Waar overnachten in Tallinn? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Tallinn? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

15 oktober 2021 in Baltische Staten0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Estlandse hoofdstad Tallinn heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tallinn.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. CRU Hotel

Het luxe boetiekhotel CRU is gevestigd in een 15e-eeuws koopmanshuis. Het hotel ligt in de hoofdstraat van het prachtige oude centrum van Tallinn. De kamers van het hotel beschikken over antiek meubilair en houten balken. Verder kan je genieten van een geweldig uitzicht in het restaurant dat gespecialiseerd is in Franse en Estse gerechten en waar de chef-koks reeds bekroond zijn. Ook kan je in het restaurant dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt met mousserende wijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rocca al Mare

Hotel Rocca al Mare is een 4-sterrenhotel gelegen aan de kust van de Oostzee en biedt uitzicht op zee. De ruime kamers zijn smaakvol ingericht en hebben uitzicht op het oude centrum van Tallinn. Verder beschikt Hotel Rocca al Mare over sauna's, een dagkuuroord, een schoonheidssalon waar je diverse wellness-behandelingen en massages kan verkrijgen en een zwembad. Meer info en boeken.

  1. Nordic Hotel Forum

Het Nordic Hotel Forum is een 4-sterrenaccommodatie en ligt op slechts wandelafstand van de oude stad van Tallinn. Het hotel biedt ruime en moderne kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. In het restaurant kan je terecht voor Estse en internationale gerechten.

Verder beschikt het hotel over een sauna, een stoombad en een hot tub. Er is ook een fitnessruimte waar je wat energie kwijt kan. Meer info en boeken.

  1. Schlössle Hotel

Mag het al eens wat luxueuzer zijn? Dan raden we je een verblijf aan in het Schlössle Hotel! Dit stijlvolle 5-sterrenhotel Schlössle is gehuisvest in 13e- en 14e-eeuwse gebouwen en in het centrum van de oude binnenstad van Tallinn liggen.

Iedere dag geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet en à-la-cartegerechten. En bij het ontbijt wordt een glas mousserende wijn geschonken. Voor ontspannende momenten kan je terugtrekken in de sauna, of je kiest voor een massagebehandeling. Meer info en boeken.

  1. The von Stackelberg Hotel Tallinn

Het stijlvolle, gerenoveerde 4-sterrenhotel The von Stackelberg Hotel Tallinn kijkt uit over de prachtige historische binnenstad. Het is gevestigd in een gebouw uit 1875 en biedt ruime kamers die zijn ingericht met hoogwaardige materialen en stoffen.

Tegen een toeslag kan je terecht in de Zen Spa dat een selectie schoonheidsbehandelingen en massages biedt. Er zijn ook een sauna en een Japans zwembad beschikbaar. Een gevarieerd ontbijtbuffet wordt geserveerd in restaurant Emmeline & Otto, dat is gevestigd in een gerenoveerde kelder en Europese gerechten serveert. Meer info en boeken.

  1. Citybox Tallinn

Citybox Tallinn ligt in het Porto Franco Harbour Complex en biedt eenvoudige en moderne kamers met een Scandinavische inrichting. Het hotel ligt in de buurt van de oude binnenstad en op wandelafstand van het winkelcentrum Viru. Je kan zelf in- en uitchecken! Meer info en boeken.

  1. Palace Hotel Tallinn

Het Palace Hotel in het centrum van Tallinn is gevestigd in een imposant gebouw uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het biedt modern en stijlvol ingerichte kamers met en zijn voorzien van meubilair in warme tinten.

Het hotel beschikt daarnaast over een fitnessruimte, een klein zwembad, een bubbelbad en een stoombad of Finse sauna. Deze voorzieningen zijn beschikbaar tegen een toeslag. Het restaurant serveert internationale gerechten en 's ochtends wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. Meer info en boeken.

  1. Hotel L'Ermitage

Het moderne L'Ermitage Hotel is gelegen in het centrum van Tallinn. Het hotel biedt eenvoudige kamers en zijn ingericht met pastelkleuren. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd in het klassiek ingerichte restaurant van het hotel, dat gespecialiseerd is in Estse en internationale gerechten. Meer info en boeken.


  1. Tallinn City Apartments

Of verblijf in een van de aangename appartementen van Tallinn City Apartments! De modern ingerichte appartementen zijn gelegen in het centrum van de oude stad van Tallinn en zijn voorzien van een zit- en een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Daarnaast kan je 's avonds nog even nagenieten op het gezellige terras met een heerlijk glaasje wijn. Meer info en boeken.

  1. Centennial Hotel Tallinn

Ook het Centennial Hotel Tallinn is een absolute topper. Het interieur van hotel is Scandinavisch en minimalistisch en de honderdste verjaardag van Estland wordt weerspiegeld in het artistieke ontwerp van het hotel met de belangrijkste perioden in de geschiedenis van Estland in de afgelopen 100 jaar!

Het Centennial Hotel Tallinn biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie. Na een heerlijk nachtrust kan je genieten van een ontbijtje en een namiddagje relaxen in de SPA. Meer info en boeken.

  1. Mis niets en download onze gratis reisgids Baltische Staten

Wil je niets missen tijdens je vakantie in de Baltische Staten? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Baltische Staten met meer dan 134 bezienswaardigheden, drie stadswandelingen + volledig uitgewerkte rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Baltische Staten en ga op pad!

Baltische Staten

Gratis reisgids Baltische Staten downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?