FB

Ervaringen "Arras wandelroute"

125 ervaringen

- 12 januari 2019 - Roman Ramon

Zeer goed hulpmiddel voor voorbereiding van de stadswandeling ! Aangevuld met eigen opzoekingen

- 31 oktober 2018 - Ria

Leuk uitgestippelde wandeling die ons langs de mooiste plaatsen bracht

- 22 september 2018 - Karel VanElsen

Bij een dag bezoek aan deze bijna Vlaamse stad deed uw stadswandeling het schitterend. Niet uw schuld, maar het museum en de kathedraal waren gesloten. Wel positief is gebruik te maken van het gratis elektrisch stadsbusje dat om de 10' zijn vaste ronde doet. De Wellingtonschuilplaatsen vragen wel eventjes stappen buiten uw stadsronde.

- 24 augustus 2018 - theo swinnen

Wij hebben er echt veel aan gehad. Goede gids

- 17 juli 2018 - Johan Hongenaert

Zeer goede brochure met een tekst die heel bruikbaar was. Heb op deze manier een grondige kennis opgedaan van Arras, het Canadees monument van Vimy, het oorlogskerkhof van Notre- Dame- de- Lorette en de mijnstreek rond Lens. Mijn reisgenoten waren van de dezelfde mening.

- 18 juni 2018 - Eddy klein

Reis nog niet gemaakt maar als voorbereiding en planning gebruiken wij uw reisgidsen zeer graag voor de stadswandelingen.

- 30 maart 2018 - Heidi

Helaas hadden we geen tijd genoeg om de wandeling volledig af te werken. Arras was voor ons een aangename ontdekking. Het blits-bezoek aan het museum in de oude abdij smaakte naar meer. Ik zou nog eens terug willen om alles wat meer op mijn gemak te bekijken.

- 6 maart 2018 - Claes Danielle

Met het mooie zonnetjes was het aangenaam vertoeven in de stad. De zaterdagmarkt is voor herhaling vatbaar. Het rondrijden met het gratis busjes is absoluut een aanrader, met zeer vriendelijke chauffeurs. Het bezoeken van de citadel is een topper. De vele pleinen, het toerismebureau, De 1ste wereldoorlog bezoekplaats Wellington is een aanrader, de restaurantbezoeken, alles is voor ons 120% geslaagd. Ook de B&B was eerste klas. wij gaan zeker nog eens terug.

- 9 januari 2018 - Ingrid

Arras is een heel mooie stad. De Grand Place met zijn mooie gebouwen is super. We gaan zekers eens terug tijdens de zomer om te kunnen genieten van de vele terrasjes ! De route heeft ons super geholpen.Een aanrader is de carrière de Wellington.

- 4 januari 2018 - MARINA

Arras is een aangename stad met een mooie kerstmarkt ,mooie wandeling om stad te verkennen ,spijtig dat de citadel niet bij inbegrepen was,toch ook de moeite om deze ook te bezoeken

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?