Waar overnachten in Calpe? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Calpe? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

5 maart 2024 in Costa Blanca0 reacties

Tijdens je bezoek aan Calpe heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Calpe. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Gran Hotel Sol y Mar - Adults Expérience

Al van bij het binnenwandelen van het Gran Hotel Sol y Mar zal je onder de indruk zijn! Het hotel is gelegen aan het strand vlakbij de rots Peñón de Ifach en geeft dus uitzicht op de zee en de prachtige Baai van Calpé. Buiten vind je een indrukwekkende infinity pool met strandclub en tegen een toeslag kan je ook ontspannen in de spa. Binnenin zijn er verschillende kamers en suites met een luxueuze uitstraling. Wie dat wenst, kan zelfs kamers boeken met zeezicht en terras.

Heb je na een lange stranddag nog wat energie over? Ga dan zeker eens een kijkje nemen in de fitness met personal trainers of geniet van een overheerlijke maaltijd of cocktail in een van de bars of restaurants. Meer info en boeken.

  1. Villa Yoko – Plusholidays

Villa Yoko wordt gekenmerkt door zijn prachtige architectuur. Zowel aan de buitenkant van de villa als binnenin geniet je van vele traditioneel Spaanse elementen. Op die manier krijg je direct een warm vakantiegevoel! De villa is met zijn 3 slaapkamers en 2 moderne badkamers geschikt voor 6 personen.

Voor een verfrissende duik kan je terecht in het fantastisch mooie privézwembad. Erna kan je nog wat uitrusten op het terras tussen de palmbomen. De villa ligt bovendien op wandelafstand van het strand, waardoor het dus de ideale locatie heeft voor een rustgevende vakantie. Meer info en boeken.

  1. Maryvilla Inspiración y Vacaciones – Bungalows

Op 5 minuten wandelen van het strand vind je Maryvilla Inspiración y Vacaciones Bungalows. Je kan er zeer moderne bungalows huren voor 4 tot 5 personen die gevestigd zijn in een indrukwekkend landhuis. Elke bungalow biedt een fenomenaal uitzicht op zee en beschikt over een terras, eigen badkamer en keuken.

Als gast kan je ook tot rust komen in de gezellige tuin tussen de citroenbomen, waar je ook gebruik kan maken van de barbecuefaciliteiten. Wie bovendien echt volledig wilt ontspannen kan kiezen voor een bungalow met hottub. Meer info en boeken.

  1. Hostel SEA&DREAMS Calpe

In Hostel Sea & Dreams Calpe komen geschiedenis en moderniteit samen tot 1 geheel. Het gebouw waarin het hotel gevestigd is, is zeer speciaal aangezien de Muur van Calpé erdoorheen loopt. Je overnacht er dus middenin het historisch centrum van Calpé op 5 minuten lopen van het strand. Bovendien logeer je er tegen een betaalbare prijs, ideaal dus voor low-budget-reizigers!

Avontuurlijke reizigers kunnen kiezen voor gedeelde kamers, maar wie liever wat privacy heeft kan ook een privékamer nemen. In elke kamer worden authentieke elementen gecombineerd met moderne faciliteiten, zodat je je er direct thuis voelt. Ten slotte is het hotel ook voorzien van een volledig uitgeruste keuken met woonkamer, terras, wasruimte en speelkamer. Meer info en boeken.

  1. Villa Athos – Plusholidays

Villa Athos - Plusholidays ligt op minder dan 1 km van het Levante-strand in Calpe. De moderne witte villa beschikt over een fantastisch buitenzwembad met zonnig terras. In de tuin kan je ook barbecueën en vind je heel wat exotische bomen. Voor kinderen is er zelfs een schommel aanwezig!

De zeer ruime villa biedt plaats voor 10 personen en heeft 3 badkamers en volledig uitgeruste keuken. Verschillende bezienswaardigheden, zoals Terra Natura en het Aqualandia Park, zijn makkelijk bereikbaar met de auto. Aangezien het Levante strand op minder dan 1km ligt van de villa kan je bovendien zelfs te voet of met de fiets een bezoekje brengen aan de zee! Meer info en boeken.

  1. Suitopía - Sol y Mar Suites Hotel

Droom je ervan om luxueus te overnachten? Dat kan bij Suitopía - Sol y Mar Suites Hotel! Dit viersterrenhotel aan het strand beschikt over prachtige modern ingerichte kamers en suites, waarvan sommigen een geweldig uitzicht bieden op zee.

Het hotel heeft daarnaast ook heel wat ontspanningsfaciliteiten te bieden. Zo kan je er gebruik maken van het chique buitenzwembad, de spa met hottub, een kinderspeeltuin en een gezellig terras. Wie zijn honger wilt stillen kan genieten van mediterrane gerechten in het restaurant of drankjes bestellen in de indrukwekkende skyloungebar met een uitzicht van 360 graden. Meer info en boeken.

  1. Urbano Blanco Apartments

Op een paar minuten wandelen van het strand vind je de Urbano Blanco Apartments, gevestigd in een modern gebouw. De appartementen zijn telkens geschikt voor 4 personen en zijn voorzien van een fantastisch uitzicht, een balkon, airconditioning, zithoek en perfect uitgeruste keuken. Wie even naar buiten wilt kan zich neerleggen in een van de ligstoelen aan het zwembad of genieten van het uitzicht op de stad vanuit de hottub. Meer info en boeken.

  1. Villa Anis – Plusholidays

In deze traditionele Spaanse villa word je volledig ondergedompeld in de Meditteraanse sfeer. Villa Anis is gelegen in een rustige natuurlijke omgeving, waardoor je van vanuit het mooie buitzwembad van een geweldig uitzicht kan genieten. In de tuin is er ook een ruim terras en een traditionele Zuiderse barbecue.

Deze accommodatie is geschikt voor 8 personen en is van alles voorzien! Bovendien wordt de villa gekenmerkt door zijn prachtig interieur met houten en stenen details en veel lichtinval. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances

Voor een overnachting op een uitstekende locatie ben je bij Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances aan het juiste adres! Wie een duik neemt in het zwembad van het hotel kan er genieten van een uitzicht op de zee en op de prachtige rots van Ifach. Alle kamers van het hotel hebben een eigen badkamer en balkon en zijn zeer modern ingericht.

Voor heerlijke internationale gerechten kan je terecht in het restaurant. Het hotel biedt bovendien heel wat ontspanningsmogelijkheden dankzij zijn fitness, wellness, speelhoek en het amusementsprogramma voor volwassenen en kinderen. Wie er liever op uittrekt en de omgeving wilt ontdekken kan te voet naar het historisch centrum van Calpe en de rots van Ifach of een bezoek brengen aan de stad Benidorm. Meer info en boeken.

  1. Hotel Maravillas del Mundo

Ben je een low-budget-reiziger maar wil je toch overnachten vlakbij het strand? Op een aantal minuten lopen van het strand, in het centrum van Calpe, vind je Hotel Maravillas del Mundo. De gezellige kamers kennen een warme inrichting en zijn perfect uitgerust. Op het gezellige dakterras van het hotel kan je genieten van een drankje of een boek lezen in de toffe lounge. In de omgeving zijn er ook verscheidene eetgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Murcia en Valencia?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Murcia en Valencia? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Murcia & Valencia met uitgewerkte rondreis die je bovendien langs meer dan 127 beschreven bezienswaardigheden brengt (+ GPS coördinaten)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Eerst uittesten? Download alvast je gratis preview reisgids.

Murcia Valencia rondreis

Gratis reisgids Murcia-Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?