Waar overnachten in Andorra 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Andorra 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

24 maart 2022 in Andorra0 reacties

Tijdens je bezoek aan Andorra heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Andorra.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Plaza

Hotel Plaza is vijfsterrenhotel en heeft een ideale ligging, dicht bij het centrum van Andorra La Vella. Dit stijlvol ingerichte hotel, met Paul Smith-tapijten en olieverfschilderijen, is ook erg populair bij acteurs, artiesten en politici. Het hotel is helemaal ingericht in klassieke Engelse stijl. Na een dagje in de stad kan je in de gezellige bar genieten van een heerlijk drankje en live pianomuziek vooraleer je terugtrekt naar je kamer. Meer info en boeken.

  1. Golden Tulip Andorra Fenix

Verblijf in hartje Andorra in het Golden Tulip Andorra Fenix, dichtbijt de vallei van Escaldes-Engordany. Het hotel heeft een prachtig uitzicht vanop het dakterras. Verder vind je in de buurt van de accommodatie dé winkelstraat van Andorra, ideaal voor de shopliefhebbers onder ons. Meer info en boeken.

  1. Hotel Les Closes

Verblijf in het centrum van Escaldes-Engordany in Hotel Les Closes. Het driesterrenhotel biedt naast eenvoudig ingerichte kamers voorzien van alle comfort, over ontspanningsmogelijkheden zoals een pooltafel en een tv-lounge. Je kan elke dag ook genieten van een hapje in het restaurant of van een drankje in de gezellige bar. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Ona Dorada el Tarter

Een ander verblijf dat we kunnen aanraden is het Aparthotel Ona Dorada el Tarter! Het bergresort ligt vlak naast het skigebied Andorra Grandvilara en aan de voet van het El Tarter gebergte. Ideaal voor je skivakantie in Andorra. Het gebied is ook uitstekend voor aangename wandelingen en klimtochten te maken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Best Andorra Center

Verblijf in het gezellig Hotel Best Andorra Center in hartje Andorra! Het hotel biedt ruime, eenvoudig ingerichte kamers met hebben houten vloeren en een zonneterras met uitzicht op de schilderachtige bergen. Kom tot rust in het verwarmde binnenzwembad, hot tub of in de sauna. Of misschien ben je liever sportief bezig in de fitness. 's Ochtends kan je dag beginnen met een heerlijke koffie in de gezellige koffiebar. Meer info en boeken.

  1. Acta Arthotel

Acta Arthotel is een designhotel dat een onvergetelijk verblijf aanbiedt. De modern ingerichte kamers zijn ruim en voorzien van allerlei moderne faciliteiten. 's Avonds kan je dineren in het lokale Plato restaurant dat gastronomische gerechten aanbiedt. Nadien kan je nog even ontspannen in de wellness met spa en Turkse baden. Meer info en boeken.

  1. Sport Hotel Hermitage & Spa

Mag het al eens wat luxueuzer zijn? Verblijf dan in het 5*sterren luxehotel Sport Hotel Hermitage & Spa. De accommodatie beschikt over een eigen wellness en je kan er helemaal uitleven in de fitnessruimte. Daarnaast biedt het hotel je de keuze om te overnachten in zowel kamers als volledig uitgeruste appartementen. Iedere dag kan je in het Ibaya restaurant genieten van culinaire gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel de l’Isard

Het klassieke Hotel de l’Isard biedt kamers met zicht op de bergen. 's Ochtends word je wakker met een heerlijke kop koffie in de hand en geniet je van het uitzicht op de bergen. Nadien kan je in de ontbijtruimte terecht voor een heerlijk traditioneel ontbijt. De accommodatie is ook ideaal gelegen voor je skivakantie. Het bevindt zich op 20 minuten rijden van de dichtsbijzijnde skigebieden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Metropolis

Hotel Metropolis is gevestigd in het centrum van Escaldes. In de buurt vind je het wellnesscentrum Inúu en de bekende spa Caldea, ideaal voor even lekker te ontspannen na een dagje skiën of verkennen van de omgeving. Tijdens je verblijf kan je ook iedere dag genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. NH Andorra la Vella

Het NH Andorra la Vella Hotel is gelegen dichtbij de bekende winkelstraten van Andorra, waar je belastingvrij kan shoppen. Na een heerlijke nachtrust in een van de modern ingerichte kamers, word je verwend met een continentaal ontbijtbuffet vooraleer je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?