Waar overnachten in Mostar 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Mostar 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Mostar heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Mostar.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Bosnian National Monument Muslibegovic House

Boek je verblijf in het Bosnian National Monument Muslibegovic House, gevestigd in het historische Muslibegović-huis en omgeven door een weelderige tuin met rozen en palmbomen. Dit unieke hotel-museum bestaat uit luxe, individueel ingerichte kamers en suites ingericht in een traditionele Bosnische-Ottomaanse stijl met antieke meubels.

Neem tijdens je verblijf ook even de tijd om de historische voorwerpen uit de tijd van de Ottomaanse overheersing en diverse prachtige voorbeelden van Ottomaanse kalligrafie te bewonderen. Meer info en boeken.

  1. Villa Infinity Mostar

Een overnachting in de charmante Villa Infinity Mostar kunnen we alleen maar aanraden! Deze villa biedt accommodatie met uitzicht op de tuin, een seizoensgebonden buitenzwembad, een gezellige bar en een gemeenschappelijke lounge, en dit allemaal op ongeveer 6 km van de oude brug van Mostar! Meer info en boeken.

  1. Hotel-Restaurant Kriva Ćuprija

Hotel-Restaurant Kriva Ćuprija, gevestigd in een monumentaal kalkstenen huis, ligt op een steenworp afstand van de door UNESCO beschermde Oude Brug. Het beschikt over ruime kamers (met een balkon), een restaurant dat traditionele gerechten serveert en een zomerterras met uitzicht op de rivier de Radobolja. Meer info en boeken.

  1. City Hotel Mostar

City Hotel is gevestigd in een woonwijk van de stad Mostar. Het hotel biedt modern ingerichte kamers met uitzicht over de stad. In hetzelfde pand zijn er ook nog een gezellig restaurant, sfeervolle winkels, aangename bars en een autoverhuurservice te vinden. Iedere ochtend geniet je in de eetzaal van een heerlijk ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sinan Han

Hotel Sinan Han ligt op 100 meter van de oude brug van Mostar. Na een stadswandeling door Mostar, kan je lekker ontspannen op het dakterras van het motel en genieten van het uitzicht op de stad. Het hotel beschikt ook over gratis WiFi in alle ruimtes en tegen een toeslag kan je gebruikmaken van privéparkeergelegenheid.

Geniet van een heerlijke nachtrust in een van de modern ingerichte kamers waarvan sommigen uitzicht bieden op de bergen of de stad. Je kan er ook gebruikmaken van een gedeelde keuken en dagtochten en excursies naar diverse toeristische bezienswaardigheden in Herzegovina boeken. Meer info en boeken.

  1. Pansion Bubamara Mostar

Het kleurrijke Pansion Bubamara Mostar ligt op een steenworp afstand van de door UNESCO beschermde oude brug. Dit huiselijk ingerichte hostel beschikt over ruime eenvoudig ingerichte kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. Verder beschikt het pension ook over gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht met traditionele details.

Zin om de stad te verkennen? Op slechts een steenworp afstand van het hostel vind je tal van restaurants, cafés, winkels en supermarkten. Op loopafstand liggen ook enkele toeristische bezienswaardigheden zoals het Muslibegovic House en de Kujundziluk - Oude Bazaar. Meer info en boeken.

  1. Shangri La Mansion

Shangri La Mansion is gevestigd in een uniek ontworpen herenhuis dat een rustige sfeer en unieke gastvrijheid biedt. Het Shangri La Mansion Mostar is gebouwd in 1887 en gerenoveerd in 2012 en biedt een eclectische inrichting van de kamers uitgerust met regelbare airconditioning, een eigen badkamer en vloerverwarming. Vanaf het dakterras heb je een geweldig uitzicht op de stad. Meer info en boeken.

  1. Luxury Studio Yasmine

Op zoek naar een gezellig, leuk appartementje in de stad? Luxury Studio Yasmine biedt modern ingerichte studio's met airconditioning, uitzicht op de bergen en gratis WiFi. Iedere studio beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een comfortabel tweepersoonsbed. Sommigen bieden uitzicht op de stad, anderen op de rivier. Meer info en boeken.

  1. Villa Gunga

Op zoek naar een luxe overnachting in het hart van de oude stad? Dan is Villa Gunga, op 200 meter van de oude brug, misschien wel iets voor jou. De villa dateert uit de jaren 80 en is in haar oude glorie hersteld. Vandaag de dag biedt de villa moderne accommodatie met een gezellige woonkamer met flatscreen-tv en een eigen badkamer met inloopdouche. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op het terras met een heerlijk kopje koffie of een glaasje wijn. Meer info en boeken.

  1. Sweet Cottage

Ben je niet perse op zoek naar een verblijf in de stad? Dan is deze knusse Sweet Cottage misschien iets wat je zoekt. Dit charmante houten vakantiehuisje is gunstig gelegen op slechts een half uur rijden van Mostar en ligt genesteld te midden van weelderig groen, omgeven door bossen en natuurlijke landschappen. Deze Sweet Cottage beschikt over een slaapkamer met comfortabele bedden, een knusse woonkamer en een tv zodat je 's avonds gezellig een film kan checken.

's Ochtends kan je na een verfrissende douche, een heerlijk ontbijtje klaarmaken in de volledig uitgeruste keuken en genieten van een vers kopje koffie op het terras met adembenemend uitzicht. Bij mooi weer kan je plonsen in het buitenzwembad of zonnebaden op het terras. In de avond kan je dan weer genieten van een gezellige barbecue. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Bosnië en Herzegovina?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Bosnië en Herzegovina? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Bosnië en Herzegovina met een volledige uitgestippelde rondreis door Bosnië en Herzegovina, en meer dan 55 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Bosnië en Herzegovina.

Bosnië en Herzegovina

Gratis reisgids Bosnië en Herzegovina downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?