FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Duinenwandeling Blankenberge - De Haan, langs knooppunten"

73 ervaringen

- 15 augustus 2015 - Jan en Kristien

we maakten deze mooie gevarieerde wandeling op een mooie zomerdag. Ideaal om de wagen gratis te parkeren aan de tramhalte in De Haan(optie 1). Kort na de jachthaven van Blankenberge, een korte stop voor een verfrissend drankje op een zonnig terras. Na de strandwandeling gaan we in het centrum van Wenduine lekker eten in restaurant Poincaré, een echte aanrader !Na de middag verder door de mooie duinbossen en de villawijken terug in De Haan. Een geslaagde zondag. Alles was prima terug te vinden in de beschrijving. Dank je wel.

- 12 augustus 2015 - Monique

Mooie, leuke wandeling. Was soms niet heel duidelijk aangegeven,de omschrijving klopte niet altijd, vooral aan de jachthaven in Blankenberge daar even mis gelopen, hebben toen overzetbootje genomen om niet helemaal terug rond te moeten.

- 11 augustus 2015 - Carron

Mooie wandeling. Goed uitgelegd.

- 28 juli 2015 - Hedwig

Ondanks de regen toch een leuke en mooie wandeling door natuur.

- 17 juli 2015 - lien

Wij zochten een wandeling om met de buggy te kunnen doen.Alles was mooi uitgelegd op de site.Was een mooie wandeling en zoals we het verwachten.Hebben er van genoten.

- 30 juni 2015 - Lucia

Heel leuke mooie natuurwandeling. Mooie landschappen. Prima met de honden langs de wandelpaden. Zeker om terug te doen!

- 21 juni 2015 - Carine

Leuke wandeling, alleen de start van de wandeling is slecht aangeduid, je moet in Blankenberge het pad rechts van de haven volgen en dan is het makkelijk. Antwoord redactie: de knooppuntbordjes zijn er allemaal, soms is het gewoon even opletten als je in een grote open ruimte komt.

- 15 juni 2015 - Dhondt Christel

Super leuke Wandeling. Mooie wandelwegen . Kan ook perfect gedaan worden met kleinere kinderen. . Deze kunnen de weg veilig al fietsend afleggen . Ideaal dat de tram je terug brengt naar het vertrekpunt.

- 6 juni 2015 - NP

Mooie wandeling!Voor herhaling vatbaar!

- 1 juni 2015 - lernout christine

Het was een mooie wandeling , het weer viel mee wel frisjes maar daar kunnen jullie niks aan doen. Wel waren er werken , maar dat moet natuurlijk ook gebeuren .Tevreden , we hebben de wandeling gedaan heen en terug .Zeker om opnieuw te doen.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?