Waar overnachten in Rostock 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Rostock 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Rostock heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Rostock. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Stadtperle Rostock

Verblijf in het charmante Hotel Stadtperle Rostock, gevestigd in een historische art nouveau-villa. Het hotel biedt comfortabele accommodatie in het centrum van Rostock, op wandelafstand (300 meter) van het centraal station. Je overnacht in een van de comfortabel ingerichte kamers en iedere ochtend geniet je van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Motel One Rostock

Gelegen midden in het stadscentrum tussen de Kröpeliner Tor en de Doberaner Platz, vind je het Motel One Rostock. Dit designhotel combineert designmeubels met maritieme elementen zoals zeilen en strandstoelen en beschikt over modern ingerichte kamers. Aan de rustieke toog kan je niet alleen rum drinken en zeemansverhalen aanhoren, maar ook gewoon lekker ontspannen bij een kopje koffie of een glaasje wijn.

's Ochtends, na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel biologische producten en fairtradekoffie. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Hotel Rostock

Het Radisson Blu Hotel Rostock biedt niet alleen moderne accommodatie op wandelafstand van het stadscentrum maar ook nog eens een fantastisch uitzicht op de stadshaven in het midden van de historische oude binnenstad. In het gezellige restaurant KAI40 kan je proeven van typisch Noord-Duitse keuken, gevolgd door een prachtige zonsondergang boven de rivier de Warnow vanaf het dakterras. Verder beschikt het hotel ook nog over een sauna en fitnessruimte. Meer info en boeken.

  1. Landhotel Rittmeister & Kräuter-SPA

Omringd door het idyllische platteland van Mecklenburg, op slechts een steenworp afstand van het centrum van de Hanzestad Rostock, bevindt zich het Landhotel Rittmeister & Kräuter-SPA. De kamers van dit landelijke hotel beschikken over een tijdloos design en frisse kleuren. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd in het Rittmeister en in de avond serveert men regionale en seizoensgebonden gerechten

Nood aan wat ontspanning? Dan kan je terecht in de kruiden-SPA. Zwem enkele baantjes in het binnenzwembad, geniet van een aangename gezichtsmassage en laat alele spieren loskomen in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Apartments Kassebohmer Weg

Liever overnachten in een gezellig appartement? Net buiten het centrum van Rostock, bevindt zich het Apartments Kassebohmer Weg. Dit liefdevol ontworpen en modern gerenoveerde vakantieappartementen werden ingericht in een Scandinavische sfeer en biedt accommodatie 2 tot 5 personen. Ieder appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en internet in alle ruimtes. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje in de gezellige tuin. Meer info en boeken.

  1. Hotel Denkmal 13 Rostock

Hotel Denkmal 13 Rostock is gevestigd in een 700 jaar oud gebouw in het centrum van Rostock. Dit hotel was ooit een koopmanshuis en drankenfabriek. Bij de renovatie heeft men ook zoveel mogelijk elementen hiervan behouden. Je verblijft in historische kamers in Florentijnse stijl met hout en natuurstenen meubels. 's Avonds na je stadswandeling door Rostock, kan je genieten van gastronomische gerechten in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Pension Zum Alten Fährhaus

Het Pension Zum Alten Fährhaus is rustig gelegen aan de rivier de Warnow in de wijk Gehlsdorf in Rostock. Het pension beschikt over lichtrijke kamers voorzien van alle luxe en comfort en vanaf het terras geniet je met een heerlijk kopje koffie en gebak van een prachtig uitzicht over de Hanzestad. Meer info en boeken.

  1. Arthotel ANA Amber

Het Arthotel ANA Amber opende onlangs zijn deuren in de bruisende Hanzestad, in de directe nabijheid van de Botanische Tuin en de trendy wijk Kröpeliner Tor-Vorstadt. Alle kamers kregen een stijlvolle inrichting voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen tijdens je verblijf. Geniet 's ochtends van een heerlijk kopje koffie een maak gebruik van de leenfietsen. Zo kan je de mooiste plekjes van de stad verkennen vanop de fiets! Meer info en boeken.

  1. Das Hotel an der Stadthalle

Das Hotel an der Stadthalle wordt door een familie beheerd en ligt op 300 meter van het centraal station van Rostock. Het hotel biedt accommodatie in klassiek ingerichte kamers, een uitgebreid ontbijt met vers fruit en heerlijke broodjes en een directe tramverbindingen naar het centrum van Rostock. Meer info en boeken.

  1. Baltischer Sternenblick appartement

Een aangenaam verblijf op wandelafstand van het strand? Dan is het Baltischer Sternenblick appartement misschien wel iets voor jou. Het verblijf bestaat uit 2 ruime slaapkamers, een huiselijke woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en één badkamer. Bij mooi weer kan je in de ochtend genieten van een lekker zelfgemaakt ontbijtje met een heerlijk kopje koffie op het zonneterras. Meer info en boeken.

  1. Download je reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren en mis niets

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Mecklenburg-Vorpommern? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Mecklenburg-Vorpommern.

Mecklenburg-Vorpommern

Gratis reisgids Mecklenburg-Vorpommern downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?