FB

Ervaringen "Wandeling door Rotterdam langs de bezienswaardigheden"

321 ervaringen

- 23 mei 2018 - De Letter roland

Zeer goed

- 12 mei 2018 - Sellekaerts François

Mooi wandeling maar dan wel te doen in twee dagen.

- 12 mei 2018 - Yolande Musick

Een wandeltocht door Rotterdam kan mooi zijn. Daar jouw fototoestel vergeten is nog mooier! Neen, dat niet wegens Rotterdam...

- 18 april 2018 - Rudi Cuppens

Hele fijne handleiding voor een eerste kennismaking met Rotterdam. Zeer duidelijke instructies.

- 17 april 2018 - Gie Siebers

Wij waren nog nooit in Rotterdam geweest. Door deze route te volgen hebben wij het voornaamste van de stad te zien gekregen. Makkelijk te volgen op onze wandel GPS. Veel vriendelijke mensen in een propere stad. De Euromast biedt een onvergetelijk zicht op de stad en haven. Met dank aan reisroutes....

- 14 april 2018 - Ann Demeyere

Afwisseling, oud en nieuw. Een unieke combinatie in een unieke stad met een unieke vriendengroep ! Een fijne wandeling ! Dank jullie wel hiervoor !

- 4 april 2018 - Luc Roeffaers

Met een groepje van acht vrienden heb ik op 25 maart het grootste gedeelte van jullie wandelroute door Rotterdam afgelegd. De bus heeft ons tot aan het Maritiem museum gebracht en van daaruit hebben wij jullie instructies gevolgd. Alleen de omgeving van het Centraal station hebben we gemist (wegens tijdsgebrek). Iedereen was tevreden en vastbesloten om spoedig terug te keren voor o.a. een bezoek aan enkele musea. Een speciaal woordje van dank wil ik richten tot de koster van de Sint-Laurenskerk die ervoor gezorgd heeft dat ik mijn verloren fototoestel terug in mijn bezit heb kunnen krijgen!

- 26 maart 2018 - peter van gorp , 23.03.2018

Mijn echtgenote en ik hebben werkelijk genoten van onze wandelingen in Rotterdam Dank zij jullie wandelroute !!! top

- 8 maart 2018 - Hans Wallyn

Toch wel een luxe om op die manier kennis te kunnen maken met een stad. Je hoeft geen voorbereiding te maken... enkel genieten. De instructies zijn duidelijk geformuleerd. En je bent zeker dat je de belangrijkste bezienswaardigheden bent langsgewandeld. Bedankt Reisroutes.be!

- 3 maart 2018 - Isabelle

Zeer leuke, afwisselende wandeling. Alles was zeer aangeduid op het plan. De combinatie wandelen, natuur, cultuur en shoppen is ons heel goed bevallen. Echt een aanrader!

Gratis stadswandeling Rotterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?