Reacties op De top 13 x bezienswaardigheden op Cyprus: info & tips voor je vakantie"

9 ervaringen

- 22 augustus 2022 - Yvonne

Heel veel aan gehad aan de reisgids. Wij vlogen op Larnaca en zaten in Agia Napa ..volgens de reisgids de mooiste stranden van Cyprus..nou dat klopt ook echt hele mooie witte stranden en kristal helder water..de capaciteit greco grotten waren in de buurt ook zeer mooi en zeker een aanrader..ook de zoutmeren zijn heel bijzonder om te bezoeken..alleen bij ons geen flamingo...omdat hij droog stond...verder het binnenland in ook heel mooi hele leuke dorpjes en zeer goeie wegen Kikkosklooster bezocht waar je zo in kan lopen zonder te betalen...eigenlijk heb ik heel veel informatie uit de reisgids gehaald en via goolemaps kijken hoe het eruit ziet en de reviews lezen...de grens oversteken in Nicosia is ook een beleving zeer strenge paspoortcontrole maar ook wel de moeite waard om gezien te hebben .. al met al een geweldige vakantie geweest ook dankzij de reisgids toppie

- 20 juli 2022 - Gaby

Prima opgezet en zeer informatief dank je wel!

- 2 mei 2022 - Hilde

Zeer overzichtelijke site met veel nuttige tips en info .top!

- 6 maart 2022 - Ria

Prachtige site, heb al veel kunnen lezen over Cyprus. Wij gaan hier in oktober naar toe en hebben al veel dingen op onze programma staan.

- 20 februari 2022 - corthals patrick

Op een korte manier heb je de belangrijkste punten ,de nuttigste info weergegeven. Op deze manier leer je een streek / land heel vlug kennen . De POI’s , de kaart . Top gedaan , merciekes

- 16 augustus 2021 - Joke

Ontzettend leuke en interessante tips. Waardoor je zo snel mogelijk wil vertrekken. Bedankt hiervoor. Gr jone

- 6 juli 2021 - Sien Huysmans

Geweldige site, ik gebruik deze altijd om op reis te gaan!

- 15 december 2019 - Rita Van Bruggen

De reisgids was en is een prima ' compagnon de route' gebleken in de voorbereiding voor onze reis naar Cyprus. Dank voor de tips, het zal zeker dankzij jullie info een onvergetelijk reisje worden.

- 31 oktober 2019 - Ann

Geen opmerkingen , prachtige gids ! Super met die duidelijke foto's . Eventueel zouden tips voor goede restaurants ( typische ) ook welkom zijn .

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?