FB
Betalend

Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken

Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken

902 x gedownload134 ervaringen
  • Startpunt: Place Bellecour, Lyon
  • Eindpunt: Place Bellecour, Lyon
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 7,8 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk
  • Only Lyon

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.

2 stadswandelingen langs de hoogtepunten van Lyon

De reisgids bevat 2 stadswandelingen: Vieux-Lyon (gratis te downloaden) en Presqu'île (onderdeel van de betalende reisgids)
We wandelen in de 3 stadsdelen van Lyon: Lyon Fourvière, Vieux-Lyon en Presqu'île. Zo kom je langs de mooiste bezienswaardigheden van Lyon.
De stadswandeling start in Lyon Fourvière met de imposante en rijk gedecoreerde basiliek. Je kan er ook genieten van een uniek uitzicht over Lyon en misschien via de Montées of trappenstraten afdalen.
Verder komen aan bod: de kathedraal, het oude Lyon, stadhuis, winkelstraten en talrijke musea. Lyon is immers zeer rijk aan musea waarvan wellicht het Museum voor Schone Kunsten de belangrijkste is.

Lyon

Gratis stadswandeling Lyon downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Lyon

Ontdek Lyon via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Volledige reisgids kopen voor € 5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

We hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart134 ervaringen

- 17 augustus 2018 - Kevin c

Duidelijk en beknopt, maar voor een omvattellijk stadje als Lyon was dit ruim voldoende om de high-lights samen te vatten in een overzichtelijk en tochvoldoende uitgelegd geheel

- 11 augustus 2018 - Manouk

Dit jaar Lyon als korte citytrip gekozen waarbij deze gids een perfecte handleiding was. Enerzijds de bekendere plekken in de wandeling van Vieux Lyon en anderzijds minder de minder bekende route door Presqu'île die ons overigens langs een fantastisch Frans restaurantje leidde (Cafe 203)! Voordeel tov andere gidsen die wij geprobeerd hebben is dat de wandelroutes niet zo gigantisch lang zijn (+/- 4km) en dat er meerdere opties worden gegeven om te lopen! Echt top!

- 15 juli 2018 - wilfried nyssen

perfecte gids!

- 3 juni 2018 - Maria Gommers

Met zes familieleden op citytrip naar Lyon, een ongewone bestemming misschien, maar deze stad is een bezoek meer dan waard. Gelukkig vonden we via www.reisroutes.be een handige citygids met twee unieke stadswandelingen, goed beschreven en plannetje incluis. Daardoor hebben we drie dagen: 1) het mooiste van Lyon gezien - 2) nergens verkeerd gelopen - 3) het was genieten ten top ! Proficiat met zo'n gids !

- 10 april 2018 - Martine

Leuke stadsroute langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude stad. Lyon is een prachtige stad heeft gezellige restaurantjes en leuke pleintjes. Aanbevolen stopplaats op weg naar het zuiden.

Gratis stadswandeling Lyon downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?