FB

Ervaringen "Arras wandelroute"

129 ervaringen

- 13 mei 2019 - Stéphane Leybaert

Heel goed. Jullie wandelroute was zelfs beter dan deze die we kregen bij de toeristische dienst ter plaatse.

- 25 maart 2019 - Beeckman Julien

Wij blikken terug op een aangenaam verblijf in Arras. Jullie stadswandeling is zeer overzichtelijk. In de Sint-Jan-Baptistkerk is zelfs een schilderij (Kruisafneming) van PP Rubens te bewonderen. Enkele dorpen rond Arras bezitten opmerkelijke patrimonia en natuurschoon telkens te combineren met korte wandelingen

- 11 maart 2019 - Gaby Debusschere

Geachte, Bedankt voor het doormailen van "Wandelroute Arras" : zeer verzorgd uitgewerkt en overzichtelijk opgesteld én dankzij de plattegrond met rode wandelroute heel praktisch om te gebruiken !

- 5 maart 2019 - Dierckx Sonja

Eind maart vertrek ik pas,maar het is natuurlijk bijzonder tof om met een reisgids te kunnen vertrekken. We zijn er maar 3 dagen veel te kort als ik zo de gids doorneem.Er werd ons een boeiende stadswandeling bezorgd,leuke horeca adressen,cultuur en geschiedenis à volonté.Wij kijken er naar uit! Dankuwel!groeten Sonja

- 12 januari 2019 - Roman Ramon

Zeer goed hulpmiddel voor voorbereiding van de stadswandeling ! Aangevuld met eigen opzoekingen

- 31 oktober 2018 - Ria

Leuk uitgestippelde wandeling die ons langs de mooiste plaatsen bracht

- 22 september 2018 - Karel VanElsen

Bij een dag bezoek aan deze bijna Vlaamse stad deed uw stadswandeling het schitterend. Niet uw schuld, maar het museum en de kathedraal waren gesloten. Wel positief is gebruik te maken van het gratis elektrisch stadsbusje dat om de 10' zijn vaste ronde doet. De Wellingtonschuilplaatsen vragen wel eventjes stappen buiten uw stadsronde.

- 24 augustus 2018 - theo swinnen

Wij hebben er echt veel aan gehad. Goede gids

- 17 juli 2018 - Johan Hongenaert

Zeer goede brochure met een tekst die heel bruikbaar was. Heb op deze manier een grondige kennis opgedaan van Arras, het Canadees monument van Vimy, het oorlogskerkhof van Notre- Dame- de- Lorette en de mijnstreek rond Lens. Mijn reisgenoten waren van de dezelfde mening.

- 18 juni 2018 - Eddy klein

Reis nog niet gemaakt maar als voorbereiding en planning gebruiken wij uw reisgidsen zeer graag voor de stadswandelingen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?