FB

Ervaringen "Stadswandeling Nice: ontdek mooie & bijzondere bezienswaardigheden"

74 ervaringen

- 27 mei 2019 - Inge

Helaas waren er veel opbrekingen bij le port; uiteindelijk de route terug gevonden en verder door het prachtig weer en goede beschrijving hebben we Nice ontdekt! Tip authentiek Socca eten chez René! Wees op tijd want het is veelbezocht omdat het zo lekkerrrrrrr is! Super leuke route! Bedankt!

- 26 mei 2019 - Josee

De wandeling is prachtig je komt aan de mooiste plaatjes van Nice en er is steeds mogelijk een korte trip te maken en bij een volgende gelegenheid weer in te pikken. Super

- 10 mei 2019 - GretaDe Winter

Het was een superleuke, wel lange wandeling en hebben toch weer nieuwe dingen ontdekt, zo o.m. De Russisch orthodoxe kathedraal was een aangename beleving.

- 23 april 2019 - Christian

We zijn er al geweest en gaan volgende week terug, gaan zeker de wandeling doen want er zijn toch nog plekjes die we 8jaar eerder misten. Zeer goed

- 7 april 2019 - François Deleyn

Deze info is ons zeer behulpzaam geweest, niet alleen omwille van de te volgen weg maar evenzeer voor de uitleg van wat er te zien is. We zullen voor de volgende uitstappen in andere steden zeker uitzoeken of er ook een wandeling met uitleg voorhanden is. Zeer geslaagd en gesmaakt, een echte aanrader. Veel dank

- 21 februari 2019 - Mariette van Niftrik

Erg blij met deze wandeling. Ik ga met 29 leerlingen op stap en de informatie op de wandeling is een mooi uitgangspunt om de leerlingen actief te laten meedoen d.m.v. vragen en opdrachten.

- 5 januari 2019 - Pieters Alain

Heel leuke wandeling om Nice te verkennen. Zoals altijd zijn de stadswandelingen van reisroutes.be een gouden leidraad op onze bestemming.

- 26 september 2018 - Caroline THYS

SUPERGIDS !! Zonder deze gids zou ik hopeloos rondjes lopen en weinig zien. We hebben alle mooie plekjes van Nice gezien! Ik ben echt geen wandelaar maar hier heb ik super van genoten alsook de rest van mijn gezin.

- 23 augustus 2018 - Caroline THYS

Ik heb met heel veel interesse de gids gelezen. Ik kijk er erg naar uit om de wandeling in Nice te maken volgens jullie gids, ik zie het helemaal zitten !!!

- 16 juli 2018 - Dany Seru

Zeer verzorgde en goede gids

Gratis stadswandeling Nice downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?