FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Ervaringen "Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken"

134 ervaringen

- 17 augustus 2018 - Kevin c

Duidelijk en beknopt, maar voor een omvattellijk stadje als Lyon was dit ruim voldoende om de high-lights samen te vatten in een overzichtelijk en tochvoldoende uitgelegd geheel

- 11 augustus 2018 - Manouk

Dit jaar Lyon als korte citytrip gekozen waarbij deze gids een perfecte handleiding was. Enerzijds de bekendere plekken in de wandeling van Vieux Lyon en anderzijds minder de minder bekende route door Presqu'île die ons overigens langs een fantastisch Frans restaurantje leidde (Cafe 203)! Voordeel tov andere gidsen die wij geprobeerd hebben is dat de wandelroutes niet zo gigantisch lang zijn (+/- 4km) en dat er meerdere opties worden gegeven om te lopen! Echt top!

- 15 juli 2018 - wilfried nyssen

perfecte gids!

- 3 juni 2018 - Maria Gommers

Met zes familieleden op citytrip naar Lyon, een ongewone bestemming misschien, maar deze stad is een bezoek meer dan waard. Gelukkig vonden we via www.reisroutes.be een handige citygids met twee unieke stadswandelingen, goed beschreven en plannetje incluis. Daardoor hebben we drie dagen: 1) het mooiste van Lyon gezien - 2) nergens verkeerd gelopen - 3) het was genieten ten top ! Proficiat met zo'n gids !

- 10 april 2018 - Martine

Leuke stadsroute langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude stad. Lyon is een prachtige stad heeft gezellige restaurantjes en leuke pleintjes. Aanbevolen stopplaats op weg naar het zuiden.

- 27 maart 2018 - Peter

Goede stadswandeling met alle bezienswaardigheden in Lyon. Wij hebben vanwege het slechte weer niet de gehele routes gelopen, gedeeltelijk met OV gedaan, maar de omschrijvingen waren heel duidelijk. Zeker aan te raden als citywandeling.

- 13 maart 2018 - Hendrik

Hebben voor deze zomer een reis door Frankrijk geboekt met tussenstop in Lyon. Deze reisgids past precies in het idee wat we hadden om in deze stad een aantal bezienswaardigheden te bezichtigen. aan de hand van een wandeling door verschillende wijken.

- 25 februari 2018 - Teun

Het was onze eerste ervaring met reisroutes en die is heel goed bevallen. In Lyon is geen Bajabikes en ook worden er geen stadswandelingen met gids aangeboden. Reisroutes was een welkome aanvulling op onze reis.

- 3 februari 2018 - G.hofmans

De stadswandelingen van reisroutes zijn altijd een aanrader als uitgangsbasis om een stad te bezoeken. Zo ook weer deze van Lyon. Wij hadden maar 1 dag en hebben beide goed beschreven routes afgewandeld en daardoor een prachtig overzicht gekregen van het "oude" Lyon.

- 27 november 2017 - luc swinnen

praktische gids; wij hebben de uitgestippelde wandelingen met beknopte uitleg van de bezienswaardigheden gevolgd en waren enthousiast. Typische restaurantjes en 'bouchons' vonden we in rue des Marronniers en rue Mercière. Aanraders !

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?