FB
Koop de volledige gids voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wenen, wandelroute van Hofburg tot Museumkwartier"

38 ervaringen

- 15 februari 2019 - Martien Vertelman

Het downloaden van de reisgids over Wenen ging heel makkelijk. de gids ziet er heel goed uit en er zitten veel leuke weetjes en tips in. Zo ga je goed voorbereid op reis

- 13 februari 2019 - Tatyana

Heel nuttige info. Heel duidelijk! Aanrader! Bedankt

- 13 januari 2019 - Pascale Ghysels

Ik kijk altijd op reisroutes.be voor een leuke stadswandeling. Ook ditmaal was dit een vrij volledige wandeling.

- 21 december 2018 - Wies DAAMEN

Een zéér goede leidraad met interessante uitleg en goede wandelbeschrijvingen. Evenwichtig gedocumenteerd: niet te oppervlakkig en ook niet te overladen met details. We gebruiken vaak de stadswandelingen van reisroutes en het is steeds een schot in de roos! Doe zo voort!

- 14 november 2018 - [email protected]

Prima reisgids

- 11 november 2018 - Imschoot Hilde

Zeer bruikbare, handige beschrijving van een wandeling in Wenen (reisgids Wenen). De meeste, belangrijkste bezienswaardigheden kunnen vinden en met de korte beschrijving nog interessanter gemaakt. Nog een paar bezienswaardigheden niet beschreven in de reisgids maar met het zeer duidelijk stadsplan van Wenen op het einde van de gids toegevoegd gemakkelijk zelf te vinden en te bezichtigen. We hebben ons, dankzij de reisgids, heel goed vermaakt in Wenen en dit op een kort weekend. Zeker een aanrader !

- 10 november 2018 - Carla lesemann

Beschrijvingen zijn altijd super moeten het nog uitproberen voor wenen maar hebben dit voor andere bestemmingen ook gedaan en waren altijd in orde.

- 13 september 2018 - Maria De Pelseneer

Duidelijk uitgestippelde en beschreven wandeling. Met deze wandeling kom je niet enkel op de highlights maar ook op andere fantastisch mooie plaatsen zoals de jezuïetenkerk en de Dominicanenkerk. Wandeling met veel plezier gevolgd. Dank daarvoor

- 28 augustus 2018 - Guy Van Eetvelde

We hebben de 2 wandelingen gevolgd in de reisgids en waren heel tevreden hierover. Zo hebben we het beste gemaakt van onze trip naar Wenen en het op een goed georganiseerde manier doorgebracht. Ook de extra tips buiten de wandelingen om waren interessant om te lezen en te bezoeken (waar we de tijd hadden). Bedankt voor de info en interessante tips !

- 14 mei 2018 - Hoste Nora

De twee wande!ingen waren super om de stad te ontdekken,a!les netjes uitgelegd. We hebben nog het Zentralfriedhof, het Hundertwasserhuis en het paleis van Schönbrunnen ook bezocht met als slot een concert in de Orangerie ! PRACBTIG ! Dank voor de uitgestippelde wandelingen ,hebben er al meermaals gebruik van gemaakt.

Wenen 4 dagen met ontbijtbuffet en vlucht h/t

Wenen 4 dagen met ontbijtbuffet en vlucht h/t

Alles in één pakket: hotel, ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Wenen. Keuze uit 3* tot 5* hotels, centraal gelegen in Wenen. Ontdek nu onze selectie aan hotels en promoties.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?