Waar bijzonder overnachten in Kroatië? (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar bijzonder overnachten in Kroatië? (update 2024)

21 december 2021 in Kroatië0 reacties

Waar écht bijzonder overnachten in Kroatië? Een overzicht van de meest bijzondere en speciale hotels en accommodaties van Noord-Kroatië, Dalmatië tot Zuid-Kroatië. Van pittoreske natuurhuisje middenin de prachtige natuur tot luxe hotels!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Arena One 99 Glamping

Of verblijf in de Arena One 99 Glamping. Alle accommodaties binnen de nieuwe Arena Pomer Glamping zijn ontworpen om een luxe vakantie in het hart van de natuur te bieden. De glamping ligt bovendien op een steenworp afstand van de Adriatische Zee en het strand van Medulin.

Verder heeft deze glamping ook nog een wellnessruimte in de openlucht met sauna's en regendouches en -baden. Je kan er ook massages boeken en genieten van yogaprogramma's, sportactiviteiten en animatie voor kinderen en volwassenen. In het restaurant en bij de strandbars worden gezonde gerechten en drankjes geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Rovinj

Geniet van je verblijf in het Natuurhuisje in Rovinj in de gelijknamige stad Rovinj. Tijdens je verblijf ontdek je hoe het leven is op de camping, omgeven door weelderige mediterrane vegetatie. 's Ochtends word je wakker met prachtige zonnestralen en het gezang van de vogels. Maak je diner klaar onder een heldere hemel en en geniet van het uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Plage Cachée - Glamping

Ook Glamping Plage Cachée is een absolute aanrader! Deze glamping is gevestigd op het eiland Hvar en biedt alle luxe en comfort dat je maar kan wensen. Alle accommodaties zijn voorzien van een patio met uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer met douche. Op een mooie zomerdag kan je gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten na het maken van een wandeling in de prachtige omgeving. Meer info en boeken.

  1. Holiday Home Santa Lucia

Altijd al eens willen overnachten op een boot? Dan is dit je kans! Een verblijf op Holiday Home Santa Lucia kunnen we alleen maar aanraden. Deze charmante boot ligt in Koromačno, op slechts 2,6 km van het strand van Luka, en biedt accommodatie aan het strand! De boot is voorzien van twee slaapkamers voorzien van alle comfort, een volledig uitgeruste keuken en een aangenaam zonneterras. Niets gezelliger dan 's avonds op het dakterras naar de zonsondergang te kijken met een wijntje in de hand. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Vrsine

Of verblijf in het Natuurhuisje in Vrsine op het platteland van Marina op slechts 10 minuten rijden met de auto van de zee. Deze houten glamping-units zijn overdekt met tentdoeken en volledig opgetrokken uit natuurlijke materialen. Iedere ochtend word je wakker met de geur van de lavendelvelden en kruiden in de buurt van het vakantiehuis. Niets zaliger dan ontwaken midden in de ongerepte natuur. Meer info en boeken.

  1. Boutique B&B Agroturizam Sv. Juraj

Boutique B&B Agroturizam Sv. Juraj ligt in Vrh en biedt moderne luxe tenten middenin de natuur tussen de olijfbomen. Vanuit de tenten of bungalows geniet je van het uitzicht op zee . Verder beschikt de glamping over een buitenzwembad, een zonneterras met ligstoelen, een bar, een gezellige open haard en diverse lokale specialiteiten.

Word 's ochtends wakker met het geluid van vogels, stap naar buiten en loop naar een strand met kristalhelder water (op 20 minuutjes wandelen). In de omgeving kan je uitstekend paardrijden en snorkelen en je kan zelfs scooters huren om de omgeving te verkennen op een leuke manier. Meer info en boeken.

  1. Plitvice Holiday Resort

Het Plitvice Holiday Resort wordt omgeven door hoge pijnbomen en glooiende heuvels en is rustig gelegen op 8 km van het Nationaal Park Plitvicemeren. Het complex bestaat uit units en gezellige houten huizen. Iedere unit en ieder huisje beschikt over comfortabele bedden, verwarming en een satelliet-tv. Verder zijn ze uitgerust met voornamelijk houten meubels en een moderne badkamer.

In het restaurant van het resort kan je terecht voor traditioneel Kroatische gerechten, voornamelijk specialiteiten uit de regio Lika. Graag een excursie maken? Dat kan. Er worden excursies naar Plitvice, de grotten van Barać of de watervallen van Rastoke georganiseerd. De omgeving biedt verder volop mogelijkheden voor buitensporten (freeclimbing, kajakken) en recreatieve activiteiten (paintball, fietsen, paardrijden). Meer info en boeken.

  1. Robinson camp Kupa - Juratovićki brig

Als je liever gaat kamperen en een echte vakantie in de natuur wilt beleven, dan is dit de juiste plek voor jou. Het Robinson-kamp Kupa is gelegen langs de gelijknamige Kupa-rivier in de ongerepte natuur en geeft je een compleet gevoel van vrijheid. Je hebt voor dit verblijf geen kampeeruitrusting nodig want het kamp biedt namelijk tenten aan die een verblijfplaats bieden aan 4 tot 6 personen.

De tenten zijn voorzien van comfortabele matrassen, opblaasbare kussens en lakens. Naast elke tent is er ook een kleine overdekte keuken met een gasfornuis, keukengerei. Zo kan je na een dagje verkennen van de omgeving nog een lekker gerechtje klaarmaken. Bij mooi weer kan je eventueel ook gebruikmaken van de barbecue! Meer info en boeken.

  1. Pension The Residence

The Residence apartments & rooms ligt in een rustig en pittoresk dorpje in een verborgen baai en biedt ruime en stijlvolle accommodatie op wandelafstand van het meer van Prokljan in het nationaal park Krka Donji Tok. De appartementen van The Residence bieden adembenemend uitzicht op het meer Prokljan en beschikt over een aangenaam terras met uitzicht op het meer. In het nabijgelegen meer of het buitenzwembad kan je even zwemmen of ga lekker zonnebaden op het nabijgelegen strand. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Belej

Het natuurhuisje in Belej (op eiland Cres) is afgelegen van alle drukte van de toeristische plekken en volledig uitgerust met alle moderne benodigdheden. Verder biedt het vakantiehuisje een open haard en een aangenaam terras met barbecue Het is een plek voor volledige ontspanning en genot van ongerepte mediterrane natuur. Je kan de prachtige natuur, stranden en kristalheldere blauwe zee van het eiland verkennen na een heerlijke nachtrust. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?