15 x jeugdherbergen in Londen + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in Londen + hostels: Prijzen, info & foto's

22 juli 2021 in Londen0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Londen? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. SoHostel

Het SoHostel bevindt zich zoals de naam al doet vermoeden in Soho, Londen. Het hostel heeft een eigen bar, een restaurant en een dakterras met een prachtig uitzicht. De slaapzalen en privékamers zijn verzorgd en hebben een eigen of gedeelde badkamer. Je overnacht er vanaf €25/nacht. Meer info en boeken.

  1. Rest Up Hostel

Het Rest Up Hostel is gevestigd in een gerenoveerd oud herenhuis in het centrum van de stad. Er zijn kamers en slaapzalen van 2 tot 10 personen met een eigen of gedeelde badkamer. Het hostel heeft ook een eigen bar en restaurant met terras. Je overnacht er al vanaf €19/nacht. Meer info en boeken.

  1. Clink78 Hostel

Het Clink78 Hostel bevindt zich in Kings Cross, Londen en is gevestigd in een prachtig gebouw. Het metro- en treinstation 'King’s Cross' ligt op 10 minuten wandelen en is je rechtstreekse verbinding met de rest van de stad. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers.

Je overnacht er al vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. St Christopher's Greenwich

Dit St Christopher’s Hostel bevindt zich in Greenwich net buiten het centrum van Londen. Het metrostation ‘Greenwich’ ligt vlak voor de deur en brengt je in 30 minuten al naar het hartje van de stad. Je overnacht in dit hostel al vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. PubLove @ The Steam Engine

Het PubLove Hostel @ The Steam Engine ligt in het centrum van Londen en heeft een eigen bar en restaurant. Het Imperial War Museum ligt op 400 meter wandelen en is zeker een must-visit tijdens je verblijf in Londen. Een bed in een slaapzaal boek je in dit hostel al vanaf €16/nacht. Veel goedkoper zul je het niet vinden! Meer info en boeken.

  1. PubLove @ The Rose & Crown

Een ander hostel van dezelfde keten bevindt zich meer richting de London Bridge en Borough Market. Er valt hier heel wat te beleven, zo zijn er 10-tallen restaurants en pubs in de buurt en kun je het nachtleven van Londen te voet verkennen. Een bed in een slaapzaal boek je in dit hostel vanaf €16/nacht. Meer info en boeken.

  1. Venture Hostel

Het Venture Hostel bevindt zich in een rustige buurt op een halfuurtje van het centrum van Londen. Via de metrohalte ‘New Cross’ geraak je rechtstreeks tot in het hartje van de stad. Het hostel heeft een eigen bar en restaurant wat ideaal is om even uit te rusten na een dagje stappen in de stad.

Je overnacht er al vanaf €19/nacht. Meer info en boeken.

  1. Generator Hostel London

Het Generator Hostel bevindt zich in de bruisende wijk Bloomsbury waar er heel wat hippe bars en restaurants zijn. Het hostel is modern ingericht en ideaal voor backpackers en budgetreizigers die ’s avonds nog graag een stapje zetten. Een bed in een slaapzaal boek je hier al vanaf €22/nacht. Meer info en boeken.

  1. Dover Castle Hostel

Het Dover Castle Hostel ligt in het hartje van Londen vlakbij heel wat bezienswaardigheden die je moet gezien hebben. Zo liggen de Londen Bridge, Shakespeare’s Globe en Borough Market binnen een straal van 1 kilometer. Je overnacht in dit prachtige hostel al vanaf €22/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel London Kings Cross

Dit basic hostel bevindt zich in Kings Cross, Londen op 2 minuten wandelen van het metro-en treinstation. Van hieruit heb je een rechtstreekse verbinding met alle hoeken van de stad. Het hostel is basic ingericht en heeft een bar en een gemeenschappelijke keuken.

Je overnacht hier vanaf €15/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Astor Museum Hostel

Het Astor Museum Hostel bevindt zich in het centrum van Londen, recht tegenover het British Museum. Gasten van het hostel kunnen overnachten in een slaapzaal of in een privékamer. Het hostel heeft zelfs een binnenpleintje waar je even tot rust kunt komen na een dagje stappen in de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier al vanaf €33/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Horse & Stables

Wil je graag overnachten in het hartje van de stad? The Horse & Stables Hostel ligt centraal in Londen, op 10 minuten wandelen van de Londen Eye, de Big Ben en de Westminster Bridge. De ideale locatie om de stad te voet te ontdekken! Je overnacht in dit hostel al vanaf €26/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Smart Russell Square Hostel

Het Smart Russell Square Hostel bevindt zich op 10 minuten wandelen van het metrostation ‘Russell Square’ en is je verbinding met de rest van de stad. Bezienswaardigheden als het British Museum, het Foundling Museum en het Postal Museum liggen op wandelafstand van het hostel.

Een bed in een slaapzaal boek je al vanaf €26/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Pride of Paddington

The Pride of Paddington ligt zoals de naam het doet vermoeden in Paddington, Londen. Dit hostel is het ideale verblijf voor backpackers en budgetreizigers. Zo overnacht je in een slaapzaal al vanaf €26/nacht, inclusief ontbijt. Het hostel heeft ook een eigen bar en restaurant om te ontspannen na een dagje stappen in de stad. Meer info en boeken.

  1. The Phoenix Hostel

Het Phoenix Hostel bevindt zich in Harrow Street en viel onlangs in de prijzen voor Best Backpacker Hostel. Het Regent Park, de London Zoo en Hyde Park liggen op amper 15 minuten wandelen en zijn zeker een bezoekje waard. Je overnacht in dit bekroonde hostel vanaf €38/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Londen met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Londen? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Londen met heel wat beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Londen met meer dan 50 bladzijden up-to-date info inclusief tips van locals, + 100 highlights

Londen

Gratis reisgids Londen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?