Waar overnachten in Neurenberg? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Neurenberg? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

12 oktober 2022 in Beieren0 reacties

Tijdens je bezoek aan Neurenberg je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Neurenberg. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. TIPTOP Hotel Burgschmiet Garni

TIPTOP Hotel Burgschmiet Garni is een rustig 3-sterrenhotel, gelegen naast de historische stadsmuur van Neurenberg. Het hotel biedt makkelijk toegang tot het oude centrum, het voetgangersgebied en toeristische bezienswaardigheden zoals het kasteel Kaiserburg en marktplein Hauptmarkt.

Het hotel is ingericht met charmante antieke meubels en beschikt over ruime klassieke kamers voorzien van een speciaal wellnessslaapsysteem. In de ochtend kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Adina Apartment Hotel Nuremberg

Overnacht je liever in een appartement? Dan is Adina Apartment Hotel Nuremberg misschien wel iets voor jou. De accommodatie biedt zowel appartementen als studio's met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek en ruime slaapkamers. Verder biedt de accommodatie ook over fitnesscentrum en diverse wellnessfaciliteiten. Meer info en boeken.

  1. Sorat Hotel Saxx Nürnberg

Het Sorat Hotel Saxx Nürnberg bevindt zich op het centrale marktplein in het hart van de historische binnenstad van Neurenberg, waar de jaarlijkse kerstmarkt plaatsvindt. Het boetiekhotel beschikt over moderne kamers van die stijlvol ingericht. Iedere ochtend kan je genieten van een vers ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. Gideon Hotel

Het designhotel Gideon verwelkomt zijn gasten rechtstreeks in de oude stad van Neurenberg. Het volledig gerenoveerde en monumentale gebouw uit de eeuwwisseling ligt op slechts een paar minuten lopen van het centraal station en de beroemde Christkindlesmarkt. Je wordt hier begroet met een puristische, designgerichte stijl wat ook terug te vinden is in de kamers.

Tegenover het hotel bevindt zich de historische tolhal, een van de belangrijkste architectonische monumenten in de oude binnenstad van Neurenberg. Talrijke restaurants, diverse culturele aanbiedingen zoals het Neues Museum of het Germanisches Museum, evenals het langste aangrenzende voetgangersgebied van Europa, liggen ook binnen handbereik! Meer info en boeken.

  1. the niu Leo

The niu Leo biedt de ideale uitvalbasis voor je bezoek aan Neurenberg. De ruime kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle luxe en comfort. Iedere ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt alvorens je de stad gaat verkennen. Meer info en boeken.

  1. Park Plaza Nuremberg

Het Park Plaza Nuremberg biedt een uitstekende ligging tegenover het 19e-eeuwse centraal station van Neurenberg, en op een steenworp van de snelwegen. Dit opvallende hotel is geopend in juni 2016 en geïnspireerd op de kunstenaars Albrecht Dürer en Martin Behaim. Je overnacht in een van de moderne kamers voorzien van alle nodige luxe. Verder beschikt het hotel ook nog over een fitnesscentrum, een sfeervolle bar en een eigen kenmerkend restaurant. Meer info en boeken.

  1. Lorenz Apartments

Een ander leuk appartement in het centrum van Neurenberg is het Lorenz Apartments. Deze accommodatie ligt in de wijk Mitte van Nürnberg en is gevestigd in een voormalig hotel. Het biedt ruime appartementen met volledig uitgeruste keuken, gezellige woonkamer en uitzicht op de stad. Men heeft bij de renovatie zoveel mogelijk van de charme van het voormalige hotel proberen te behouden. Meer info en boeken.

  1. Karl August - a Neighborhood Hotel

Karl August - a Neighborhood Hotel is een elegant hotel en biedt zowel kamers, suites en appartementen in verschillende categorieën. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een continentaal of vegetarisch ontbijt. Na het verkennen van de stad kan je nog enkele uren heerlijk ontspannen in de sauna van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Melter Hotel

Melter Hotel ligt middenin het historische stadscentrum van Neurenberg. Het hotel, gevestigd in een monumentaal pand, biedt sfeervolle designkamers gedecoreerd met kunstwerken. In de Mondo Eatery kan je ’s ochtends terecht voor een lekker, gezond ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. Astoria Apartments

Astoria Apartments zijn gevestigd in de buurt van de oude binnenstad van Neurenberg. De ruime appartementen zijn hebben een unieke, gezellige theaterinrichting. Na het verkennen van de stad, kan je een heerlijke maaltijd klaarmaken en genieten van een gezellige avond in de woonkamer. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Beieren

Verblijf je voor een langere tijd in Beieren? Ontdek dan de stad met onze gratis reisgids Beieren. Download ook je gratis stadswandeling door München om je trip compleet te maken!

Beieren

Gratis reisgids Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?