FB

Ervaringen "Wandeling Borgloon, parel van Haspengouw (+ Doorkijkkerk)"

429 ervaringen

- 2 oktober 2018 - Veerle Vranckx

Het ziet er me een erg mooie wandeling uit! Binnenkort eind oktober beginnen we eraan en zakken we af naar Borgloon. Ik ben benieuwd!

- 29 september 2018 - Jan

Prachtige luswandeling in de natuur om en rond Borgloon met halfweg Borgloon zelf om iets te nuttigen. Mooi bewegwijzerde paden op rustige plekken , wel stevige schoenen nodig want het is een kleine bergrit af en toe.

- 28 september 2018 - marc van hove

prachtig werk enzeker de moeite om eens langs te gaan

- 22 september 2018 - Mario Henkaers

Mooie wandeling, fantastische omgeving en vergezichten, TOP !

- 11 september 2018 - Linda Fonteyn

een hele mooie wandeling gemaakt in groot-loon met oa doorkijkkerkje

- 12 augustus 2018 - Leen Paesen

De kerk stond op mijn bucket list. En eindelijk, dankzij de schone wandeling van reisroutes werd het een ervaring! Borgloon, te midden van fruitbomen en gelegen in heuvelachtig gebied bezit prachtige wandelpaden. Deze variërende route brengt je langs verrassende elementen in het landschap, met de doorkijkkerk als headliner. Een aanrader!

- 4 augustus 2018 - Lore

Een heel mooie wandeling! Het doorkijkkerkje staat op een plaats met een mooi uitzicht!

- 3 augustus 2018 - Hanna

Een supermooie wandeling!! Ze was bovendien heel duidelijk beschreven, met leuke achtergrondinformatie. Eerder een tip voor mezelf; de volgende keer kan ik beter de wandeling printen want nu moest ik vaak mijn gsm weer boven halen... Maar een volgende keer komt er zeker! ;-)

- 31 juli 2018 - Sarah biesmans

Leuke wandeling, veel te zien en te doen onderweg, zou zeker ook leuk zijn met de kids! Op het einde zijn we wel wat misgelopen en hebben er wat km bijgedaan, maar in zo'n mooie omgeving was dat niet zo erg!

- 5 juni 2018 - Hilde Desmet

Klaar. Duidelijk. Goede tips. Gewoon een onmisbare gids. Een aanrader voor vrienden en familie.

Gratis wandeling Borgloon downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?