FB

Ervaringen "Wandeling door Rotterdam langs de bezienswaardigheden"

456 ervaringen

- 24 mei 2019 - Chris

Zeer bruikbaar en verrassend volledig. Fijne citytrip dankzij goede "leidraad".

- 24 mei 2019 - HELENA WINTERS

Ik vind de wandelingen van reisroutes altijd zeer goed!!! Heel handig, goed te volgen en met zeer veel nuttige informatie. De wandeling van Rotterdam was ook weer top en we hebben ervan genoten.

- 23 mei 2019 - Walter

Hele goede beschrijving. Je raakt alle hoogtepunten van Rotterdam centrum. Verrassend bezoek ook aan stadspark waar we een heerlijke lunch hebben genoten. Prima tour!

- 22 mei 2019 - Lidy Cornelissen

Een mooie duidelijk beschreven route. Ik woon in Nederland, maar ik wist niet dat Rotterdam een stad met zoveel allure is, vergelijkbaar met Liverpool, waar ik afgelopen week was. Ik heb de wandelroute gedownload omdat de NS route van Rotterdam die ik al had uitgeprint er heel chaotisch uitzag met hele kleine lettertjes. Die van jullie was echt heel overzichtelijk! Hulde!!

- 22 mei 2019 - Donald Heuer

Mooie afwisselende route die een prachtig beeld geeft van wat er te zien is in Rotterdam . In de route zelf is één verbetering mogelijk Bij D het Park is het duidelijker als er na het linksaf bij de vogelkooi wordt aangegeven dat er daarna weer linksaf langs de gebouwen moet worden gegaan en als je daar voorbij bent naar rechts. Het zou verder leuk zijn om vanaf de Erasmus brug nog een mogelijkheid op te nemen voor een extra lus over het Zuidereiland langs het foto museum en Hotel New York, Het oude hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn.

- 22 mei 2019 - gerd

De wandeling zal zeker top zijn, alleen jammer dat voor een overnachting in steden zoals bv. Rotterdam de toeslag als single zo hoog ligt!

- 22 mei 2019 - Rita

De wandeling was echt de moeite waard, mooie dingen ontdekt die we nog niet kenden. De wandelingen van Reisroute zijn trouwens altijd goed .

- 22 mei 2019 - Coen Collee

Ik heb nog geen tijd gehad om de wandeling te maken. Ik moet wel zeggen dat het er op papier goed uitziet.

- 22 mei 2019 - elly

zoals steeds een zeer interessante wandeling, ik check altijd of er eentje is als ik vertrek en ze zijn me tot nu toe al altijd zeer goed meegevallen !!

- 22 mei 2019 - marianne holemans

zeer aangename en duidelijke wandeling, neem ze zeker volgende keer ook mee

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en 2 dagen gebruik van fietsen.

Gratis stadswandeling Rotterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?