FB

Ervaringen "Wandelen in Voeren, korte wandelroute"

91 ervaringen

- 11 juni 2018 - Ivo Vanminsel

Mooie gevarieerde wandeling door een authentiek dorp met wisselend landschap. Goed begaanbare wegen. Leuk voor een half dagje uit.

- 13 mei 2018 - Jan Goor

Zeer interessant , volledig en overzichtelijk. Je wordt als het ware gewoonweg bij de hand genomen en je moet maar volgen en bewonderen.

- 13 mei 2018 - R. Jacobs

Duidelijke, beknopte routebeschrijving.Prima systeem om zo een mooie wandeling te kunnen maken, zonder uitgebreide voorbereidingen vooraf. Bedankt!

- 17 augustus 2017 - Katrien Baert

Wij hebben enorm genoten van de korte wandelroute. Het was correcte informatie en leuk om altijd de nodige uitleg erbij te krijgen. Zeer rustig en stil en dat was ook ons bedoeling dus missie geslaagd. Bedankt aan jullie team om dit voor ons mogelijk te maken.

- 16 juni 2017 - Van Dun Ludo

mooie autoroute door de voerstreek met als afsluiter een mooie wandeling, eigenlijk allemaal teveel voor één dag dus kan ik een weekendje voerstreek wel aanraden

- 12 juni 2017 - Andy Demeurisse

We hebben deze wandeling gedaan in groep (18pers), ze is perfect om even de omgeving te leren kennnen. Op het moment van de wandeling was het snikheet, toch hier en daar voldoende schaduwplaatsen gevonden om even een kort pauze te nemen. Wandeling gevolgd met gpx file. Na de wandeling volgde noodgedwongen een bezoek aan een lokaal terrasje ;-) Perfect!

- 2 mei 2017 - Cano J

Eén woord: Prachtig!

- 30 april 2017 - hans heijnis

Mooie wandeling door een schitterend gebied. Mooie uitzichten op een voorjaarsachtig landschap.

- 3 januari 2017 - Hilde

Wandeling gedaan op 24 december als start van ons kerstverblijf in Voeren. Mooie wandeling als kennismaking met wat de voerstreek te bieden heeft. Indien je de wandeling volgt in de aangegeven richting (vanuit s' Gravenvoeren), komen de hellingen en 'vuile voeten' eerst om daarna rustig 'uit te wandelen' richting dorpscentrum.

- 15 november 2016 - Georges

Schitterende streek met goede wandelingen. We hebben de wandeling begin november gedaan. Goede stapschoenen zijn geen luxe maar het zijn best haalbare wandelingen. Dankjewel voor het initiatief. Aanbevolen! Met knooppunten kan je bijna niet verloren lopen.

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?