FB

Ervaringen "Arras wandelroute"

119 ervaringen

- 30 maart 2018 - Heidi

Helaas hadden we geen tijd genoeg om de wandeling volledig af te werken. Arras was voor ons een aangename ontdekking. Het blits-bezoek aan het museum in de oude abdij smaakte naar meer. Ik zou nog eens terug willen om alles wat meer op mijn gemak te bekijken.

- 6 maart 2018 - Claes Danielle

Met het mooie zonnetjes was het aangenaam vertoeven in de stad. De zaterdagmarkt is voor herhaling vatbaar. Het rondrijden met het gratis busjes is absoluut een aanrader, met zeer vriendelijke chauffeurs. Het bezoeken van de citadel is een topper. De vele pleinen, het toerismebureau, De 1ste wereldoorlog bezoekplaats Wellington is een aanrader, de restaurantbezoeken, alles is voor ons 120% geslaagd. Ook de B&B was eerste klas. wij gaan zeker nog eens terug.

- 9 januari 2018 - Ingrid

Arras is een heel mooie stad. De Grand Place met zijn mooie gebouwen is super. We gaan zekers eens terug tijdens de zomer om te kunnen genieten van de vele terrasjes ! De route heeft ons super geholpen.Een aanrader is de carrière de Wellington.

- 4 januari 2018 - MARINA

Arras is een aangename stad met een mooie kerstmarkt ,mooie wandeling om stad te verkennen ,spijtig dat de citadel niet bij inbegrepen was,toch ook de moeite om deze ook te bezoeken

- 18 december 2017 - depuydt hans

arras is een prachtige stad , jammer ik was er maar een namiddag en ik ga er zeker terug . want het is een stad die je moet ontdekken , een aanrader

- 5 november 2017 - Patrick

Mooie korte wandeling die goede impressie van de stad heeft, ideaal om als een tussenstop toe te voegen.

- 10 oktober 2017 - Hilde

Dankzij wandelroute Arras ook op plaatsen geweest die we anders niet zouden hebben bezocht.

- 12 september 2017 - Luc

Mooie en interessante wandelroute in deze stad vol Vlaamse invloeden. In combinatie met de in de nabijheid gelegen autoroute (naar o.a. Vimy en N.D. de Lorette) een meer dan zomaar aan te raden bestemming!

- 13 augustus 2017 - Marjan

Goed beknopte wandeling om het centrum te verkennen. Arras is een gezellig, bruisend stadje. In de omgeving zijn nog tal van interessante bezienswaardigheden. Ook zeker een aanrader.

- 19 juli 2017 - Michel

We hadden Arras gepland als tussenstop, maar het regende pijpenstelen. Tweede poging volgende maand, maar gezien de kwaliteit van vorige gidsen, zijn we er hééél gerust in.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?