FB

Ervaringen "Oostkantons wandelroute Bellevaux"

20 ervaringen

- 30 mei 2019 - Brigitte De Beer

Ik vond het een heel mooie wandeling en hebben nog s'avonds in Malmedy gaan eten wat een gezellige afsluiter was van de dag.

- 13 november 2018 - herman

Mooie zeer gevarieerde wandeling!

- 22 september 2018 - Pierre Van den Borre

Mooie wandeling, alhoewel wij deze niet volledig gedaan hebben, toch tevreden. Meestal goed aangegeven en commentaar in de beschrijving is goed. Op de kaart zie je, op eigen initiatief de mogelijkheid om een deel van de lus in te korten.

- 5 maart 2018 - Ann

Supermooie omgeving en geluk met het weer gehad. Leuke route door het bos. De 12km was perfect. Een aanrader om te doen als de brasserie open is inderdaad. Goed plannen dus.

- 29 oktober 2017 - Lieve

zeer mooie wandeling, een aanrader. Zeer goede beschrijving. Brasserie niet bezocht omdat we er in de week waren en dan is het niet open.

- 28 oktober 2017 - De Leeuw Eddy

Leuke, afwisselende route met mooie vergezichten. Het is zeker aan te raden om voor de 12 km te kiezen. Mede dankzij het mooie weer hebben we ervan genoten. In de brasserie was niet veel keuze meer om te eren maar wat we voorgeschoteld kregen was lekker en tegen een eerlijke prijs. Een aanrader

- 16 oktober 2017 - Marc

Leuke wandeling. Zeker de 12 km doen. Het is zeker de moeite waard.

- 27 augustus 2017 - Rik Legrand

korrekte route beschrijving. route uitstekend aangeduid. mooie vergezichten. de moeite waard.

- 2 juli 2017 - Eddy

Aangename en makkelijke wandeling. Op sommige plaatsen zelfs bij droog weer wat drassig. Het is een aanrader om de volle 12 km te wandelen. Deel 2 is nog leuker dan het eerste deel. Stap zeker het kerkje van Bellevaux ëens binnen. De moeite waard. De brasserie is er eentje van 12 in een dozijn.

- 10 mei 2017 - Ann 27-04-2017

We hebben deze wandeling afgestapt en genoten van de route. We zijn vanuit ons logeeradres naar het begin van de wandeling gestapt en genoten van de afwisselingen in het landschap, langs het water, door de velden, prachtige vergezichten. De wandeling was makkelijk te volgen. Een aanrader!

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis wandeling Bellevaux downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?