Waar overnachten in Blankenberge? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Blankenberge? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan Blankenberge heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Blankenberge!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. C-Hotels Helios (Blankenberge)

Bij Hotel Helios geniet je van een uitstekende ligging op de Zeedijk van Blankenberge, vlakbij het centrum en alle bezienswaardigheden. Alle kamers zijn mooi en modern ingericht met of zonder zeezicht. Na het uitwaaien op het strand kan je ook altijd even volledig ontspannen in de Finse Sauna of infraroodcabine. En bij mooi weer kan je heerlijk relaxen en genieten op het dakterras met prachtig zicht op de zee. Meer info en boeken.

  1. Villa Olga

Olga appartement ligt op 5 minuten rijden van Casino Blankenberge en biedt een accommodatie in art-nouveaustijl en is voorzien van alle moderne faciliteiten. Het charmante appartement beschikt verder over een wasserij, een wellnesscentrum waar je kan ontspannen en een kapper. Bovendien kan je genieten van Franse hapjes en maaltijden in Joinville, gelegen op 150 meter afstand ervandaan. Meer info en boeken.

  1. Hotel Franky

Op slechts 2 minuten wandelen van de boulevard, de Noordzee en het strand van Blankenberge vind je Hotel Franky. Dit hotel biedt comfortabele kamers in het levendige winkelgebied van de stad. Zelfs je trouwe viervoeter is welkom in dit hotel. Ontbijten kan je in een van de gezellige restaurants op de dijk. Heerlijk wakker worden is dat, toch? Meer info en boeken.

  1. Residentie Alfa Inn***

Hotel Alfa Inn, gelegen in hartje Blankenberge en vlakbij de zeedijk en het strand garandeert voor iedereen een leuk verblijf aan zee! Het is een sfeervol familiehotel met moderne kamers en ruime appartementen gelegen rond een gezellige binnentuin. Sommige accommodaties beschikken over een balkon of een terras en in de ochtend kan je je genieten van een continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mercure Blankenberge Station

Hotel Mercure Blankenberge Station ligt op 400 meter van het strand van Blankenberge en biedt een gezellige bar en uitzicht op de stad. Het 4-sterrenhotel beschikt over moderne kamers voorzien van alle comfort. Daarnaast kan je na een dagje verkennen van Blankenberge, een duik nemen in het seizoensgebonden buitenzwembad. 's Ochtends kan je er genieten van een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Villa Apollo

Villa Apollo is gelegen in een leuke buurt in de prachtige belle époque wijk van Blankenberge. Rustig gelegen en toch op wandel afstand gelegen van strand, winkelstraten en het station. Het appartement biedt uitzicht op de stad en beschikt over een woonkamer met een flatscreen-tv met kabelzenders en Netflix en een iPod-dock. Daarnaast is er ook een volledig uitgeruste keuken waar je heerlijke gerechten kan klaarmaken. Meer info en boeken.

  1. Holiday Suites Blankenberge

Holiday Suites beschikt over modern ingerichte studio's met eigen balkon aan de boulevard langs het strand van Blankenberge. De studio's zijn voorzien van luxe beddengoed, een zithoek en een flatscreen-tv met internationale zenders. Verder zijn de kamers ingericht met frisse kleuren en hebben grote ramen die uitkomen op het balkon. In de buurt van de studio's zijn veel bars, restaurants en clubs waar je nog even kan nagenieten van je dag. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pantheon Palace by WP Hotels

Het Pantheon Palace is een designhotel in het hart van de levendige badplaats Blankenberge. Het strand ligt op 75 meter afstand en de belangrijkste winkelstraat bevindt zich in de buurt. De kamers bieden hoe dan ook het comfort dat je nodig hebt om van je verblijf aan zee een luxueuze beleving te maken. Bovendien biedt Hotel Pantheon Palace meer dan alleen een zalige nachtrust.

Na een heerlijk en gevarieerd ontbijt kan je genieten van de uitgebreide fitness en wellness met binnenzwembad in ons vlakbij gelegen partnerhotel Aazaert. Lekker dineren kan je dan weer in restaurant Starckx. Meer info en boeken.

  1. Avenue Boutique Hotel

Het Avenue Boutique Hotel - Meeting room is een gerenoveerd, origineel art-decohotel uit 1932. Het driesterrenhotel beschikt naast klassiek ingerichte kamers voorzien van authentieke kroonluchters over een fitnessruimte en een solarium. Dit boetiekhotel ligt op slechts 270 meter van de Noordzee en het zandstrand in Blankenberge en biedt overal gratis WiFi. Elke ochtend wordt er ook een heerlijk ontbijt verzorgd. Meer info en boeken.

  1. Kustappartementen

Verblijf in de Kustappartementen. Moderne familievriendelijke appartementen met een houten vloer en moderne inrichting. De accommodatie ligt slechts op wandelafstand van het strand en is voorzien van grote ramen, een terras, een zithoek en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron. De badkamer is uitgerust met een douche en een bad en vanaf het terras op het zuiden kijk je uit op het marktplein van Blankenberge. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?