Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Innsbruck langs alle bezienswaardigheden"

46 ervaringen

- 28 augustus 2021 - Monique

super goede stadsgids zodat je alle bezienswaardigheden kan zien en er de nodige uitleg bij hebt. TOP

- 28 maart 2018 - Martine

Mooie stadswandeling, had gerust nog wat langer mogen zijn. Je komt langs verschillende bezienswaardigheden. Innsbruck is een hele mooie, propere stad. Je komt voorbij gezellige konditoreien en langs café’s met terrasjes.

- 5 maart 2018 - Els

Een prima wandeling hoewel, als je hem helemaal loopt, is hij wel wat langer dan 4.6. Het laatste stuk niet heel erg boeiend en ook wat onduidelijk omschreven. Als je niet veel tijd hebt, kun je beter bij de triomfpoort linksaf terug baar het station lopen.

- 6 februari 2018 - diny

De route was zeer mooi en goed te volgen. De Kerken en het graf van Maximiliaan was erg mooi. Lekkere koffie in Café Sacher De Hungerburgbahn viel ons een beetje tegen. Op de foto"s van de stad wordt het grootser verbeeld dan het in werkelijkheid is. voor de musea hadden we geen. De stad was een extraatje omdat we in de avond pas op het vliegveld moesten ziijn.

- 30 september 2017 - Sabine

Je ziet de leukste plekken van de stad. Gezellige stadswandeling, alleen aan het einde kwamen we niet helemaal goed uit. Misschien hebben we zelf niet goed opgelet. Aanrader!

- 22 augustus 2017 - Frans

Geparkeerd in de garage bij het station. Van daar uit prima aanwijzingen en toelichting. Hofkirche en naastgelegen Tiroler museum zeer de moeite waard!

- 8 augustus 2017 - Daniëlle

Innsbruck is een mooie stad, hoewel het oude gedeelte wel heel erg toeristisch is. De wandeling van reisroute is - zoals ik al dikwijls ervaren heb - mooi en met de nodige uitleg erbij. Deze keer hebben we ze in stukjes gedaan omdat we in de voormiddag deelnamen aan de wandelingen die door de stad dagelijks georganiseerd worden en ook een echte aanrader zijn. In elk geval dank aan reisroute, hun wandelingen zijn doorgaans meer dan de moeite waard!

- 31 juli 2017 - Anne

mooie stadswandeling, goed omschreven. het gedeelte na de Triomfpoort tot aan Basilika Wilten is niet zo interessant. iets verder doorlopen kun je bij Gasthaus Birnstindl goed terecht voor een hapje en een drankje.

- 25 mei 2017 - Gerard Groenen

Wij hebben de wandeling gedaan in het vooruitzicht van een vakantie van Samana in juli. Deze wandeling is ook zeer geschikt voor personen in een rolwagen. Omwille van de tijd hebben wij de wandeling beëindigd aan de Triomfpoort en zijn zo terug naar het station gegaan. Het eerste deel van de wandeling is heel mooi. Wij hebben ervan genoten en hebben veel gezien precies omdat alles goed beschreven is.

- 16 april 2017 - Ton

wij gaan pas in juni naar Tirol, maar de route zal ongetwijfeld weer interessant zijn,wij hebben al vele routes op deze manier gedaan en ze kloppen altijd top!

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?