Waar overnachten in Funchal 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Funchal 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

6 november 2023 in Madeira0 reacties

Tijdens je bezoek aan Funchal heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Funchal.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Sé Boutique Hotels

Overnacht in dit 4-sterrenhotel gedecoreerd in een uniek design. Sé Boutique Hotels beschikt over een eigen cosmopolitan en stedelijke stijl. Het hotel is ideaal gelegen in de omgeving van grootse musea en hoogtepunten van de stad. De accommodatie beschikt over een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De organisatie van enkele kamers in het hotel zijn geïnspireerd op de sé-kathedraal, gebouwd in 1493. Meer info en boeken.

  1. CBA Suites Madeira

Verblijf in dit gezellig ingerichte pension CBA Suites Madeira dat beschikt over moderne accommodatie met gratis WiFi, een zwembad, een gemeenschappelijke lounge, een tuin met een zonneterras en uitzicht op de stad. Meer info en boeken.

  1. Hotel Orca Praia

Hotel Orca Praia is gelegen op een klif met uitzicht over de Atlantische Oceaan en een zandstrand. Het hotel biedt naast stijlvolle kamers met eigen balkon, ook een buitenzwembad met panoramisch uitzicht en een spa waar je kan genieten van massages. 's Ochtends wordt er in het hotel een heerlijk ontbijtbuffet met verse zoete deegwaren en vruchtensap geserveerd. Wil je graag de omgeving verkennen? Er zijn fietsen te huur bij de receptie. Meer info en boeken.

  1. Three House Hotel

Dit moderne, stijlvolle Three House Hotel in Funchal is ook een absolute topper. De ruime kamers zijn voorzien van alle comfort en moderne faciliteiten. Ontwaken doe je met een prachtig uitzicht en genietend van een heerlijk ontbijtje. Na het verkennen van de omgeving kan je een frisse duik nemen in het kristalheldere water van ons zoutwaterzwembad en natuursteen. En bovenop het bijzonder ruime dakterras geniet je van het mooiste uitzicht over de stad Funchal met een cocktail in de hand. Meer info en boeken.

  1. NEXT - Savoy Signature

Mag het net iets luxueuzer zijn? Dan raden we een verblijf aan in het NEXT - Savoy Signature. Dit viersterrenhotel biedt ruime kamers die modern zijn ingericht en voorzien zijn van alle luxe en comfort. Vanop je balkon heb je zicht over de prachtige omgeving. Na een heerlijke nachtrust, geniet je van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet en kan je nog even ontspannen in de sauna of een duik nemen in het buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Pestana Grand Ocean Resort Hotel

Geniet van een royaal verblijf in Pestana Grand Ocean Resort Hotel. Op wandelafstand (2 min) van het hotel bevindt zich het strand. De accommodatie is omgeven door prachtige tropische tuinen. Neem zeker een duikje in het grootste zoutwaterzwembad van het eiland. Geniet in de wellness in onder andere de sauna, stoombaden en hot tubs. Ben je al helemaal in zen modus? Meer info en boeken.

  1. GuestHouse Vila Lusitania

Verblijf je liever in een Bed & Breakfast? Dan is GuestHouse Vila Lusitania helemaal iets voor jou! Iedere ochtend word je verwend door de gastheren met een rijkelijk ontbijt. Neem na het verkennen van de stad een duik in het verfrissende buitenzwembad en sluit je dag af met een drankje aan de bar of op het zonneterras. Meer info en boeken.

  1. Hotel Porto Mare – PortoBay

Overnacht in dit 4 sterrenhotel Porto Mare – PortoBay gelegen aan de Atlantische oceaan. Het hotel wordt omgeven door prachtige tropische tuinen. Je verblijft in een van de kamers met eigen balkon met panoramisch uitzicht op de zee, tuin of het zwembad. Geniet elke dag van een heerlijk buffet uitgereikt met internationale en verschillende mediterrane gerechten. Meer info en boeken.

  1. Quinta Jardins do Lago

Treed in de voetsporen van een beroemdheid in het Quinta Jardins do Lago. Het 18e-eeuwse herenhuis is gelegen rond de heuvels in Funchal en wordt omringd met botanische tuinen bestaande uit 600 verschillende plantensoorten. Jouw kamer beschikt over een eigen balkon met uitzicht op de prachtige tuinen. Geniet in de gezellige bar van het hotel, gelegen aan het zwembad omringd door mangobomen en bloemen. Dat klinkt pas als genieten! Meer info en boeken.

  1. Angel’s Apartment

Verblijf je liever in een appartement? Dan kunnen we een verblijf aanraden in het Angel’s Apartment, een ruim modern ingericht appartement dat beschikt over 2 slaapkamers. Op een warme zomerdag kan je even afkoelen in het verfrissende buitenzwembad of tot rust komen in de privétuin. Geniet elke avond van de zonsondergang vanop je balkon. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Madeira

Ontdek Madeira met onze gratis reisgids. Deze bevat een complete rondreis op Madeira en brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlights + leuke weetjes en uitleg. Koop onze reisgids Madeira met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Madeira.

Madeira

Gratis reisgids Madeira downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?