FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Ervaringen "Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken"

130 ervaringen

- 10 april 2018 - Martine

Leuke stadsroute langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude stad. Lyon is een prachtige stad heeft gezellige restaurantjes en leuke pleintjes. Aanbevolen stopplaats op weg naar het zuiden.

- 27 maart 2018 - Peter

Goede stadswandeling met alle bezienswaardigheden in Lyon. Wij hebben vanwege het slechte weer niet de gehele routes gelopen, gedeeltelijk met OV gedaan, maar de omschrijvingen waren heel duidelijk. Zeker aan te raden als citywandeling.

- 13 maart 2018 - Hendrik

Hebben voor deze zomer een reis door Frankrijk geboekt met tussenstop in Lyon. Deze reisgids past precies in het idee wat we hadden om in deze stad een aantal bezienswaardigheden te bezichtigen. aan de hand van een wandeling door verschillende wijken.

- 25 februari 2018 - Teun

Het was onze eerste ervaring met reisroutes en die is heel goed bevallen. In Lyon is geen Bajabikes en ook worden er geen stadswandelingen met gids aangeboden. Reisroutes was een welkome aanvulling op onze reis.

- 3 februari 2018 - G.hofmans

De stadswandelingen van reisroutes zijn altijd een aanrader als uitgangsbasis om een stad te bezoeken. Zo ook weer deze van Lyon. Wij hadden maar 1 dag en hebben beide goed beschreven routes afgewandeld en daardoor een prachtig overzicht gekregen van het "oude" Lyon.

- 27 november 2017 - luc swinnen

praktische gids; wij hebben de uitgestippelde wandelingen met beknopte uitleg van de bezienswaardigheden gevolgd en waren enthousiast. Typische restaurantjes en 'bouchons' vonden we in rue des Marronniers en rue Mercière. Aanraders !

- 21 november 2017 - Bollaert Chris

Lyon heeft ons echt aangenaam verrast en dankzij jullie gids veel kunnen ontdekken. De fontein is nog altijd in restauratie evenals Hotel Dieu. Top bestemming. Chris, 19/11/2017.

- 14 november 2017 - KVDV

zeer praktische gids, begeleidt je door alle straatjes en staat stil bij de mooiste plekjes. Een aanrader om Lyon te ontdekken aan de hand ervan!

- 5 november 2017 - F.b. Ten broeke

De wandelroute verdeeld over vijf dagen. Alle highlights van lyon gezien. Mooie route, duidelijk aangegeven. Goede beschrijving. Kan zelf variaties toevoegen aan de wandelroute. Dakrestaurant van het operagebouw is toegankelijk voor publiek, mooi uitzicht over het stadhuis naar de "biddende berg" vieux lyon. Lyon is een aanrader.

- 4 oktober 2017 - Lieve Lingier

Lyon was voor ons onbekend. We hebben dus via google één en ander beginnen zoeken. Toevallig kwamen we op de "gratis wandelroute" terecht. We hebben die volledig gevolgd en zo gans Lyon gezien. We hebben er écht van genoten en raden iedereen aan van ook eens Lyon te bezoeken mét de voorgestelde wandelroute. Het is zeker een aanrader voor iedereen!

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?