FB

Ervaringen "Wandeling door Rotterdam langs de bezienswaardigheden"

371 ervaringen

- 10 november 2018 - Martine

Opnieuw een veelzijdige wandeling. Aangezien het een lange wandeling was hebben we een groot deel met de fiets gedaan wat in Rotterdam absoluut geen probleem is. Met de motorhome stonden we op de stadscamping Rotterdam. Vandaar kan je gemakkelijk met de bus of met de fiets het begin van de wandeling bereiken. Bedankt voor deze volledige gids.

- 8 november 2018 - Veerle Bossuyt

De reisroutes zijn heel overzichtelijk met een duidelijke uitleg over de brzienswaardigheden. Doe zo verder zou ik zeggen!👍

- 7 november 2018 - Vanhee

De reisgids was helemaal in orde. Vanaf het centraal station mooie wandeling gemaakt doorheen Rotterdam. De route was eenvoudig uitgelegd en langs alle bezienswaardigheden zijn we langs gelopen. Een aanrader om Rotterdam eens te bezoeken met deze reisgids.

- 7 november 2018 - Manoe Rodrigues

Leuke gids! Duidelijk geschreven! Leuke wandeling gedaan.

- 5 november 2018 - Corjan Stoop

Super dag gehad duidelijk omschrijving van alles.

- 4 november 2018 - L.Vdk.

Goede gids - plan ,daardoor alles gezien wat er te zien valt , fijne wandeling, goed te voet te doen !

- 24 oktober 2018 - Bert

Wandeling met vele verrassingen en hoogte punten. We wisten niet dat Rotterdam zo mooi was (misschien door het heldere weer). Geweldig!

- 23 oktober 2018 - Skip Springer

het geeft een goed en snel beeld van Rotterdam maar ik zou de wandelingen in meerdere delen doen. Nu wordt er bijvoorbeeld geen aandacht besteed aan het beeld van Zadkine, het Schielandhuis en het beeld van Pim Fortuyn om maar eens een paar te noemen.

- 16 oktober 2018 - willy Janssens

zeer goed plan, mooie wandeling door de stad en de parken, mischien een uitbreiding over de Erasmusbug en tot het het Hollands hoofd stappen, dit gedeelte ook zeker de moeite

- 10 oktober 2018 - Riky

Prachtige wandeling. Je ziet alle highlights. Verrassende parken, musea, bijzondere kerkjes, je komt langs het water waar je ook nog van de watertaxi gebruik kunt maken. Het is zo'n variatie, je komt ogen te kort, tevens doe je inspiratie op waar je tijdens je volgende bezoek aan Rotterdam zeker naar toe moet. Ik raad deze wandeling iedereen aan. Geweldig.

Gratis stadswandeling Rotterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?