FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Duinenwandeling Blankenberge - De Haan, langs knooppunten"

66 ervaringen

- 28 mei 2015 - Rob Meelberghs

Wij hebben de wandeling van Wenduine naar Blankerberge en in de omgekeerde richting reeds meerdere keren gedaan omdat ze ons zo beviel omwille van de beperkte afstand en vooral het uitzicht en de verscheidenheid van plantengroei. Het deel van Wenduine naar De Haan hebben we gedaan tot aan de Waterkasteellaan en daar de tram genomen omdat het te fel begon te regenen. We hebben dit deel gedaan bij felle koude wind, Doordat je bijna permanent door het bos wandelt ben volledig beschermd tegen deze ongure wind en je kan er bovendien weer genieten van de verscheidenheid in boom- en plantengroei. Een echte aanrader van Blankenberge tot in De Haan. Rob

- 28 mei 2015 - Elly

Het was een fijne wandeling door de duinen en over de dijk en het strand. We hebben er echt van genoten. Voor herhaling vatbaar.

- 28 mei 2015 - Van den Broecke Paul

Een aanrader, zeer mooie wandeling door de Duinbossen. Afstand 11Km kan in kleine stukjes ingekort worden door de kusttram te nemen. Zeker doen! Paul

- 27 mei 2015 - Ronny

mooie wandeling, goed omschreven, duidelijke tips.

- 27 mei 2015 - lut

We hebben de wandeling gedaan zoals aangegeven. Onze auto achter gelaten in De Haan en dan met de kusttram naar Blankenberge. Een hele mooie wandeling, spijtig dat we veel regen hebben gehad, dus zullen we ze nog eens moeten doen .Een wandeling die van ons zeker 4 sterren krijgt.Lut

- 27 mei 2015 - Nancy Borlee

We hebben zeer genoten van deze wandeling. Wenduine heeft ons aangenaam verrast met de nieuwe verkeersvrije dijk. Er was ook genoeg afwisseling tussen de stad, strand en duinen. Sommige wegwijzers zijn soms niet evident om te zien, maar voor de rest was alles goed aangeduid. Maar zoals altijd heel tevreden over reisroutes.be

- 27 mei 2015 - Stevens Marcel

Als je aan zee bent,zeker eens doen,t'is heel goe!

- 26 mei 2015 - André

Bij de eerste alinea 'met de rug naar het station en volgende, derde zin 'bij het woord wandelknooppunt 42' is dit bordje van de paal verwijderd en hier moet je links af de Molenstraat in knooppunt 44. Het is een rustige en gezonde wandeling goed uitgelegd. Geniet ervan, André & Jeannette ANTWOORD redactie: het wandelknooppunt hangt aan de paal rechts en is inderdaad verstopt als je van het station afkomt, even uitkijken dus ... of gewoon linksaf slaan.

- 26 mei 2015 - Travellingman

Gemakkelijk parkeren op de grote baan in De Haan. Wandeling gedaan in omgekeerde richting. Mooi afwisselend parcours door dichtbeboste duinen en pannetjes. Vanaf Wenduine langs de waterkant tot jachthaven van Blankenberge. Hier lekkere lunch met fris biertje. Wat rondkuieren in Blankenberge en dan met de kusttram terug naar De Heen. We kunnen dit aanraden als gemakkelijke wandeling.

- 26 mei 2015 - Daems

Deze wandeling biedt een zo'n grote variatie op korte afstand, dat je als een lentebries wordt voortgestuwd om elk nieuw hoekje te ontdekken. Een aanrader en meer van zulke wandelingen.... schitterend.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?