FB

Ervaringen "Tongeren: eeuwenoude muren"

242 ervaringen

- 14 november 2018 - Els Taillieu

Deze wandeling brengt je bij alle belangrijke plaatsen in Tongeren, zelfs even net buiten de ring tot bij de Romeinse Tempel en dit alles binnen een beperkte tijd. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Een aanrader.

- 29 oktober 2018 - Maggie

Al jaren gebruiken wij de wandelingen en autoroutes van Reisroutes. De korte duidelijke beschrijvingen zijn heel interessant. De routes zijn gratis terwijl in vele toeristische diensten moet betaald worden voor een wandeling. Wij vinden reisroutes TOP !

- 9 oktober 2018 - Christel Jehin

superwandeling, heel goed te volgen. Elke keer als we op vakantie gaan kom ik hier toch wel effe snollen om te kijken welke wandelingen er bij jullie zijn. Al veel wandelingen gevonden!!! Zowel voor binenn- als buitenland.

- 7 oktober 2018 - Rika Vandenberghe

Jullie reisgidsen zijn altijd zeer goed, maar voor Tongeren kwamen we duidelijk op het verkeerde moment. Door de vele wegenwerken waren zowel de parking als een deel van de wandelweg niet te bereiken. We proberen het later nog eens opnieuw. Mvg

- 29 september 2018 - Leo Bonjean

Leuke wandelroute, Tongeren kende zo ik nog niet.

- 13 september 2018 - Jan schuurmans

Een interessante route waardoor je Tongeren leert kennen.

- 11 september 2018 - ivo vandersmissen

Mooie wandeling gemaakt en dan het museum bezocht , toch wel heel leerrijk en indrukwekkend .

- 9 juli 2018 - Ferdinand Philips

Het was voor ons de eerste maal dat we Tongeren bezochten. We waren op vakantie in Riemst. Op zondag 1 juli 2018 in zwoele temperaturen hebben we toch jullie aanbevolen wandeling volbracht. Het was een prachtige wandeling. Ze bracht ons langs mooie bezienswaardigheden en zoveel meer. Echt van genoten. Een bezoekje aan Tongeren is zeker de moeite waard met op zondag zijn brocante en antiekmarkt...

- 2 juli 2018 - Christiaens Baert

Heel goed aangeduid Het museum echt de moeite. De wandeling langs de oude stadsmuren en het begijnhof ! En de basiliek. Benieuwd naar de evolutie van de Jeker. Dus zeker nog terug Ambihotel komt dan zeker in aanmerking !

- 25 juni 2018 - Inge De Rudder

Zeer leuke wandeling die je op plaatsen brengt, waar je anders mss niet komt.

Gratis stadswandeling Tongeren downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?