FB

Ervaringen "Stadswandeling Utrecht centrum, langs grachten en steegjes"

210 ervaringen

- 11 oktober 2019 - van Loo Rita

Heel goede uitgestippelde wandeling. Vooral de tip betreffende de parking buiten de stad, met gratis tramverbinding, was prima. We zullen beslist nog eens terug gaan.

- 9 oktober 2019 - Joke

Leuke wandeling, doet soms deugd even uit de drukke straten te lopen. Op een korte tijd ben je helemaal rond en in het centrum geweest. Aan te raden.

- 30 september 2019 - A.L.E. Spauwen

Goede omschrijving. Route op afbeelding onduidelijk t.p.v. vismarkt. Het zou handig zijn de nummers van de bezienswaardigheden in de tekst op te nemen.

- 20 september 2019 - Maud

Super leuke wandelroute, zelfs voor inwoners van Utrecht stad! Ik woon al 10 jaar midden in Utrecht maar ben met deze route op zulke mooie plekjes geweest waar ik nog geen weet van had. Ook leuk is dat er voldoende koffie tentjes of eet tentjes zijn om tussen door even wat te halen. Aanrader dus!

- 17 september 2019 - Ria Sloetjes

te veel routes in omloop zou handiger zijn dat meer duidelijkheid kwam

- 4 september 2019 - Emma Poels

Utrecht is een prachtige stad om te bezoeken. Vooral de parking-tip was supper. We hebben een deel van de wandeling gedaan en een museum bezocht. We zullen nog eens moete terug gaan !

- 3 september 2019 - Geert Decorte

Zeer leuke gevarieerde wandeling via straatjes waar je anders nooit komt. Als je de wandeling, met kerk bezoeken, Dom en een verfrissende stop doet op een van de mooie grachten, kan je al snel een ganse dag nodig hebben. Je komt er ook te weten dat de Franse protestanten er tot op heden een in het Frans gesproken kerkelijke dienst hebben.

- 2 september 2019 - stefan luyten

Wij waren met de ganse familie naar Utrecht afgezakt om op 21 augustus ll de verjaardag van mijn oudste zoon te vieren die in Vleuten werkt. Vele tips ( te beginnen met het achterlaten van de wagen op de P+R buiten de stad ) uit de stadswandeling waren erg nuttig. Alleen was de 9 km lange wandeling ( met het bezoek van kerken en musea ) onmogelijk in één dag te maken, zeker wanneer er nog een lunch, een vieruurtje en een avondmaal ( in het Belgisch biercafé-restaurant ) op het programma stonden. In ieder geval brengen wij een nieuw bezoek aan Utrecht, zodra wij kunnen !

- 25 augustus 2019 - Frank De Ridder

Zeer fijne hulp bij het ontdekken van dit mooie stadje. De Vecht is natuurlijk de grootste aantrekkingspool, volgens mij toch. Een concert bijwonen in de kathedraal is ook een aanrader. Enjoy

- 16 augustus 2019 - Jos Collin

Mogelijk een ietwat te lange wandeling.

Gratis stadswandeling Utrecht downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?