Ervaringen "Stadswandeling Leuven, historisch centrum & bezienswaardigheden"

1248 ervaringen

- 24 mei 2024 - Nathalie Deboeuf

Dit is een leuke en gevarieerde wandeling. Zelfs onze lagere schoolkinderen hebben niet geklaagd over de 9 kilometer. Charmante plekjes, vooral de botanische tuin kon ons bekoren. Daarnaast krijg je een mooi overzicht van de vele bezienswaardigheden in Leuven.

- 23 mei 2024 - Gemma Schiphorst Preuper

Super goede wandeling om alle leuke plekken van Leuven te zien. Precies lang genoeg. Tijdens de wandeling bovendien genoeg leuke bakkers en restaurants om af en toe wat te snacken of uitrusten. Bovendien geweldig dat de botanische tuin in de wandeling zit! Wat een fijne verrassing was dat!

- 8 mei 2024 - annemie goossens

zeer duidelijk gedocumenteerde wandeling

- 8 mei 2024 - Paul Bral

Wij hebben een prachtige dag doorgebracht in Leuven. Dankzij het stadsplan en de bijhorende beschrijving van de te volgen richting hebben we alle bezienswaardigheden vlot gevonden en bezocht.

- 2 mei 2024 - Rigtje Zegers

Wat een fantastische stadswandeling! We hebben de stadswandeling gecombineerd met de streetart wandeling. Veel gezien en ons inziens compleet! Dank!

- 1 mei 2024 - Ben

Gids eerst geheel gelezen. Hierna 2 al redelijk herkenbare stadswandelingen gemaakt.

- 16 april 2024 - Bethsabee

Leuke wandeling! Je komt langs plaatsen waar je anders niet zou komen. Top!

- 14 april 2024 - Annelies Wille

Heel overzichtelijke reisgids voor een weekend Leuven. Een pluspunt zijn zeker de uitgestippelde wandelingen. Een aanrader voor jong en oud.

- 4 april 2024 - Anny Vanmoortel

We hebben de nuttige stadsbrochure zeer goed kunnen gebruiken. Leuven is echt de moeite en met deze uitgebreide stadsgids een aanrader. Helaas konden we niet alles doen, een volgende keer doen we verder. Met dank.

- 4 maart 2024 - Dorothe

Super uitgebreid niks meer aan doen

Gratis stadswandeling Leuven downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?