Waar overnachten in Nieuwpoort? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Nieuwpoort? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan Nieuwpoort heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Nieuwpoort!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Villa Sans Soucis

Verblijf in de charmante B&B Villa Sans Soucis! Deze sfeervolle accommodatie biedt naast moderne kamers een buitenzwembad waar je een frisse duik in kan nemen op warme zomerdagen. Na het verkennen van de omgeving kan je nog even nagenieten aan de bar of in de tuin. Verder biedt de bed & breakfast een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. B&B Laurestes (Nieuwpoort)

Laurestes is een charmante kustvilla waar je even kan ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Dankzij de prachtige binnentuin, het stijlvolle interieur en een vleugje authentieke North Sea-feeling, dat is Laurestes. De B&B beschikt over vier kamers, ware pareltjes in een oase van rust op wandelafstand van de zee.

Iedere kamer is uniek en heeft een gezellige atmosfeer die uitkijkt op de tuin en/of de Storm Harbour. Hier ontbijt je trouwens als een keizer. Een verrukkelijk en kleurrijk en vers ontbijt staat je 's ochtends op te wachten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sandeshoved Zeedijk

Hotel Sandeshoved Zeedijk ligt aan de promenade langs het strand, midden in Nieuwpoort-Bad. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en voor ontspanning en een heerlijk diner kan je terecht in het restaurant, waar je verse maaltijden kan proeven.

Bij mooi weer kan je vanop het knusse terras genieten van het met uitzicht op zee. Iedere ochtend word je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet met onder meer eieren, spek en verse pannenkoeken. Meer info en boeken.

  1. ibis Styles Nieuwpoort

Het ibis Styles Nieuwpoort ligt op enkele kilometers van het strand van Nieuwpoort. Je verblijft hier in klassieke ingerichte kamers met comfortabele bedden. Na een goede nachtrust geniet je van een ontbijtbuffet en daarna kan je volledig ontspannen in de wellness met een binnenzwembad, een sauna met infraroodverlichting en een hamam. Je kan bij de receptie ook een fiets huren zodat je de omgeving makkelijk kan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort is een gezellige familiecamping niet ver van de zandstranden van Nieuwpoort. De Stacaravans op Camping Nieuwpoort hebben een terras, een gezellige woonkamer met een televisie, een open keuken met een eethoek en een houten veranda. Je kan op de camping een duik nemen in het buitenzwembad met waterglijbanen. In het restaurant kan je genieten van Belgische en internationale specialiteiten. Voor hapjes en drankjes kan je terecht in de sfeervolle bar. Meer info en boeken.

  1. Hotel Gemeente Huis (Nieuwpoort)

Op enkele minuten van Nieuwpoort-Stad, bevindt zicht het Hotel ’Gemeente Huis’ te Sint-Joris. Het hotel is gevestigd in het oude gemeentehuis rechtover de kerk, en werd volledig in een nieuw jasje gestoken en verbouwd tot een oase van rust en stilte. Je verblijft in één van de gezellige kamers en elke kamer is voorzien van een eigen klein privé-terrasje, zuidgericht met zicht op de tuin. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cosmopolite Nieuwpoort

Hotel Cosmopolite Nieuwpoort is het eerste viersterrenhotel in Nieuwpoort. Het hotel biedt niet alleen een ideale ligging maar ook totaal comfort in de modern ingerichte kamers en de gezellige Brasserie. Op wandelafstand van het zandstrand verzorgt het hotel je van een rijkelijk ontbijtbuffet en een eigen sauna waar je s' avonds even lekker kan terugtrekken. Meer info en boeken.

  1. Holiday Suites Nieuwpoort

De vakantieresidentie van Holiday Suites, gevestigd in een prachtig gebouw in de typische Nieuwpoort New-England stijl, ligt vlakbij de jachthaven van Nieuwpoort. Je kan kiezen tussen vakantieverblijven van 2 t.e.m. 7 personen. Elk verblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon. Er zijn ook tal van faciliteiten aanwezig: de ideale setting om volledig tot rust te komen! Meer info en boeken.

  1. Loft Living Garden Suite

Loft Living Garden Suite ligt op een steenworp van het strand in een rustige villawijk. De Garden Suite bestaat uit een gelijkvloers appartement met private tuin en parking. Het verblijf heeft een gezellige leefruimte met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met sauna. De volledig uitgeruste keuken heeft een groot eiland waar je met zijn vijven gezellig aan kan tafelen.

De tuin is een echte oase van rust en groen met een lange eettafel, lig- en zithoek en bbq waarvan je gebruik kan maken bij mooi weer. Wie nood heeft aan wat extra gezelligheid en warmte kan gebruik maken van de vuurkorf. Meer info en boeken.

  1. Apartment Zonnehaven

Appartement Zonnehaven biedt moderne en elegante accommodatie. Het appartement is ingericht in long island-stijl en beschikt over een balkon met uitzicht op het omliggende park en het water. Daarnaast zijn er tal van eetgelegenheden en winkels in de omgeving en zijn er gratis fietsen ter beschikking waarvan je gebruik kan maken om de omgeving net iets vlotter te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?