Koop de volledige reisgids voor € 10

Wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Nice: ontdek mooie & bijzondere bezienswaardigheden"

95 ervaringen

- 3 september 2023 - Jan van Haeff

Duidelijke beschrijvingen, handig bij het plannen van je vakantieactiviteiten.

- 21 augustus 2022 - Rik Van Durme

Zeer praktisch,zelf geen werk moeten insteken voor een mooie wandeling te maken in Nice

- 11 juli 2022 - mieke Huygens

Al meerdere keren naar Nice geweest blijft mooi en vooral veel te zien, best stadsplan meenemen, daar staan al de bezienswaardigheden op zodat je niks mist, kan je gratis krijgen via info toerisme aan het station of effe borden bekijken die je overal vind.

- 3 juni 2022 - Myriam Moelants

Heb nu alleen het stuk van Nice en omgeving nodig gehad. Maar dat was prima. Al snap ik niet waarom (ook op veel sites) de Promenade des Anglais zo hoog staat. Daar was niet veel aan

- 28 februari 2021 - marleen

De laatste weken houd ik mij bezig met de planning van een rondreis door Frankrijk. Mijn ankerpunten zijn de cisterciënzerabdijen en kunst. Het is een hele klus. Gelukkig kan ik een beroep op de stadswandelingen uit de brochure. Zij zijn inhoudelijk sterk en ik vind er steeds de belangrijke bezienswaardigheden in terug. De praktische info is duidelijk. Dat alles bespaart mij een hoop werk en ik ben gerust: alle wandelingen in binnen-en buitenland zijn ons steeds bevallen, ze waren meer dan ok.

- 24 augustus 2020 - hendrika mester

de stadswandeling nice was heel bruikbaar met plezier gebruik van gemaakt

- 23 februari 2020 - kris serruys

nuttige reisgids, leuke tips

- 17 februari 2020 - Kathleen Denckens

Leuke wandeling doorheen Nice, met mooie bezienswaardigheden. Ook een bezoekje waard voor dierenliefhebbers is het kattencafe La Ronronnerie , 4 rue de Lépante.

- 14 oktober 2019 - Verlinden Nicole

De reisroute was gelijk het beschreven was op de site. Mooie culturele wandeling. Een aanrader.

- 13 oktober 2019 - eric danneels

Op 2 oktober Nice bezocht als dag uitstap met de wandeling als basis.De 10 km was een beetje te veel van het goede. Haven en kasteel laten wegvallen en ons geconcentreerd op de Russische kathedraal en Vieux Nice. De Russische kathedraal is echt een omweg waard. Hou er wel rekening mee dat dit een "actief religieus" gebouw is : hoofddoek voor de vrouwen, dames/heren geen shorts! Vanop een bankske de rituelen gade geslegen: iconen kussen,kruistekens maken a voontee,kaarsjes branden......Dan ook rustig een toerke gedaan. Luik 2 was dan Vieux Nice. Een complete kleurrijke verrassing. Italiaanser kan niet: smalle straatjes,balconnetjes,was hangt te drogen...…..ons laten verdwalen in de wijk en af toe de wandeling geraadpleegd voor de kerken/gebouwen. Het cliche van de "azuur blauwe zee" werd hier omver geblazen.

Marseille en rondreis Côte d'Azur 8 dagen

Marseille en rondreis Côte d'Azur 8 dagen

Rondreis individueel met eigen wagen 8 dagen met verblijf in 2 hotels 3* en 4*. Inclusief ontbijtbuffet. Unieke combinatie Marseille in de Provence en op verkenning langs de Côte d'Azur met de bekendste badplaatsen en steden.

Download je gratis preview reisgids Côte d'Azur

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?