Waar overnachten in Torrevieja 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Torrevieja 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

2 mei 2022 in Costa Blanca0 reacties

Tijdens je bezoek aan Torrevieja heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Torrevieja.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Dña Monse Hotel Spa & Golf

Het hypermoderne Dña Monse Hotel Spa & Golf is de perfecte verblijfplaats voor wie op zoek is naar een luxueuze overnachting. Het hotel heeft heel wat te bieden, waaronder een fitnessruimte en een spa waar je op aanvraag massages kan krijgen. Voor nog meer ontspanning kan je bovendien neerploffen op het dakterras met zwembad waar je geniet van een indrukwekkend uitzicht op de laguna van Torrevieja.

In het restaurant geniet je tenslotte van overheerlijke traditionele gerechten. De stijlvol ingerichte kamers van het hotel zijn zeer modern en van alles voorzien. Meer info en boeken.

  1. Lenas Apartments Radio Murcia

Verblijf je liever in een appartement? Dan valt een verblijf bij Lenas Apartments Radio Murcia echt aan te raden! Je boekt er een prachtig 8-persoons-appartement met vintage interieur dat voorzien is van een gezellige zithoek, moderne keuken en 2 badkamers. Het duplexappartement heeft een uitmuntende locatie vlakbij het strand en de jachthaven en vormt zo de ideale vertrekplaats voor een verkennende wandeling. Meer info en boeken.

  1. Hostal 7A

Vlakbij het strand van Torrevieja vind je Hostal 7A waar je comfortabel kan overnachten tegen een lowbudget. Het hotel biedt zowel tweepersoonskamers als familiekamers aan en is dus toegankelijk voor iedereen. Elke kamer heeft airconditioning, een eigen badkamer en een televisie. Je zal er dus zeker niks tekort komen!

In de omgeving zijn er bovendien vele bezienswaardigheden en activiteiten waaraan je kan deelnemen. Zo liggen onder andere het waterpark Aquopolis Torrevieja, het winkelcentrum en de jachthaven vlakbij. Meer info en boeken.

  1. B&B Chambres d'hôtes Villa Salvador Dali

In een traditioneel Zuiderse villa vlak buiten het centrum van de stad is B&B Chambres d'hôtes Villa Salvador Dali gevestigd. Je logeert er in kleurrijke kamers die beschikken over een eigen badkamer en elke ochtend geniet je er van een uitgebreid ontbijtbuffet. Overdag kan je ervoor kiezen om erop uit te trekken naar het waterpark Aquopolis Torrevieja of de jachthaven. Wie het liever rustig aan doet kan ook zonnen aan het zwembad van de villa. Meer info en boeken.

  1. Hotel La Laguna Spa & Golf

Ben je op zoek naar totale ontspanning? In Hotel La laguna Spa & Golf kan je gebruik maken van de fitnessruimte of deelnemen aan activiteiten zoals paardrijden, golfen of mountainbiken. Na al deze inspanningen kan je bovendien volledig tot rust komen in het wellnesscentrum.

Daarna kan je nog nagenieten in de elegante koffiebar van het hotel. Ook voor wie liever op ontdekking gaat buiten het hotel is dit de ideale verblijfplaats aangezien het stand van Guardamar en het natuurreservaat Lagunas de la Malte vlakbij liggen. Meer info en boeken.

  1. Villa Sol y Sal

Villa Sol y Sal, gelegen dichtbij het Laguna Salada Torrevieja, is geschikt voor een groep tot 7 personen. In de traditionele Spaanse villa zijn nog heel veel authentieke elementen zoals stenen muren, houten details en een prachtige stenen barbecue aanwezig. Zo heerst er een zeer warme en gezellige sfeer.

De villa heeft 2 badkamers, een perfect uitgeruste keuken en buiten vind je een gezellige patio. Gasten kunnen tevens gebruik maken van een zeer mooi privézwembad. Meer info en boeken.

  1. SEA SENSES SKYLINE Torrevieja

Dit prachtige stijlvolle appartement ligt in een omgeving waar je aan verschillende activiteiten kan deelnemen. Zo kan je er bijvoorbeeld zwemmen in het buitenzwembad, wandelen, snorkelen, tafeltennissen en diverse watersportfaciliteiten.

Als je een appartement boekt bij Sea senses skyline Torrevieja krijg je ook krijg je ook toegang tot een restaurant, een wellnesscentrum, fitness en de rustgevende tuin. Het appartement, met uitzicht op het zwembad, is makkelijk bereikbaar en perfect uitgerust. Het appartement is ook vrij centraal gelegen vlakbij verschillende bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Playas de Torrevieja

Hotel Playas de Torrevieja is hét hotel bij uitstek voor een gezellige familietrip. Het hotel heeft heel wat te bieden voor jong en oud. Je kan er als gast namelijk gebruik maken van het subtropisch zwembad met glijbanen en de fitnessruimte. In het buffetrestaurant kan je daarnaast ook proeven van meerdere mediterrane gerechten.

De kamers die je er kan boeken zijn simpel ingericht maar voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Elke kamer heeft bovendien ook een privébalkon waarop je na een drukke dag nog even tot rust kan komen in de buitenlucht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Madrid

In het centrum van Torrevieja, op 5 minuutjes wandelen van het strand vind je Hotel Madrid. In het hotel zijn meerdere stijlvolle kamers te vinden die uitgerust zijn met een eigen badkamer en airconditioning. Als hotelgast mag je ook gebruik maken van het verfrissende buitenzwembad en het grote zonneterras.

Als je de stad wilt verkennen kan je een auto of fiets huren op het terrein om zo een bezoekje te brengen aan het casino, de Jardin de las Naciones-tuinen of een van de vele kerken in Torrevieja. Meer info en boeken.

  1. Lloyds Beach Club

Ben je op zoek naar een echt vakantiegevoel? Neem dan zeker eens een kijkje bij Lloyds Beach Club. Dit appartementen- en hotelcomplex ligt namelijk aan het strand van La Malta, waardoor je enkel maar de deur hoeft uit te wandelen om te kunnen genieten van de zeelucht.

Vanuit de kamers geniet je van een rustgevend zicht op de Middellandse zee. Het hotel ligt bovendien in een rustige buurt, net naast Torrevieja waardoor je er echt volledig tot rust kan komen. Tenslotte kan je ook proeven van heerlijke Spaanse gerechten of verfrissing zoeken in het prachtige zwembad. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Torrevieja?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Torrevieja? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Murcia & Valencia met uitgewerkte rondreis door Valencia met aandacht voor de kleinere stadjes zoals Torrevieja. Bovendien word je langs meer dan 127 beschreven bezienswaardigheden gebracht (+ GPS coördinaten)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Download je gratis preview reisgids.

Murcia Valencia rondreis

Gratis reisgids Murcia-Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?