Waar overnachten in Castilla y León? 10 x hotels en verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Castilla y León? 10 x hotels en verblijven van goedkoop tot luxe

2 september 2021 in Castilla y León0 reacties

Tijdens je bezoek aan het charmante Castilla y León heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Castilla y León.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Sercotel Alfonso V

Het Hotel Sercotel Alfonso V heeft een uitstekende ligging in het centrum van León. Het is slechts een korte wandeling naar het historische stadshart! Het hotel heeft lichte, comfortabele kamers met een stijl waarin klassieke en moderne elementen samenkomen. Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot de fitnessruimte naast de accommodatie en massages zijn beschikbaar tegen een toeslag. Meer info en boeken.

  1. Parador de Turismo de León

Wil je graag overnachten op deze unieke locatie? Het gebouw van Parador de Turismo de León kreeg een typisch Spaanse Renaissancestijl met barokke elementen. Je overnacht in een van de klassieke kamers met antiek meubilair en wandtapijten. Na een dagje verkennen van de stad kan je nog even nagenieten in de prachtige tuin in de oude kloostergang. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rector

Dit charmante, rustige hotel is door Condé Nast Johansens uitgeroepen tot beste Europese stadshotel. In Hotel Rector overnacht je in stijlvolle kamers in een voormalig aristocratisch Neorenaissancistisch huis, tegenover de oude muren en kathedralen. Een ingetogen luxe boetiekhotel in het centrum van Salamanca met kamers die ingericht zijn met mahoniehouten meubelen en marmeren baden. Meer info en boeken.

  1. Pension Salamanca Luxury Plaza

Het elegante pension Salamanca Luxury Plaza ligt aan het Plaza Mayor in Salamanca, op 700 m van de Universiteit van Salamanca. Alle accommodaties in het pension bieden een mooi uitzicht op de straten van de stad en elke kamer beschikt over alles wat je maar nodig hebt tijdens je verblijf. Sommige kamers beschikken ook over een balkon waar je 's morgens kan genieten van een heerlijk tas koffie. Meer info en boeken.

  1. Hotel Infanta Isabel

Hotel Infanta Isabel ligt aan Plaza Mayor, tegenover de Kathedraal van Segovia. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op beide bezienswaardigheden en je overnacht in een van de ruime kamers zicht op de Plaza Mayor, Calle Real of de bergen. In het restaurant kan je terecht voor heerlijke Segoviaanse gerechten, zoals speenvarken. Nadien kan je nog even nagenieten in de gezellige bar met terras. Je kan ook altijd een fiets huren bij deze accommodatie! Meer info en boeken.

  1. Silken Gran Teatro Hotel

Silken Gran Teatro Hotel is een stijlvol hotel naast het Museum van de Menselijke Evolutie van Burgos en biedt elegante kamers. In het restaurant kan je terecht voor heerlijke traditionele Spaanse gerechten en in de trendy bar kan je nog even nagenieten met een heerlijk drankje. Meer info en boeken.

  1. Palacio de los Velada

Palacio de los Velada is gevestigd in een indrukwekkend paleis uit de 16e eeuw in Avila. Het hotel beschikt over luxe kamers met elegant meubilair en airconditioning. Rondom de lichte, centrale binnenplaats ligt een mooie galerij met arcades waar je heerlijk kan vertoeven. Het restaurant El Tostado is ingericht met prachtige kroonluchters en serveert karakteristieke gerechten uit de regio. Palacio de los Velada heeft ook een bar in Engelse stijl. Meer info en boeken.

  1. Antika Snoga

Het driesterrenhotel Antika Snoga is gelegen in Avila, op wandelafstand van het centrum. De accommodatie is gebouwd in de 15e eeuw en biedt ruime kamers voorzien van alle nodige comfort en luxe. Verder beschikt het hotel over een gemeenschappelijke lounge. Meer info en boeken.

  1. Palacio Valderrabanos

Palacio Valderrabanos in middeleeuwse stijl ligt naast de kathedraal van Ávila en is gevestigd in een 14e-eeuws paleis en maakt deel uit van het UNESCO-werelderfgoed van de stad. Het hotel biedt elegante kamers en een authentiek interieur, met houten deuren, harnassen en oude kunstwerken. Het hotel heeft ruimtes waar je kan ontspannen, zoals de lounge en La Crestería, waar je kan genieten van lekker drankje met uitzicht op de kathedraal. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ábaster

Gelegen in het hart van Soria, in een van de meest karakteristieke delen van de stad, is het Ábaster Hotel gevestigd. Het hotel heeft moderne en gezellige kamers welke volledig uitgerust zijn en een moderne en warme inrichting kregen. 's Ochtends geniet je hier van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet zodat je de dag goed kan beginnen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Castilla y León

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Castilla y León wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Castilla y León. Liever eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Castilla y León met een stadswandeling door Salamanca om reeds in de stemming te komen en ga op ontdekking.

Castilla y León

Gratis reisgids Castilla y León downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?