FB

Ervaringen "Stadswandeling Leuven, historisch centrum & bezienswaardigheden"

944 ervaringen

- 21 maart 2020 - Piet Faelens

Mooie stadswandeling in Leuven, plaatsen ontdekt die verassend waren. Oud kot waar de route langs liep bleek een popup tentoonstellingsruimte te zijn geworden, leuk

- 19 maart 2020 - andré deroover

prachtige gids. Ben afkomstig van Leuven(wilsele-dorp). Ben leter in Aarschot terecht gekomen. Heb al verschillende zaken ontdekt die ik eens zal bezoeken. Een prachtige wandeling. Proficiat

- 16 maart 2020 - Huub Sanders

Erg mooie en veelzijdige stadswandeling. Duidelijke omschrijving, Op een enkel puntje was de beschrijving niet geheel duidelijk met de te volgen route. Met name bij punt 3 (site van Sint-Geertrui). Is niet duidelijk dat je het het Sint Geertuihof alleen maar even moet bekijken en daarna weer teruglopen naar de kerk om in de Mechelsestraat uit te komen. Een mooi stukje Leuven dat ontbreekt in deze route is het Park Keizersberg, het Sluispark en de Vaartkom. We hebben zelf de route ermee uitgebreid. Verder mijn complimenten!!!

- 15 maart 2020 - Maggy Dingens

Mooie stadswandeling ,goed te volgen door de gids te gebruiken

- 15 maart 2020 - Van Espen chantal

Heel mooie wandeling die op 9/03/2020 gemaakt met vrienden. Mooie stukjes van Leuven gezien die ik nog niet kende. Voor herhaling vatbaar. Route beschrijving was duidelijk.

- 15 maart 2020 - Debosscher Dominiek

Heel leuke wandeling met verborgen hoekjes die we nog niet ontdekt hadden in Leuven. Een aanrader voor wie van een mooie stadswandeling houdt.

- 10 maart 2020 - Maud Magermans

De wandelroute door Leuven brengt je op plekken die de bezichtiging van Leuven tot een hoogtepunt brengen. Echt een aanrader.

- 10 maart 2020 - Johnny Doolaege

Zoals gewoonlijk een zeer mooi duidelijke gids. Bedankt!

- 6 maart 2020 - Willy Cypers

Echt goede gids. Je ontdekt bijna alle mooie plaatsen in Leuven.

- 5 maart 2020 - Boeykens Herman

Magnifieke gids. Zal ik zeker een vervolg aan breien.

Gratis stadswandeling Leuven downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?