FB

Ervaringen "Stadswandeling Leuven, historisch centrum & bezienswaardigheden"

700 ervaringen

- 15 augustus 2018 - martine ruelens

Eindelijk alle mooie plekjes en bezienswaardigheden kunnen ontdekken in Leuven. Het plan was een grote hulp.

- 14 augustus 2018 - Gilbert Debatty

Nadat wij voor een groep in juni een wandeling met stadsgids Leuven hadden georganiseerd, vonden we over diverse punten een absolute meerwaarde om de gids van Reisroutes erbij te halen. Telkens opnieuw zijn we aangenaam verrast door de compacte, maar doeltreffende informatie. Het is trouwens niet onze eerste gids die we mochten downloaden. Ook in andere steden hebben we er optimaal gebruik van gemaakt. Doe zo voort!

- 13 augustus 2018 - Hub Stohr

goede wandeling, wel lang

- 10 augustus 2018 - Ann willems

De route is zeer duidelijk beschreven en de uit leg over de historische gebouwen was voldoende. Wij hadden een toffe dag in een Leuven die we nog niet zo goed kenden. Bedankt

- 8 augustus 2018 - croes jacques

duidelijk en overzichtelijk, meteen bruikbaar, met andere woorden prima !

- 8 augustus 2018 - Irena Henderick

Zoals alle reeds gedownloade wandelingen, was deze ook top!

- 8 augustus 2018 - Ann droogmans

Fijne wandeling , zeer goed te volgen op het plan, met heel wat variatie aangaande gebouwen, parkjes, winkels en veel culinairs. Je hebt inderdaad 4 a 5 uur nodig voor deze wandeling als je wat wil genieten. Aanrader!

- 7 augustus 2018 - Deleu Chantal

Leuven is prachtig. De wandelroute was goed en duidelijk. We raden het iedereen aan. Wees fier op jullie stad want het is een prachtexemplaar. M.v.g. Chantal

- 4 augustus 2018 - Harrie van Heijster

prima stadswandeling; goede beschrijving

- 2 augustus 2018 - Paul Amelinckx

Wij kenden van Leuven eigenlijk alleen de grote markt en het stadhuis maar deze standswandeling heeft ons heel uitgebreid Leuven laten verkennen. Alles wat er te zien valt hebben wij gezien en dat is niet weinig. Wij wisten bvb niet dat pater Damiaan hier begraven ligt in zijn (mooie) kapel. Leuven beschikt ook over een heel mooi begijnhof en een ontelbaar aantal super mooie gebouwen in de Naamsestraat!. Heel duidelijk uitgestippeld parcours, zoals alle wandelingen trouwens. Omdat het te warm was hebben wij de wandeling gesplitst over 2 dagen, en dan hebben wij nog geen enkel museum bezocht. Dat is voor ons volgende bezoek want wij komen zeker terug naar Leuven! Dikke duim voor diegene(n) die de wandeling in Leuven uitgestippeld en van uitleg voorzien hebben. Proficiat! Wij hebben al heel veel plezier beleefd aan vele wandelingen van reisroutes, zelfs in het buitenland. Bedankt en doe zo voort!!!

Gratis stadswandeling Leuven downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?