Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Innsbruck langs alle bezienswaardigheden"

48 ervaringen

- 18 juni 2022 - Jo Bamps

Aangename wandeling met een indruk van Innsbruck. Na de Basilika Wilten zijn wij wel nog even verder gegaan = de Fritz-Konzert-Strasse overgestoken: daar hebben we eerst een bezoek gebracht aan het mooie kerkhof. Bij het buitenkomen van het kerkhof, even naar rechts - dan Brennerstrasse overgestoken om voor de kloosterkerk even halt te houden. Gezien er een misviering ging starten (Pinkstermaandag) hebben we helaas de overweldigende kerk niet kunnen bezoeken. Na het bezoek naar rechts en zo kom je terug in de Leopoldstrasse. Eventueel als optie, kan je bij het buitenkomen naar links en enkele honderden meters richting Bergisel wandelen (serieus stijgingspercentage); Maar eenmaal boven de schans, heb je een schitterend zicht op Innsbruck.

- 12 april 2022 - Martine De Beuckelaer

Het was een ideale reisgids om Innsbruck te ontdekken.

- 28 augustus 2021 - Monique

super goede stadsgids zodat je alle bezienswaardigheden kan zien en er de nodige uitleg bij hebt. TOP

- 28 maart 2018 - Martine

Mooie stadswandeling, had gerust nog wat langer mogen zijn. Je komt langs verschillende bezienswaardigheden. Innsbruck is een hele mooie, propere stad. Je komt voorbij gezellige konditoreien en langs café’s met terrasjes.

- 5 maart 2018 - Els

Een prima wandeling hoewel, als je hem helemaal loopt, is hij wel wat langer dan 4.6. Het laatste stuk niet heel erg boeiend en ook wat onduidelijk omschreven. Als je niet veel tijd hebt, kun je beter bij de triomfpoort linksaf terug baar het station lopen.

- 6 februari 2018 - diny

De route was zeer mooi en goed te volgen. De Kerken en het graf van Maximiliaan was erg mooi. Lekkere koffie in Café Sacher De Hungerburgbahn viel ons een beetje tegen. Op de foto"s van de stad wordt het grootser verbeeld dan het in werkelijkheid is. voor de musea hadden we geen. De stad was een extraatje omdat we in de avond pas op het vliegveld moesten ziijn.

- 30 september 2017 - Sabine

Je ziet de leukste plekken van de stad. Gezellige stadswandeling, alleen aan het einde kwamen we niet helemaal goed uit. Misschien hebben we zelf niet goed opgelet. Aanrader!

- 22 augustus 2017 - Frans

Geparkeerd in de garage bij het station. Van daar uit prima aanwijzingen en toelichting. Hofkirche en naastgelegen Tiroler museum zeer de moeite waard!

- 8 augustus 2017 - Daniëlle

Innsbruck is een mooie stad, hoewel het oude gedeelte wel heel erg toeristisch is. De wandeling van reisroute is - zoals ik al dikwijls ervaren heb - mooi en met de nodige uitleg erbij. Deze keer hebben we ze in stukjes gedaan omdat we in de voormiddag deelnamen aan de wandelingen die door de stad dagelijks georganiseerd worden en ook een echte aanrader zijn. In elk geval dank aan reisroute, hun wandelingen zijn doorgaans meer dan de moeite waard!

- 31 juli 2017 - Anne

mooie stadswandeling, goed omschreven. het gedeelte na de Triomfpoort tot aan Basilika Wilten is niet zo interessant. iets verder doorlopen kun je bij Gasthaus Birnstindl goed terecht voor een hapje en een drankje.

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?