Rota da Banana - RB2 bananen wandeling op Madeira

Koop de volledige reisgids voor € 10

Rota da Banana - RB2 bananen wandeling op Madeira

  • Startpunt: Rota da Banana (RB2)
  • Eindpunt: Rota da Banana (RB2)
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 1,5 km
  • Duur: 1 uur
  • Rolwagens: Niet toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Rota da Banana - RB2 wandeling

In het kustplaatsje Madalena do Mar, in het zuidwesten van Madeira vind je een leuke kindvriendelijke wandeling langs bananenplantages. Je struint hier langs een kerk en traditionele huisjes in een agrarisch decor waar suiker, bananen, en nog meer exotische gewassen worden verbouwd.

Deze mooie rondwandeling van 1,5 km gidst je langs de bananenplantages en is ideaal om te doen met kinderen. De wandeling heet de RB2 (Rota da Banana) en begint op de Travessa das Freiras in Madalena do Mar (GPS: 32.702088, -17.134355).

Als je op zoek bent naar een leuke plek om je dorst te lessen of een snelle lunch, probeer dan het plaatselijke restaurant A Taberna. Dit restaurant ligt vlak bij de zee en valt meteen op dankzij de kleurrijke muurschildering.

Ben je nog op zoek naar een verblijf in Madeira? Bekijk onze favoriete verblijven op Madeira hier, zo verblijf je op de leukste plekjes.

Bekijk alvast onze video van deze Rota da Banana - RB2 wandeling

Madeira

Gratis preview reisgids downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Madeira

Ontdek Madeira via een volledig uitgewerkte rondreis van 10 dagen en verken zowel bekende maar ook minder bekende plekken. Stadswandeling in Funchal en 10 PR wandelroutes, uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 10

Route op de kaart


Geschreven door

Yenthe Elsen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?