is. Probeer hiervoor een omroep, bijv. MAX te interesseren. De filmpjes kunnen op de TV worden uitgezonden, maar ook naar het buitenland. Vooral Aziatische landen zullen hiervoor veel interesse hebben, omdat zij niet naar ons land kunnen komen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?