Waar overnachten in Altea 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Altea 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

6 maart 2024 in Costa Blanca0 reacties

Tijdens je bezoek aan Altea heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Altea.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst

Inhoud artikel

  1. Masion Condesa Adults Only

Op zoek naar een hotel dichtbij het strand? Masion Condesa Adults Only is een gezellige B&B dat moderne accommodatie biedt. Verder beschikt de bed en breakfast ook over een eigen verfrissend buitenzwembad en een gezellig terras met panoramisch uitzicht op de zee. Geniet dagelijks van een heerlijk uitgebreid ontbijt en breng nadien een dagje door op de prachtige stranden die hier in de buurt gelegen zijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Boutique La Serena – Altea

Hotel Boutique La Serena – Altea is op een steenworp gelegen van het bekendste winkelgebied in de regio. Het gezellige hotel beschikt over moderne kamers. Na een dagje verkennen van de stad kan je een duik nemen in het zwembad en genieten van een heerlijk drankje op het zonneterras. Je hebt ook de mogelijkheid om volledig zen te worden in de wellness met onder andere een sauna, hamam en hot tub. Meer info en boeken.

  1. Gran H La Marina 1920

Gran H La Marina 1920 is aan het prachtige strand La Roda gelegen. Vanuit je kamer of het balkon heb je een panoramisch zicht op de stad. Spot de prachtige zons-op- en ondergang op het zonneterras van het hotel. In de buurt van het hotel zijn er verschillende fiets- en wandelroutes om de stad te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Portal Vell Altea – La Roda

Eerder op zoek naar een aangenaam appartement? Dan kunnen je een verblijf aanraden in Portal Vell Altea – La Roda. De moderne accommodatie is op een steenworp gelegen van het strand waar je 's ochtends een prachtige ochtendwandeling kan maken. Of geniet van een mooie zonsopgang vanaf je balkon. Verder is het appartement volledig uitgerust met onder andere een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken, een wasmachine en een badkamer. Meer info en boeken.

  1. Apartamento de diseño en Casco antiguo Altea

Apartamento de diseño en Casco antiguo Altea, gelegen in het historische centrum, is ook een absolute aanrader. Geniet van een eindeloos uitzicht op zee en de huiselijke sfeer. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een leuk verblijf in Altea. Meer info en boeken.

  1. Colorful Sunrise

Bij Colorful Sunrise heb je een oogverblindend uitzicht op de bergen. Vanuit de Terracita kan je genieten van de prachtige zonsopgangen. De accommodatie is gelegen in de buurt van tal van gezellige restaurants en bars waar je 's avonds terecht kan. Ooit diende het appartement als verblijf voor zeilers tijdens hun lange reis door de Middellandse Zee. Meer info en boeken.

  1. SH Villa Gadea

Een hotel net buiten het centrum van Altea? SH Villa Gadea heeft een magnifiek uitzicht op de zee en de lagune-zwembaden. Kom helemaal tot rust in de wellness waar je kan ontspannen in de ijsgrot en hot tub. Mag het net dat tikkeltje meer zijn? In de accommodatie kan je verschillende heerlijke massages en behandelingen boeken. Nadien kan je terecht in Kitsume waar je verrukkelijke Japanse gerechten kan proeven. Meer info en boeken.

  1. Hostal Boutique – Casa del Mar – Altea

Op wandelafstand van het strand ligt Hostal Boutique – Casa del Mar – Altea. Je verblijft in moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort. Het hotel is ideaal gelegen dicht bij gezellige restaurants en vele hoogtepunten van de stad. In de buurt kan je golfen, snorkelen en windsurfen. Daarnaast heb je de mogelijk om de heerlijke traditionele gerechten eens te degusteren in het restaurant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tossal d’Altea

Hotel Tossal d’Altea werd gebouwd op de plaats van een traditionele olijfoliemolen. Je verblijft in ruime kamers kregen een charmante inrichting en zijn voorzien van alle luxe. Neem tijdens je verblijf zeker een verfrissende duik in het buitenzwembad. Nadien kan je lekker dineren in het gezellige restaurant.

Het hotel is gelegen in een rustige wijk naast Palau Altea, een bekende theater en concertzaal. Verder vind je op wandelafstand de oude binnenstad van Altea waar je de Spaanse cultuur kan opsnuiven. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret is een viersterrenhotel net buiten het centrum van Altea gelegen. Je verblijft in een van de moderne kamers, met zicht op de omgeving van het hotel. Na een dagje doorbrengen aan het zwembad of in de stad, kan je in het restaurant genieten van spectaculaire live kookshows en heerlijke mediterrane en traditionele gerechten. Verder kan je hier ook workshops volgen en is er ’s avonds livemuziek door een bandje. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Murcia en Valencia?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Murcia en Valencia? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Murcia & Valencia met uitgewerkte rondreis die je bovendien langs meer dan 127 beschreven bezienswaardigheden brengt (+ GPS coördinaten)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Eerst uittesten? Download alvast je gratis preview reisgids.

Murcia Valencia rondreis

Gratis reisgids Murcia-Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?