FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Duinenwandeling Blankenberge - De Haan, langs knooppunten"

70 ervaringen

- 28 juli 2015 - Hedwig

Ondanks de regen toch een leuke en mooie wandeling door natuur.

- 17 juli 2015 - lien

Wij zochten een wandeling om met de buggy te kunnen doen.Alles was mooi uitgelegd op de site.Was een mooie wandeling en zoals we het verwachten.Hebben er van genoten.

- 30 juni 2015 - Lucia

Heel leuke mooie natuurwandeling. Mooie landschappen. Prima met de honden langs de wandelpaden. Zeker om terug te doen!

- 21 juni 2015 - Carine

Leuke wandeling, alleen de start van de wandeling is slecht aangeduid, je moet in Blankenberge het pad rechts van de haven volgen en dan is het makkelijk. Antwoord redactie: de knooppuntbordjes zijn er allemaal, soms is het gewoon even opletten als je in een grote open ruimte komt.

- 15 juni 2015 - Dhondt Christel

Super leuke Wandeling. Mooie wandelwegen . Kan ook perfect gedaan worden met kleinere kinderen. . Deze kunnen de weg veilig al fietsend afleggen . Ideaal dat de tram je terug brengt naar het vertrekpunt.

- 6 juni 2015 - NP

Mooie wandeling!Voor herhaling vatbaar!

- 1 juni 2015 - lernout christine

Het was een mooie wandeling , het weer viel mee wel frisjes maar daar kunnen jullie niks aan doen. Wel waren er werken , maar dat moet natuurlijk ook gebeuren .Tevreden , we hebben de wandeling gedaan heen en terug .Zeker om opnieuw te doen.

- 31 mei 2015 - Kathelijne vanderhaeghen

Hebben gisteren de volledige wandeling gedaan. Zeer goed uitgelegd en aangeduid. In Wenduine was men niet aan het werken (zaterdag) en hebben wij toch het oorspronkelijk parcours gevolgd. Zodra de werken af zullen zijn zal het de moeite zijn om terug over de dijk te wandelen, is zeer mooi aangelegd. We zijboord terug gekeerd met de kusttram, dit hoort bij deze mooie afdeling.

- 31 mei 2015 - Jef

Jef,31/05/2015 Wij reden met de kusttram naar De Haan en starten daar de wandeling.Het was een prachtige en rustige wandeling langs goed aangeduide paden. De duinbossen schitterend, verder naar Wenduine om daar even iets te gaan drinken(oppassen voor de werken). Dan verder naar Blankenberge over het schelpenpad, rond de haven tot Blankenberge dijk. We hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar!!!

- 29 mei 2015 - Philippe

Rustig genieten, en als je moe bent, spring je even op de tram. Wat wil je meer?

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?